Pľúcne chlamýdie - skúsenosti s ich prenášaním

modrykon12
6. jan 2021

Ahojte, svokre sa stále vracajú plúcne chlamýdie. Chodíme k ním na návštevu. Máme malé deti 1r a 3r. Mám sa báť aby to nedostali, poprípade aj ja s manželom? Máte s tým skúsenosti ako sa chrániť? Alebo je zbytočné sa strachovať? Ďakuje za odpovede 🙂

gabulienka623
6. jan 2021

Ahoj, mňa tiež trápili chlamýdie opakovane. Manžel a deti 5 a 3r to však odo mňa nedostali

majamat
6. jan 2021

skor by som povedala, ze ich nema opakovane,a le stale. udajne sa dokazu v organizme dobre skryt a neskor zas prepuknut.

kedysi som sa dostala k protokolom liecby, myslim, ze boli niekde tu http://www.chlamydie.info/ a su dost zatazujuce. lieky sa uzivaju velmi dlhu dobu a velmi zatazuju organizmus. nebola som ochotna toto podstupovat a nastastie som mala neskor vysedky dobre, takze som ani nemusela, no ej eivdentne, ez chlamidie toho dokazu dost a je tazske sa ich zbavit.

petamich
6. jan 2021

@modrykon12 ked lekar robi odbery na chlamydie robi na dva typy - infekcne a neinfekcne, mne napr. potvrdili tie neinfekcne = nikoho nakazit neviem a infekcne boli negativne a tiez si myslim, ze sa nemusia vracat ale ma ich stale, ja som asi 5 mesiacov kaslala, vsetko mi vyslo negativne az napokon, ze skusime chlamydie, mala som brat tri mesiace antibiotika ale kedze sme mali problem otehotniet a cakali nas vysetrenia, kde som pred nimi nemohla brat lieky, tak som brala antibiotika iba 6 tyzdnov a nepreliecilo sa to, cize teraz este stale obcas pokasliavam

janage
6. jan 2021

No moja prvacka keď bola schytala. Pri tak malých deťoch by som bola opatrná určite by som nechodila v dobe keď babka kašle a dbala celkovo na zvýšenú hygienu plus rúško u babky.

adrika25
6. jan 2021

Toto je pliaga neviem sa ich poriadne zbaviť už dlho chvíľu dobre a potom na prd po korone idem konečne na pľúcne

jankaalaci
6. jan 2021

Ja som sa nakazila od susedky tak, že som šla po nej vo výťahu. Schytal som silný zápal pľúc a nakazili sa odo mňa aj deti s manželom. Záleží ale na tom ci sú nákazlivé. Ak nemá vážnejšie zdravotné problémy tak to nemusíte chytiť. Ale osobne by som neriskovala.