Panická porucha - tetánia alebo krčná chrbtica
Ahojte, možno tu niekoho nájdem co ma ten isty problém, môj problém začal cca 2 roky späť, v práci som sa nevedeka nadýchnuť hlava sa mi začala točiť, chcela som nieco povedať a nešlo mi to, volali mi záchranku testy všetko v poriadku, EkG tiež, poslali ma neurologi, spravil mi MR hlavy aj na cievy aj na krčnu. Dal mi kieky od bolesti, len moje stavy sa stupnovali, stále pohotovosť, poslali ma psychiatricke, ta mi daka lieky nepovedala mi priamo diagnózu,lenže mne začalo byť horšie hrčka v krku tak znovu ORL všetko v poriadku, ďalej mi začalo hrozne pískanie v ušiach, ktoré mam do dnes, posledný mesiac mam hrozne stavy, bolesť hlavy príšerne, tlaky v ušiach, celkovo slabosť, bolesť zaludka, tak som navštívila lekárku spravila mi EkG krvné testy a ok, neposlala ma ani na interne na Echo lebo ze mam srdce v poriadku6, ale ja mám každý den príšerne bolesti, medti prsiami v ramenách a hrozne tlajy v hlave ktore mi idú do uší, dala mi lieky od bolesti, len čítam všeličo a ci náhodou nemôžem mat problém z krčnou. Nemate niekto pidibne skúsenosti? Ďakujem
@moonka55 pokohlo vam nieco?
Ahojte,viem ze je to už starší príspevok,ale mam podobne problémy ako vy,neustále tlak na hrudi,bolest medzi lopatkami,ťažké dýchanie,bola som u Dr. tam mi urobila EKG, povedala ze tam problém nie je,že sa mám ukludnit. Len ta bolest a tie stavy sa nedajú vydržať. Viete mi niečo poradiť,nechcem byť takto pred Vianocami
😔
@kinderkooo ahoj,mozem sa opytat ci to preslo? 🙂 Mam momentalne tie iste problemy
@maja132015 ahoj.mozem sa spýtať čo u vás našli?Aj ja som už pri tom videní srdca.V utorok idem na kardiológiu.

@maja132015 to ma veľmi mrzí. Ak chceš napíš mi na mail bambulaaaaa2@azet.sk niečo Ti poradím co mi celkom pomohlo.