Pľúcne chlamýdie
Pľúcna doktorka mi zistila z krvi pľúcne chlamýdie. Chorá som už asi tri mesiace a teda fest. Chcela by som sa ale spýtať, či ste niektorá prekonala tieto potvory, čo Vám pomohlo a čo nie. Lebo čo som sa dočítala na nete, tak to ma nenadchlo. Teda, že sa to nemusí dať vyliečiť a podobne. Podotýkam, že nie som tehotná ani kojaca, teda nemusím brať ohľad pri liečbe na nikoho okrem seba. Ďakujem.
Tak moje zadychavanie zatial nieje az tak zle......to len ked musim niekam bezat ako napr.dnes rano na bus 🙂 Som sa cudovala.....ja ako byvala sportovkyna som mavala kondicku ajajaaaj.....ale tak niako sa mi tie potvorky musia v tele prejavit... ☹
Pojdem ja spinkat, zajtra mam v raci narocny den, tak nech sa nato vyspim....a pisem vam v stredu..co a ako som dopadla....Drzim vam palceky...Musi byt vsetko ok....Skor neskor.... 😔
@knajula ahoj, tiez som brala. Ten bronchovaxom som brala aj ja. Mne doktorka vysvetlila, ze takto ako ty pises, sa berie skor preventivne. V pripade tazkosti, kludne brat v kuse bez prestavky. Pripadne si to este over. Ja som takto brala 2 balenia v zime
@marianka0101 dakujem, lebo ma moc nechcela pustit do prace, ale nemozuem byt len doma stale, musim sa aj otuzovat, lebo zit "v inkubatore" to viac skodi...inac som si sama kupila Arko deffenses a vybrala asi 3 balenia, tiez sa beru 7 dni v mesiaci, prip, aj 2x do mesiaca.
@marianka0101
@puzka1
dakujem zatial, idem spat 🙂) dobru noc
@puzka1 co sami stalo?? :(( mame som dala recept na ten na imunitu Bronchovaxom (som myslela) pritom to bol na Doxyhexal, ale som ho nevvybrala, to ze ak nezaucinkuje Suprax, ze miesto toho a ona mi Doxy doniesla a ja ospata hned jednu do ust, len mi bolo divne, ze pri Bron.. nemam ist na slnko ci vapnik a mliecne nebrat. No co uz. Zapila som, zjedla rozok a slabu kavu a zrazu len zle mi prislo ako ked sa hlava toci a na odpadnutie-divny pocit. Lahla som si a preslo nastastie-asi vedlajsi ucinok tiez. Co uz, musim dobrat, ale ako niekto pisal, ze nie naraz, ale budem uzivat 5 dni a 5 pauza a s tym na imunitu. V noci som zas kaslala a kaslala, drazdilo ma. Kedy sa to uz skonci???
Ahojte. No ja som bola v stredu u noveho doktora...ktory je vraj velmi dobry, je to vojensky doktor. A ten sa pozrel na moje krvne vysledky a hned mi povedal ze ja ziadne chlamidie nemam. 😒 ....Nechapala som, ze ak by som mala nemozem mat CRP 15...ja ze nechapem....A on povedal ze chlamidie ako virus ma v tele takmer kazdy ale vraj ja som len prisla do styku s virusom ale nemam ich na plucach...Ze moja doktorka mi to z vysledkov krvi mala vycitat a nie mi davat lieky za liekmi....Ze uz je asi stara .. 🙂
Ze vraj zle mi bolo asi z tych liekov...
No takze doberiem len ten Broncho na imunitu a nic viac... 😖
No chapete to..? Ja uz asi nicomu nerozumiem.....Komu mame v dnesnej dobe verit ak uz nie doktorom...?
Mozete sa prosim niektora nato popytat svojej doktorky ked tam budete...? Nato CRP 15....ci sa to ozaj podla toho aj zistuje....? Nech som zas kludnejsia.....? Dakujem...
Ahojte, mate niektora skusenost s uzivanim pripravku Reishi na chlamydie? A este lepsie ak ste pri tom aj kojili ;) Dakujem
Ja som mala pľúcne chlamýdie, prejavovalo sa to silným neprestávajúcim kašľom a neustále upchatým nosom, nemala som teploty, tak som nešla k Dr., no po XY vyskúšaných sirupoch kašeľ neprestávala a začal ma k tomu pobolievať aj hrudník pri kašli. Tak som zašla k Dr. a urobila mi odber krvi na pľúcne chlamýdie a ten bol pozitívny. Dá sa to zistiť len z krvi a ten odber treba dobre načasovať, vraj po menej ako 3 týždňoch od vypuknutia infekcie sa zistiť nedá.
Mne dala 3 bal. ATB Azitromicin, brala som 7 dni, ďalších 7 dní pauza, opäť 7 dní ATB a 7 dní pauza a znova rovnako aj 3. balenie. Mne pomohli a odvtedy mám pokoj.
Ešte dodám, že som vtedy aj kojila, no detičky to odo mňa nedostali. Dostávali odo mňa protilátky v MM, čo na jednej strane bolo super, no nie až tak dobre pre mňa, kedže ja som sa o ne ochudobňovala ☹
Ja som brala v decembri 3 balenia summamedu s prestavkou 3 dni vo februari som ich mala znova brala som klacid 7dni a teraz min.tyzden znova, ale ant.som uz nenasadila. Stale som zahlienena a pokaslavam a uz som z toho zufala😢
@ivick ak sa chces toho naozaj zbavit, ATB su neucinne, ak si k nim nedas nieco, co tie potvory v bunkach odmaskuje... chlamydie aj mykopplazmy su totiz vnutrobunkove organizmy, ATB ich tam nevidia, neucinkuju, nasad si bud ATB a NAC ( kupis na internete, napr. hoogle.sk, tam som objednavala ja), alebo obycajny ACC long, alebo aspon WOBENZYM, proste enzymi...
Inak ak nechces uz ATB, tak tak isto toto nasadit, co som popisala + k tomu napr. SAMENTO ( vilcacora, macaci pazur, to su vsetko len rozne nazvy toho isteho), alebo citricidal, alebo uplne najlepsie jedno uz toho + Extrakt z olivovych listov k tomu. a spolu to davat aj s tymi aminokyselinami..... ASpon mesiac - dva.....
len tak sa ich zbavis
@katrin21 presne aj to ale aj chlamydil extra..odmaskovac je super enzym serrapeptaza..vtedy som citala vsetky zahranicke stranky a vsade zaklad atb..mala som tetracykliny, lebo na sumamed som alergicka..a na odhlienenie jedine oreganovy olej pomohol, citricidal tiez, ciernu rascu, na pecen sylimarin a sisiak bajkalsky, lebo som za 3 mes. vyuzila 7 atb, neskor svedske kvapky..zazvor..no proste vsetko mozne a na imunitu som si 4x po sebe aj arko defenses s probiotika v nom brala..ale teraz by som atb alebo len ten elixir ave natura
@katrin21 ja som ho brala tusim hned po atb alebo spolu, ale trebalo aspon 3 balenia..3 tyzdne 1 davka, 1 tyzden pauza a este 2x zopakovat rovnako..ale aj oregano, zazvor, citricidal (oregano perfektne odhlienuje)..a serrapeptazu si kup slovensku od www.kompava.sk, to mas na 2 mesiace....tu beriem uz vyse roka..alebo napis maminke tetableta a popytaj sa na elixir ave natura, inac katrin ti super napisala

Ahoj ...no tieto na imunitu beriem aj ja....uz som ich zjedla 15...takze som v polke...Zatial ja nepocitujem niake vacsie tazkosti,potom co som vysadila ATB...obcas sa zadycham a obcas som unavena...ale inak zatial v pohode...Uvidim ked mi nasadia novu liecbu.....snad to nebude horsie....