icon

Platničky a skolióza: Ako sa zbaviť bolesti?

21. jan 2025

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať je tu niekto kto mal problémy so skoliózou a platničkami v krížovej oblasti a podarilo sa mu úplne z toho dostať, vyrovnať chrbticu a zbaviť bolesti? Ak áno čo vám najviac pomohlo a ako dlho to trvalo? Skúšal som uz viac fyzioterapeutov, cvičení atď ale nevidím nejaký veľký posun. Viem, že je toho veľa na nete ale zaujíma ma niečo/niekto konkrétny kto si tým úplne prešiel. Ďakujem.

balerina2025
21. jan 2025

mam to iste skolioza a zosuchane platne v lumbalnej oblasti.
cvicenie nepomohlo ani fyzio.
lekarka do mna len lieky tlacit chce.
nepomohlo ani schudnutie

0silvia0
21. jan 2025

a cvičíš dennodenne?

katkaseiner
21. jan 2025

skoliozu sice nemám ale platnicku driekovu mam riadne vysunutu...(12mm)
Na MRI si uz bola? Ja skusam jedno cez druhe, akupunkturu, cvicenie, uz mam po vysledkoch z mri, bola som na infuziach, teraz liekoch. Skus hovorit s neurologom, mna akurat toto caka buduci tyzden.
Mamina moja ma skoliozu a jej pomaha dlhodobo Nordic Walking...obcas ma krizu ale toto jej velmi pomaha...tiez po vysadeni liekov sa budem snazit nabehnut na večerné chodenie

luxus10
21. jan 2025

vyrovnat chrbticu? v dospelosti? to je nejaka novinka? a zvlast v krizovej oblasti?

stanulienkat
21. jan 2025

Cvicit, cvicit, cvicit. Nespat na bruchu.

kacena4
21. jan 2025

cvicenie ti nenapravi krivu chrbticu, v dospelosti Už nic... cvicenie ma pomoct od bolesti a je to dg. na cely zivot rokmi sa moze zhorsovat pri nespravnom zivotnom style