icon

Pichanie pod ľavým rebrom

fantalata
12. jan 2017

Ahojte,skusala som najst

Strana
z2
ja1985
23. mar 2021

@caterine nefrolog alebo urolog...ale asi najprv skor nefrolog

leameleg
12. jan 2024

@missguerlain ahoj stará téma ale skúsim to ja mam presne ten istý problém ze mam bodavu bolest pod ľavým rebrom občas na a bolest chrbta.. výsledky krvi ôk, sono ôk. Ako ti prišli že máš problém z pankreasom

13matka17
16. feb 2024

@gagirl ahoj mas nejake vysledky ako to dopadlo?

saska00
10. mar 2024

@missguerlain a prosím ako to pociťuješ ten pankreas ?

11spido11
31. mar 2024

@missguerlain ahoj ako ti zistili ten pankreas? Mam podobne problémy. Ďakujem

lagunka0000
23. máj 2024

ahojte, aj ja mám podobný problém, chcem sa opýtať vás to bolí aj keď ste v kľude alebo len pri pohybe, pri nádychu, na dotyk? ďakujem

martinkaahoj1234
6. júl 2024

Ahojte riesim to iste, bolesti, všetky vyšetrenia v poriadku, mr,ct,usg, v stolici mi naposledy našli tuk , lekár povedal,ze no dávajte si pancreolan a bude dobre. Dietujem uz pol roka,uz som nešťastná. Nakoniec zhodnotil,ze mam syndrom drazdiveho creva a to boli. U mňa sa striedajú hnacky a zápchy.

lagunka0000
6. júl 2024

@martinkaahoj1234 u mňa je to to isté, striedavo hnačka a potom normálna stolica

martinkaahoj1234
11. júl 2024

@lagunka0000 a co Vám pomáha? Čo užívate?

lagunka0000
11. júl 2024

@martinkaahoj1234 zatiaľ nič neberiem, dala som si vyšetriť stolicu na okultne krvácanie, to je ok, mam sa objednať na preventívnu prehliadku a tam to poviem dr

dorothee
10. aug 2024

@leameleg ahoj potvrdil sa ti ten pankreas?Mam to iste co si pisala v januari,bolest pod lavym rebrom,aj do chrbta vystreluje,sono vnutornych organov v poriadku,krv tiez 🤷🏻‍♀️

leameleg
21. aug 2024

@dorothee ahoj bola som na gastre už aj na hadici. Vzali mi vzorky a aj odbery čakám do 28 septembra sama som zvedava... už mám za sebou aj rehabilitácie. Niektoré dni to je ok iné hrôza neviem

adaadoxka
18. okt 2024

Dobrý deň chcem sa opýtať a poradiť .dlhší čas teda pár dní mám pocit na ľavej strane prsníka pri oblúku takmer v strede oblúka pichanie .čo to môže byť?z prechladnutia ?či z chrbtice? Prosím dajte vedieť je to nepríjemné .no niekoľko krát som si dala napraviť chrbticu vyskakujú stavce a lopatka sa posúva .môže to byť z toho .?doktorka tvrdí že od chrbta no veľmi pochybujem ďakujem za akúkoľvek odpoveď

Strana
z2