Platničky a skolióza: Ako sa zbaviť bolesti?
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať je tu niekto kto mal problémy so skoliózou a platničkami v krížovej oblasti a podarilo sa mu úplne z toho dostať, vyrovnať chrbticu a zbaviť bolesti? Ak áno čo vám najviac pomohlo a ako dlho to trvalo? Skúšal som uz viac fyzioterapeutov, cvičení atď ale nevidím nejaký veľký posun. Viem, že je toho veľa na nete ale zaujíma ma niečo/niekto konkrétny kto si tým úplne prešiel. Ďakujem.
a cvičíš dennodenne?
skoliozu sice nemám ale platnicku driekovu mam riadne vysunutu...(12mm)
Na MRI si uz bola? Ja skusam jedno cez druhe, akupunkturu, cvicenie, uz mam po vysledkoch z mri, bola som na infuziach, teraz liekoch. Skus hovorit s neurologom, mna akurat toto caka buduci tyzden.
Mamina moja ma skoliozu a jej pomaha dlhodobo Nordic Walking...obcas ma krizu ale toto jej velmi pomaha...tiez po vysadeni liekov sa budem snazit nabehnut na večerné chodenie
vyrovnat chrbticu? v dospelosti? to je nejaka novinka? a zvlast v krizovej oblasti?
Cvicit, cvicit, cvicit. Nespat na bruchu.
cvicenie ti nenapravi krivu chrbticu, v dospelosti Už nic... cvicenie ma pomoct od bolesti a je to dg. na cely zivot rokmi sa moze zhorsovat pri nespravnom zivotnom style

mam to iste skolioza a zosuchane platne v lumbalnej oblasti.
cvicenie nepomohlo ani fyzio.
lekarka do mna len lieky tlacit chce.
nepomohlo ani schudnutie