Pichanie pod ľavým rebrom
Ahojte,skusala som najst
@missguerlain ahoj stará téma ale skúsim to ja mam presne ten istý problém ze mam bodavu bolest pod ľavým rebrom občas na a bolest chrbta.. výsledky krvi ôk, sono ôk. Ako ti prišli že máš problém z pankreasom
@missguerlain a prosím ako to pociťuješ ten pankreas ?
@missguerlain ahoj ako ti zistili ten pankreas? Mam podobne problémy. Ďakujem
ahojte, aj ja mám podobný problém, chcem sa opýtať vás to bolí aj keď ste v kľude alebo len pri pohybe, pri nádychu, na dotyk? ďakujem
Ahojte riesim to iste, bolesti, všetky vyšetrenia v poriadku, mr,ct,usg, v stolici mi naposledy našli tuk , lekár povedal,ze no dávajte si pancreolan a bude dobre. Dietujem uz pol roka,uz som nešťastná. Nakoniec zhodnotil,ze mam syndrom drazdiveho creva a to boli. U mňa sa striedajú hnacky a zápchy.
@martinkaahoj1234 u mňa je to to isté, striedavo hnačka a potom normálna stolica
@lagunka0000 a co Vám pomáha? Čo užívate?
@martinkaahoj1234 zatiaľ nič neberiem, dala som si vyšetriť stolicu na okultne krvácanie, to je ok, mam sa objednať na preventívnu prehliadku a tam to poviem dr
Dobrý deň chcem sa opýtať a poradiť .dlhší čas teda pár dní mám pocit na ľavej strane prsníka pri oblúku takmer v strede oblúka pichanie .čo to môže byť?z prechladnutia ?či z chrbtice? Prosím dajte vedieť je to nepríjemné .no niekoľko krát som si dala napraviť chrbticu vyskakujú stavce a lopatka sa posúva .môže to byť z toho .?doktorka tvrdí že od chrbta no veľmi pochybujem ďakujem za akúkoľvek odpoveď

@caterine nefrolog alebo urolog...ale asi najprv skor nefrolog