icon

Partner nemôže dosiahnuť orgazmus

marietuska
8. jún 2015

dobrý večer,
vytvorila som si nový účet,nakoľko chcem anonymitu,kedže ide o chúlostivú vec.
Máme s partnerom taký problém,ktorý nevieme,ako riešiť.bola by som vďačná za každé rady.
zatiaľ s tým partner nechce nič robiť,ani ísť k lekárovi.
Máme styk vždy s prezervatívom,preto sa partner kludne môže spraviť vo mne.Náš intímny život bol však od začiatku divný,nakoľko sme spolu najprv málo trávili času,nevinné začiatky,mali sme sladkých 18 rokov.atd.nemali sme pred sebou partnerov.Dieťa neplánujeme,sme mladí na to.Prvé dva roky to teda nebolo takmer o žiadnych intímnostiach.potom po čase však prišli vášnivé bozky,nejaké mazlenie atd.Ja som z katolíckej rodiny,sex sme nemali,mala som voči nemu zábrany,partner ma nenáhlil,hoci po nom už túžil.
tak sme fungovali len tak.potom som ja mala zdrav.problémy,sex sme mať ani nemohli ,ktoré sa prakticky ťahajú dodnes,obličky,vagína atd.gynekologické problémy.
Preto sme prvý sex odkladali strašne,ako to len išlo,potom,ked k tomu došlo naozaj,tak som hrozne krvácala,bolelo ma to,mrzelo ho,že mi tak veľmi ublížil.lebo ma fakt fest bolelo.
potom sme zase sa k tomu odhodlať nemohli pol roka zase.potom som mala opäť nejaké komplikácie,brala som kopu atb.potom však sa mi polepšilo,a chceli sme to,už to je OK,dá sa,som uvolnená,dokonca viac než on !a v tom je ten háčik,ja som už Ok,normálne pripravená,snažím sa užívať si to,nakoľko je to s ním ťažšie kedže je viac obdarený,bolestivý styk je občas,ale užívam si to,aj dosiahnem ja orgazmus,ale on nikdy! už to tak funguje pol roka,a stále nč,tak veľmi o tom básnil,aké to bude vo mne,ale on akoby nič necítil.niekedy aj jeho vzrušenie opadá a klesne.potom sa ani nemôže naštartovať,potom zase sa sťažuje,že je spotený,že je zima,že je teplo,že sa nemôže sústrediť,že neviem čo všetko...že je vyšťaveny ,unaveny z práce,ako ok,chápem to,ale začína mi to už byť divné,lebo snažím sa aj ja,povzbudzovať ho,pomáhať mu,aj slovne,fyzicky,dotykovo,neviem,či ho nepriťahujem,alebo čo,nespravil sa vo mne ani raz 😖 nemôže,už už ked sa to blíži,tak to nedokoná do konca.tvrdí,že som už moc široká,alebo zase moc uzka,že moc mokrá,že sa to šmýka,že nemôže sa tak uvolniť,že nemôže tak mega rýchlo,že ho tak silno nestláčam,lebo je príliš zvyknutý na ruku.jedine potom zaberie to,že vyjde a privediem ho k orgazmu ručne,
o čo ide?máte nejaké skúsensti,ako si s tým dať rady?čo spraviť,čo si myslieť ?budem vdačná

Strana
z13
wewika1
22. júl 2015

@marietuska asi si mimo, vobec si nepochopila moj prispevok...keby vies, ze jeho sex s tebou boli koli jeho zdravotnym problemom, ale on ta aj napriek tomu prehovara, uzila by si si to ked vies ze on to pretrpi? Alebo pretrpi stav po tom?...no neviem, mozno ty ano...on zjavne nie a preto mu je pohodlnejsie aj po psychickej stranke ukojit si potreby sam...
Ak je pre teba sexualny zivot tak dolezity a tento problem neprehryznutelny, tak od neho odid. Myslim, ze riesenim nie je MK 😉

marietuska
autor
22. júl 2015

@wewika1 si ma ty nepochopila,lebo on NEVIE že mna to bolí,alebo páli,ja mu to na nos nevešiam už.sa tvárim,že som OK...a on zrovna nie je z tých,že by ho mať so mnou nechcel iba preto,že mna to bolí .to len tak drísta,ale poznam ho

marietuska
autor
22. júl 2015

@zibi dakujem,si milá,tych pričin u mna asi bude viac :(ked som si tie články prečítala,ale neviem,ako mám s tým žiť a vysporiadať to.

je to na zabitie.,začarovaný kruh

janickacrazy
22. júl 2015

@marietuska On to nevie, že teba to bolí? No to je pekná blbosť teda, musíš mu to povedať, ved aká je teda medzi vami dovera, ked takúto doležitú vec mu tajíš? Nechápem. 😖

marietuska
autor
22. júl 2015

@janickacrazy no ja neviem,akože zjajknem niekedy,a potom,ked sa ma spyta po sexe,že ci ma to bolelo,alebo ci ma pali,tak len poviem,ze pali atd.,ja mu nechcem z toho kaziť radosť,a čo z toho aj tak,aj keby vedel,ze am to bolí ?ved on sa nemôže zmeniť,moa pošva je priuzka,on je priveľky,tak asi zmena moc nebude,on s tým nepohne,ako ani ja so sebou.
a ja to netajím,ale asi no z mojich vyrazov tvare,mu doplo,ze ma to bolí,,ale teraz,odkedy ženy tu na fore mi poradili,že vobec nemam daávať najavco svoju bolesť,že ma to bolí,že ho tým znechucujem,tak už absolútne nič nevravi,
nevem,čo on môže spraviť s tým,že ma to bolí ?nemať sex žiaodny,to jedine.a asi aj tak to spravím ....žiadny sex....lebo toto je na nevydržanie.

worker_falcon
22. júl 2015

@marietuska ty si nedas poradit. Akoby hrach na stenu hadzal.
Nie si dostatocne vzrusena, lebo si zvyknuta iba na jeden druh pohybov, ktore ta vzrusuju. Preto vravim, prestat masturbovat. Obaja. Alebo sa ist liecit na vaginizmus... Posva je totiz velmi prisposobiva.

marietuska
autor
22. júl 2015

@wolker_falcon ja nemasturbujem,možno raz za pár mesiacov,anio to nie,mne to nechýba,vaginizmus už liečim.snažím sa.a vieš,ja mu možem dpohovárať prosiť ho,aby nemasturboval,on vraví,že nemôže,že sa to nedá,lebo je bezo mna celé dni,ja ho môžem prosiť,nezabvečrá,hrach o stenu hádžem.ja ho vždy datmo o niečo prosím,ani len ked nevie svoje pcoity povedať ani komunikovať so mnou,ako normalny clovek,ale sa správa ako dement,ktorý je stále ticho,tak potomn niet o čom.asi....ja nikdy nezistím vlastne,co sa jemu premáva v hlave.prečo robí to,čo robí,on je zahada sama o sebe

zibi
22. júl 2015

@marietuska ako ked si ich precitala tak tam mas ako prve navsteva lekara, vyter a tak ci nemas nejake pliagy ktore to mozu sposobovat, cysta, myomy, ci nemas malo estrogenu, pripadne vyskusat preesed gel alebo tak nejako sa to vola ..on je lubrikacny a priatelny k spermiam a ten by ti nemal skodit..skus magnezko on pomaha ja n arozne zapaly mocakov a tak , pred a po sexe sa vymocit..skus zvazit aj psychologicku pomoc..je to vela aj v hlave.. mozno mas nejaky blok aj ty..ja neviem ... k priatelovi sa uz nevyjadrujem , lebo uzneviem co ti mam poradit ...skus poliecit tu bolest pri sexe to by sa mohlo zlepsit 😉

marietuska
autor
23. júl 2015

@zibi ja chodím ku gyn.a urolog.ako na klavír,aj zajtra idem:D výtery neviem čo,absolvované XYkrát,vžťdy nájdene "klasické " baktérie,ktoré to tam osídluju len sú premnožené.ja mám problémy s imunitou.nedá sa to riešiť,len cpaním sa dalších ATB ktore mi len nabúrajú to viac,takže lekári su tiež zufali.
lubrikanty si nedávam,lebo mi nerobia dobre vlbecv,ani jeden zatiaľ,čo som skúšala,a nezdalo sa mi,že po nich by to šlo lepšie.
magnezium jem pravidelne,aj všelijaké vitamíny,pred a po sexe sa výdy idem umyť aj vymočiť.naozaj už nie je čo :/ naozaj som vyskúšaka všetko,ešte i ostal ten psycholog.aj toho zvažujem...ale to by aj partner musel chcieť ,ale nie,on to nechce riešiť.ako typický chlap = problémy neexistujú.

zibi
23. júl 2015

@marietuska skus psychologicku pomoc ty ,pripadne radu..mozno ti pomoze

maria1989
23. júl 2015

@marietuska možno keby si vymenila partnera, všetko by bolo v poriadku.

marietuska
autor
23. júl 2015

@zibi ale ja ani neviem,čo by som tej psychologičke asi tak povedala ?že mam bolesti ppo sexe?vsak by sa na mna pozerala,že mi šibe.
a co ine by mi poradila,ako vymenu partnera,ako ste tu už vaicere navrhli?

no urobím to tak,že úplne s ním prestanem pohlavne intímne žiť na pár týždnov,uvidím jeho reakciu ..či sa niečo zmení,alebo nie,uplne sa od neho izolujem ..v tejto intímnj oblasti,možno mu volačo trkne,že neni OK,a začne sa ma aspon trošku pýtať ,alebo čo...ja už fakt neviem..
ked on je ku vsetkemu tak strasne moc pasívny,že ma to až desí...správa dsa už fakt ako ten posledny lahostajny kreten.-čo ma desí

@maria1989

charity
23. júl 2015

@marietuska A s takym kretenom chces stravit zivot?

zibi
23. júl 2015

@marietuska vies co keby, ze je agresivny, cholerik a nerozumies si s nim tak ho nechas a ani sa spat nepozries... ked si s nim nerozumies v sexe, tak si ochotna hrozne vela prehliadat..moj nazor je, ze ziadny zdravy chlap taketo extremne problemy nema..skor sa urobia, ako neruobia..a teraz je pasivny v com ? ze kasle na sex ..? ci v com je pasivny?? ako podla mna budes nestastna cely zivot.ppreco si toto vyberas dobrovolne??? 😠 ani laska nestaci .. 😠

marietuska
autor
23. júl 2015

@charity prečo myslíš,že je až taký kretén?

@zibi nooo on je cholerik a poriadny,prchký to človek,on vôbec neni symbolom pokoja :D teda ..
čo myslíš,že exytrémne problémy má ?nerozumiem tej vete ,aké extrémne problémy?že nepoíznáš chlapa,čo sa neurobí v žene,že všetci sa uropia ?
hehe,ale on ma presný opak,on sa nechce asi urobiť,nie že nemôže:Dproste neklape to...
psívny vo všetkom,uplne,on je hrozne pasivny,co sa tyka nasho vzťahu,poroblémy vidím len ja,tak nech si ich vkuse riešim,že jeho riešenie problémov nebaví,pasívny je vo všetkom,co sa týka sexu,že "on sa vraj teší aj z toho mála ",že je uspech,že vobec mame nejaky sex niekedy,a že nepotrebujeme k tomu orgazmy,že na to treba pomaly atd,.lebo ja som mala problémy dosť so sexom v začiatkoch,nešlo to atd:(hroza...tak kašle na ine veci ...
a pasivny vo všetkom,ja len vidím červy tam ,kde nie sú ,typický postoj chlapa,nechce nič riešiť.
jemu sa nechce riešiť,že na "riošenie som tu predsa ja ",mi vraví a tak ...

charity
23. júl 2015

@marietuska Posledna veta Tvojho prispevku z 19:39.

denduska
23. júl 2015

@marietuska čítam to tu len zbežne ale niečo mi vraví že ak sa ho zbavíš, veľmi sa ti uľaví (aj keď si to teraz nevieš predstaviť), zrazu ťa nič nebude trápiť, páliť bolieť..a ani sa nenazdáš a nájdeš niekoho, kde ti ani nenapadne také veci riešiť...lebo nebudeš musieť. Pro jedno kvítí, slunce nesvítí 😉

zibi
24. júl 2015

@marietuska myslim ze v prispevku ohladom extremnych problemov si si sama odpovedala...precitaj si po sebe co si mi napisala zo vcera D: 22.36.. to ti nepripada ako extremne problemy?
ja fakt neviem...pripada mi to:
1. si fakt slepo, sialene, blaznivo zamilovana ze ti nevadi chlap co sa mu uz pred svadbou nechce investovat do vztahu a je neskutocne pasivny a neschopny v sexe
2. si chlap a robis si z nas prdel
3. si zena a robis si z nas prdel

😀 😀 😀 😀
viac uz neviem co mam napisat..lebo mne to cele pride strasne bizarne ..a este sa ma teraz opytaj ako bizarne a uplne ze konec ...

marietuska
autor
24. júl 2015

@zibi ta jednotka je správna :( žialbohu ,bizarne,ale je to tak,asi mi neni rady ani pomoci :/láska robí divy

zibi
24. júl 2015

@marietuska ach jaj dievca ..tak niet pomoci..drzim palce..

marietuska
autor
25. júl 2015

@zibi viem,že roibím chybu,ked som s ním :( ja to cierm a cítim,už pár rokov,a žerie ma to dosť ..len neviem,ako už z toho von,vycuvať,lebo je to prilis spletité...a zalubene ,a ...:(

charlie1980
25. júl 2015

Som sa zas pobavila 😀

Dievca moje, navrhni mu, ze pojdete spolu ku gyndosovi a tam pred jeho ocami ti pichne hormonalnu injekciu proti otehotneniu. Podla mna v tom je cely jeho problem. Nikde inde !

marietuska
autor
25. júl 2015

@charlie1980 nechápem teraz?čo je na tom na pobavenie ?

marietuska
autor
27. júl 2015

neviem, asi máte všetky pravdu najmä ty @natalym aby mi to bolo jedno,či sa spraví,či nie ..proste neurobí sa,a čo ...možno má nejaký blok,neriešim..však možno raz,a bojí sa,aby mi neublížil,včera sme zase o tom hovorili a povedal,že sa bojí,a je mu zle,ked si predstaví,že mna potom začne bolieť,páliť,že si to neužíva,ale že je vdačný bohu aj za to.hmmmm na zamyslenie ..žeby taký super chlap existoval ?:D

@zibi

@charlie1980

@wolker_falcon

marietuska
autor
6. aug 2015

proste ,ja sa aj chcem mojkať napríklad,proste len také mazlenie,objímanie v posteli večer,alebo tak,bozkávanie,a on nie,nechce sa mojkať,chce drsný sex stále,jedným kusom,hned sa na mna vrhne,pritom kedysi bol taký zlatý,že mu stačilo mojkanie a bol v pohode,pekný večer,aj som mu povedala,že ja nemám na sex chuť stále proste,niekedy večer sa chcem len prituliť ,mojkať porste s ním,a že nech sa konečne chová aspon raz za pár mesiacov,jeden večer galantne a vznešene,a nie len hop šup...aspon jeden večer.ale nie ,on proste furt má potrebu nebyť nežný ku mne,akosi s tým všetkým prestal.nechápem...

catherinah
5. jún 2016

Natrafila som na tuto debatu. Ako ste na tom teraz?

lucineska
18. júl 2016

ahojte.. idem sa tu s vami poradiť..sme s priateľom už pomaly rok a pol, a mám problém pri sexe dosiahnuť orgazmus.. nemala som ho ani raz, (je to môj prvý sexuálny partner).. myslím, že je chyba vo mne, neviem sa asi sústrediť.. trápi nás to oboch.. prosím poraďte, určite nie som sama, čo má s tým problém. ďakujem

Strana
z13