Pigmentové škvrny na tvári
Mám 43 r s pod okom nepeknú pigmentovu škvrnu.Cca 1 cm veľkú.Co sa s tým dá robiť?kozmeticka mi povedala, že vyhodené peniaze, lebo laser mi to vytiahne iba z povrchu a časom bude zase tmavá.Pozerala som kožnú kliniku jedno sedenie 20 eur vyskúšať?viem, že sedení bude treba veľa.Zatial si ju prekrývam bledym Dermacolom, ale ak je možnosť niečo s ňou robiť dajte tip.Objavila sa mi asi 7 r dozadu po pôrode a je čoraz tmavsia
.
Ja nám ties skúsenosť len s eucerin a mne pomohol, mala som škvrny na čele, ale ako bolo vyzsie spomenuté trvalo to dlhšie, možno mesiac dva... A odvtedy v lete nosím šiltovku... Po škvrnach už nemam ani stropu. Nemala som to ako testovaciu vzorku, bolo to pred 3 rokmi.
@zuzanka.zuzu do kelu .. a také niečo prepasiem. 🤦🏻♀️
@zuzanka.zuzu mimochodom, ja pouzivam aj nocny hyaluron filler od Eucerin, s ktorym som tiez spokojna, som zvedava, co na to povies.
@nelca84 ja tiež používam krémy od Eucerin, ale tento antipigment som nezahliadla.Mam svoje vyskúšané a tie kupujem.Bola som v lekárni dostala som vzorku tak idem vyskúšať.Mam.pouzivat spf50 celý čas aj v zime?budem mať potom opálenú tvár?
@nelca84 ten mam aj ja a tiezi sedi. Eucerin ma vydarene veci 🙂
Tak za mna Eucerin Anti pigmentation 0 bodov. Mala som denny, nocny, serum a este aj taky ten mini “zmizik”. Ziadne vysledky.
Tak isto som nebola spokojna s La roshe Pigmentclar. Vyhodene peniaze za oboje.
Ale naopak som spokojna s Garnier Brightening serum s vitaminom C, tak isto pouzivam aj denny krem, a SPF 50 anti dark marks od Garnier. Pigmentove skvrny mam viditelne bledsie az na niekt. miestach uplne vyblednute. Do inej znacky ani nejdem uz, vymyslat a skusat. Spokojnost. V lete ani flaky nevybehli naspat.
https://www.trnd.com/cz/ pre všetky tie, čo neviete čo je trnd. Zaregistrujete sa a oni tam zverejňujú rôzne projekty, kde sa vždy testuje nejaký produkt. Väčšinou dostanete pre seba plné balenia produktu a ešte kopec vzoriek na rozdanie. Počas testovania musíte robiť reklamu, písať recenzie a následne im aj poslať link ako dôkaz o tom, že ste to spravili.
Eucerin posielali v plnej velkosti. Vzorky neviem aké boli velke. Teraz sa opäť testuje Eucerin, ale iná rada.
Ja som už od nich na testovačku mala La-Roche , Eucerin, Cerave, Neutrogenu všetko balenia ako kúpite v lekárni alebo drogerke. Viac krát bol problém, že podnikavé ženy vzorky predávali. Aj tu som to už videla.
@holubicka28 prosím ta, keď si ho používala mala si to miesto červené? Lebo ja som si ho dala 2x a bolo to ako keby spalené na slnku 🙈 neviem ci to tak ma byt alebo to bola iba moja reakcia
@nelca84 tak ty sama sa rozhodneš do ktoreho projektu sa prihlásiš. Netuším, podľa čoho vyberajú. Hlásia sa im tam tisíce ľudí a väčšinou vyberajú 500 slovákov a 500 čechov na kozmetiku a cca 800 a 800 na pracie prášky, aviváže, alkohol. Ja som napriklad z Eucerinu testovala radu na ekzém a tam aj pri kožnej alebo v lekárni ideš pokus=omyl a skúšaš čo ti sadne, tu to skúsiš aspoň zadarmo. Z La- Roche som testovala hyaluronove serum a som rada, že som ho vyskúšala zadarmo a nekúpila v lekárni lebo za tie prachy to je strašný šmejd a letel do koša.
no praveze uz by si si nemala opalovat tvar - inak znova skvrny nabehnu spat. Cez zimu Ti staci SPF 30,ale v lete urcite SPF50 a viac krat denne znova davat. lebo znova vybehnu a zase budes riesit
Chcieť opálenú tvar, ak máš pigmentové škvrny, je dosť zlý nápad ...
Ja si napríklad od jari až do neskorej jesene tu škvrnu nad perou natieram každé dve hodiny, keď som vonku, nech to mám pokryté nepretržite. Na kúpalisku aj častejšie ...
@xsandrax ano trochu take ruzova akoby a potom to aj stmavlo, to potom zosuchas a bude bledsia az postupne uplne zmizne🙂
@holubicka28 ja som si ho hneď prestala dávať, myslela som, že je to nejaká reakcia 😅 ďakujem 🥰 skúsi ho pohľadať, snáď som ho nevyhodila
Mne sa osvedčil už spomínaný Eucerin, vždy je niekde v akcii. Ale nečakaj zázrak za jednu noc, trvalo to rok kým som to dostala pod kontrolu. Aj tak najdôležitejšie je chrániť tvár pred slnkom, pokiaľ možno čo najviac + spf. Bez toho ti bude každý krém nanič.
@evaachesa bolo to sérum, nie krém. A normálne som v recenzii uviedla, že bolo silne parfumované, tvár mi po ňom ostala ako lepidlo a žmolkovalo. Nedalo sa dať po ňom už nič na tvär. Odfotila som im ako žmolkuje na tvári. Na toto sérum bolo kopec negatívnych recenzii. La-Roche má celkovo nevydarené séra za tie peniaze.
Moze ist aj o zly metabolizmus pecene a obliciek a potom vznika taketo nadmerne ukladanie melaninu. Ja som s tym tiez dlho bojovala, kupila som si cisty pletovy vit C, exfóiacne sera a nic nepomohlo. Nakoniec som si precistila pecen, pila som olej z pestreca marianskeho a pigmentacie mi zmizli…
@arabellka1 expigmentom som mala problémami spalena
@zuzanka.zuzu Ja ho pouzivam 4 a pol mesiaca (serum), sice som semtam vynechala, ale zmena ziadna.
@teo1711 dobrý deň mama by som záujem o poradenstvo k pigmentovým škvrnám

@zuzanka.zuzu ja by som tiez brala aspon jedno balenie zdarma, kde sa mam o to uchadzat?
A nenapadlo ti, ze tie kremy naozaj pouzivame a oni normalne funguju?