icon

Parazity v tele a Vormixil - skúsenosti

martimorka
4. feb 2023

Dobrý deň, chcem sa spýtať či máte niekto nejaké skúsenosti s liekom Vormixil ? Vormixil je údajne 100% prírodné liečivo na liečbu parazitov v tele, kde jedným z príznakov toho, že máte parazitov v tele je aj prítomnosť papilomov po tele. Zakúpila som si a užívam už druhý týždeň, ale zatiaľ som žiadne účinky nepostrehla. Podľa článku by už po prvom týždni mali byť viditeľné odumreté časti parazitov v stolici, ale zatiaľ nič. Budem užívať ďalej a prípadne budem informovať. Vedľajšie účinky som nezaznamenala žiadne zatiaľ. Martina

andrejkap123
4. feb 2023

@martimorka a mas potrdene parazity v tele alebo si len mylsis ze mas? Trebs ist na vysetrenie stolice a oni ti zistia. Nedavala by aom do seba take lieky

kp7333
4. feb 2023

@martimorka preboha 🙈 papilomy sposobuje ludsky papilomavirus = HPV. Su rozne sposoby, ako sa ich zbavit - od babskych receptov az po pripravky z lekarne (napr. Duofilm). Preco sa krmit liekmi proti parazitom, ked nemas priznaky parazitalneho ochorenia (bolesti brucha, cervy v stolici, prip. odumrete clanky pasomnice...).

lija22
4. feb 2023

trosku mimo temu. nie je to liek. ale ok skusaj. Pozeram ich stranku a ved oni nemaju ani zverejnene kam vratit vyrobok, keby niekto chcel odstupit od zmluvy. ich terms and conditions su blaboly a dokopy nic. nedoveryhodna stranka, aj produkt

dadis
4. feb 2023

@martimorka Fuuu pekne si naletela 🙈🤦‍♀️

taktotedanie
4. feb 2023

Lebo je to blbost preto nic nevidite
Ani nas tu nemusite informovat