icon

Parazity v tele

zuzkanaty
6. jan 2022

Uz neviem ako ďalej. Skúsim sa oytat tu.
Mam mrle a nemiznu.vyskusala som všetko Zentel vermox dokonca aj ivermectin. Nie ze sa to vracia, ale je nemožné sa toho zbaviť. Doktor mi nechce predpisat ďalšie lieky lebo to muselo pomôcť podľa neho a stolica je negativna tak načo ďalšie lieky. Skúšam všetko cesnak klinčeky palina parazitex. To už ja neviem co robiť. Nechápem ze v minulosti to malo plno deti niekto dokonca ani ze nešiel k doktorovi a preslo to alebo ze vypili červený sirup a bolo po probléme.

A ja to mam stále a nie to vymiznut. Skúsila by som hocico kupila čokoľvek ale nikto v tomto nepomôže uz som tak zufala ze mam chuť to cele skočiť

Strana
z2
oktober86
22. sep 2024

@dominikabb oh wow a ako si vyrobila tie cipky?to je uzasne,ze sa ti to podarilo🙏😘😘

dominikabb
1. okt 2024

@oktober86 ahoj prepac dlhsie som tu nebola. Ale inak ano, poradila som si s nimi. Pomocou zelenacov aj hladovky. Ale to je na dlhsie rozpisanie.

ambb
2. okt 2024

@dominikabb ahoj a vedela by si aj poradit ako? Moja dcera sa tym trapi uz dlho a lieky nezaberaju vobec😓kludne napis aj spravu precitam si kazdu radu. Dakujem

dominikabb
6. okt 2024

@ambb dostala som sa k zelenym potravinam od GW, s ktorymi uz aj pracujem popri zamestnani. Dala som doporiadku imunitu a v lete držala 5 dnovu hladovku o vode a klystiroch. Je to ale na dlhsie.

oktober86
8. okt 2024

@dominikabb to je naozaj uzasne🙏🙏tak by som si priala aby som sa toho uz aj ja zbavila opakovane som skusala vermox a aj o dva tyzdne davku opakovala ale stale ich mam🥹🥹

dominikabb
10. okt 2024

@oktober86 skus 5 dnovu hladovku. Ak chces o tom vediet viac napis spravu

Strana
z2