Parazity v ľudskom tele - skúsenosti
Ahojte, mate niektora skusenost s parazitmi v tele? Citala som si na nete nejake veci ohladom parazitov, ale rada by som vedela aj osobnu skusenost... Ako ste to liecili atd..
@doriss_po ano, moze to suvisiet, akurat minuly tyzden o tom aj v Damskom magazine konecne verejne rozpravali.. ocistna kura rozhodne nezaskodi, odporucam kupit si vyrobok SCRAM. je to komplexne a vraj vyborne.tiez sa ho chytame kupit a preventivne si to dat. UZ aj WHO deklaruje, ze 4 z 5 ludi ma svete su brutalne zaparazitovaní.
ja osobne mam dobre skusenosti aj s biorezonanciou. chodim na nu uz roky.
@doriss_po ahoj, tiež si myslím že to môže s tým súvisieť. My s manželom si pravidelne 2x do roka robíme taký "očistný" detox, kedy pijeme len zeleninové a ovocné šťavy. Tiež mrkni na tieto tabletky parazitex. sk/preco-parazitex/ako-funguje/ tie sme kúpili zatial len raz, doporučila mi ich pani v lekárni.
@doriss_po ja si myslim ze nejaky detox, alebo teda nejaka ta ocistna kura by na toto mohla pomoct. Urcite zdrava strava, nejaky ten tyzden na ovocnych a zeleninovych stavach, nech sa ten organozmus trosku precisti 😎
@denisahlavkova uz si bola na tych testoch ??? ake ti vlastne spravili a ako vysli ? 🙂
Ja rozmýšľam, že si preventívne na sebe skúsim dať kúru WURM-EX Plazma, tak uvidím. Malo by to celkovo očistiť organizmus aj od toxínov, tak hádam to bude dobré.
@leginca vyskusali ste tu kúru?
Ahojte, obe deti majú od leta,keď sme sa začali kúpať na miestnej priehrade brutálne zvýšené eozinofily v krvi. Zo stolice nič nezistili, alergo testy negat., takže jedine parazity. Existujú aj krvné testy na protilátky voči parazitom. Neviete, kto.ich môže urobiť?