icon

Pľúcne chlamýdie

amdeis
12. mar 2013

Pľúcna doktorka mi zistila z krvi pľúcne chlamýdie. Chorá som už asi tri mesiace a teda fest. Chcela by som sa ale spýtať, či ste niektorá prekonala tieto potvory, čo Vám pomohlo a čo nie. Lebo čo som sa dočítala na nete, tak to ma nenadchlo. Teda, že sa to nemusí dať vyliečiť a podobne. Podotýkam, že nie som tehotná ani kojaca, teda nemusím brať ohľad pri liečbe na nikoho okrem seba. Ďakujem.

puzka1
29. jún 2015

Ahoj ...no tieto na imunitu beriem aj ja....uz som ich zjedla 15...takze som v polke...Zatial ja nepocitujem niake vacsie tazkosti,potom co som vysadila ATB...obcas sa zadycham a obcas som unavena...ale inak zatial v pohode...Uvidim ked mi nasadia novu liecbu.....snad to nebude horsie....

knajula
29. jún 2015

@puzka1 na dychacie cesty je dobry ten oreganovy olej, tiez som dychcala co nikdy predtym, unava, uz viem, ze preco..teraz dobre celkom spavam...to asi po tom Chlamydile

puzka1
29. jún 2015

Tak moje zadychavanie zatial nieje az tak zle......to len ked musim niekam bezat ako napr.dnes rano na bus 🙂 Som sa cudovala.....ja ako byvala sportovkyna som mavala kondicku ajajaaaj.....ale tak niako sa mi tie potvorky musia v tele prejavit... ☹

puzka1
29. jún 2015

Pojdem ja spinkat, zajtra mam v raci narocny den, tak nech sa nato vyspim....a pisem vam v stredu..co a ako som dopadla....Drzim vam palceky...Musi byt vsetko ok....Skor neskor.... 😔

knajula
29. jún 2015

@puzka1 ved aj ja na biku a teraz toto, no co uz, nejako vykapu...velmi dobre mi robi salat-cibula, cesnak, paradajka, paprika, oliv. olej a hlavne umeocot (ten je aj zdravy)..menej kaslem

marianka0101
29. jún 2015

@knajula ahoj, tiez som brala. Ten bronchovaxom som brala aj ja. Mne doktorka vysvetlila, ze takto ako ty pises, sa berie skor preventivne. V pripade tazkosti, kludne brat v kuse bez prestavky. Pripadne si to este over. Ja som takto brala 2 balenia v zime

knajula
29. jún 2015

@marianka0101 dakujem, lebo ma moc nechcela pustit do prace, ale nemozuem byt len doma stale, musim sa aj otuzovat, lebo zit "v inkubatore" to viac skodi...inac som si sama kupila Arko deffenses a vybrala asi 3 balenia, tiez sa beru 7 dni v mesiaci, prip, aj 2x do mesiaca.

knajula
29. jún 2015

@marianka0101
@puzka1
dakujem zatial, idem spat 🙂) dobru noc

knajula
30. jún 2015

@puzka1 co sami stalo?? :(( mame som dala recept na ten na imunitu Bronchovaxom (som myslela) pritom to bol na Doxyhexal, ale som ho nevvybrala, to ze ak nezaucinkuje Suprax, ze miesto toho a ona mi Doxy doniesla a ja ospata hned jednu do ust, len mi bolo divne, ze pri Bron.. nemam ist na slnko ci vapnik a mliecne nebrat. No co uz. Zapila som, zjedla rozok a slabu kavu a zrazu len zle mi prislo ako ked sa hlava toci a na odpadnutie-divny pocit. Lahla som si a preslo nastastie-asi vedlajsi ucinok tiez. Co uz, musim dobrat, ale ako niekto pisal, ze nie naraz, ale budem uzivat 5 dni a 5 pauza a s tym na imunitu. V noci som zas kaslala a kaslala, drazdilo ma. Kedy sa to uz skonci???

puzka1
2. júl 2015

Ahojte. No ja som bola v stredu u noveho doktora...ktory je vraj velmi dobry, je to vojensky doktor. A ten sa pozrel na moje krvne vysledky a hned mi povedal ze ja ziadne chlamidie nemam. 😒 ....Nechapala som, ze ak by som mala nemozem mat CRP 15...ja ze nechapem....A on povedal ze chlamidie ako virus ma v tele takmer kazdy ale vraj ja som len prisla do styku s virusom ale nemam ich na plucach...Ze moja doktorka mi to z vysledkov krvi mala vycitat a nie mi davat lieky za liekmi....Ze uz je asi stara .. 🙂
Ze vraj zle mi bolo asi z tych liekov...
No takze doberiem len ten Broncho na imunitu a nic viac... 😖
No chapete to..? Ja uz asi nicomu nerozumiem.....Komu mame v dnesnej dobe verit ak uz nie doktorom...?
Mozete sa prosim niektora nato popytat svojej doktorky ked tam budete...? Nato CRP 15....ci sa to ozaj podla toho aj zistuje....? Nech som zas kludnejsia.....? Dakujem...

ivick
16. feb 2017

@luthy
@knajula dobry den. Mozem sa spytat ako ste sa zbavili tych chlamydii? Aj ja kojim. Tiez mam hodnotu 14,4

ejprilka
4. máj 2017

Ahojte, mate niektora skusenost s uzivanim pripravku Reishi na chlamydie? A este lepsie ak ste pri tom aj kojili ;) Dakujem

knajula
4. máj 2017

@ejprilka ja som brala chlamydill extra aj oreganovy olej aj atb, ale elixir od ave natura je myslim 100% ucinny, kedze na helicobaktera zabral...len sa treba informovat u maminky tetableta ci to mozes aj pri kojeni

ejprilka
9. máj 2017

@knajula Dakujem za rady!!!! 🙂

knajula
9. máj 2017

@ejprilka a hlavne ci po atb ci elixire ci inych byva Herx syndrom..chlamky hynu a citis sa strasne zle, ale treba vydrzat..to je prejav liecby..oni vypustaju jedy pri hynuti do tela..tak preto taka reakcia...najdes na nete aj o herx..pekny den.

bublinecka1987
9. máj 2017

Ja som mala pľúcne chlamýdie, prejavovalo sa to silným neprestávajúcim kašľom a neustále upchatým nosom, nemala som teploty, tak som nešla k Dr., no po XY vyskúšaných sirupoch kašeľ neprestávala a začal ma k tomu pobolievať aj hrudník pri kašli. Tak som zašla k Dr. a urobila mi odber krvi na pľúcne chlamýdie a ten bol pozitívny. Dá sa to zistiť len z krvi a ten odber treba dobre načasovať, vraj po menej ako 3 týždňoch od vypuknutia infekcie sa zistiť nedá.
Mne dala 3 bal. ATB Azitromicin, brala som 7 dni, ďalších 7 dní pauza, opäť 7 dní ATB a 7 dní pauza a znova rovnako aj 3. balenie. Mne pomohli a odvtedy mám pokoj.
Ešte dodám, že som vtedy aj kojila, no detičky to odo mňa nedostali. Dostávali odo mňa protilátky v MM, čo na jednej strane bolo super, no nie až tak dobre pre mňa, kedže ja som sa o ne ochudobňovala ☹

ivick
9. máj 2017

Ja som brala v decembri 3 balenia summamedu s prestavkou 3 dni vo februari som ich mala znova brala som klacid 7dni a teraz min.tyzden znova, ale ant.som uz nenasadila. Stale som zahlienena a pokaslavam a uz som z toho zufala😢

katrin21
9. máj 2017

@ivick ak sa chces toho naozaj zbavit, ATB su neucinne, ak si k nim nedas nieco, co tie potvory v bunkach odmaskuje... chlamydie aj mykopplazmy su totiz vnutrobunkove organizmy, ATB ich tam nevidia, neucinkuju, nasad si bud ATB a NAC ( kupis na internete, napr. hoogle.sk, tam som objednavala ja), alebo obycajny ACC long, alebo aspon WOBENZYM, proste enzymi...
Inak ak nechces uz ATB, tak tak isto toto nasadit, co som popisala + k tomu napr. SAMENTO ( vilcacora, macaci pazur, to su vsetko len rozne nazvy toho isteho), alebo citricidal, alebo uplne najlepsie jedno uz toho + Extrakt z olivovych listov k tomu. a spolu to davat aj s tymi aminokyselinami..... ASpon mesiac - dva.....
len tak sa ich zbavis

http://rng.nazory.eu/rubriky/ch/chlamydie

knajula
9. máj 2017

@katrin21 presne aj to ale aj chlamydil extra..odmaskovac je super enzym serrapeptaza..vtedy som citala vsetky zahranicke stranky a vsade zaklad atb..mala som tetracykliny, lebo na sumamed som alergicka..a na odhlienenie jedine oreganovy olej pomohol, citricidal tiez, ciernu rascu, na pecen sylimarin a sisiak bajkalsky, lebo som za 3 mes. vyuzila 7 atb, neskor svedske kvapky..zazvor..no proste vsetko mozne a na imunitu som si 4x po sebe aj arko defenses s probiotika v nom brala..ale teraz by som atb alebo len ten elixir ave natura

katrin21
10. máj 2017

@knajula ano, aj ta serapeptaza je skvela, ano presne tak 🙂

knajula
10. máj 2017

@katrin21 vsak si citala rady od RNG? Presne jeho rady a su ucinne.

katrin21
10. máj 2017

@knajula a ty si citala moj prispevok? ved presne od neho to vsetko mam 🙂 aj ine diskusie s nim,,,a tie veci co pisem radi on.....podla toho sme sli.

knajula
10. máj 2017

@katrin21 no presne aj ja🙂 Aj kolega ho citava. Super rady on dava a mne pomohlo..a dnes by som uz len elixir..mam doma a fakt super..nici bakterie ale nie je rezistencia..pritom prirodne oleje aj tinktury v jednom pripravku.

ivick
18. máj 2017

@katrin21 ahoj dakujem pekne za rady zajtra objednam. Zbavim sa toho aj ked nebudem brat ant.? S tymi pripravkami?

knajula
18. máj 2017

@ivick ak mozes, ja by som zaklad brala tie atb, tie su najucinnejsie..to som pocas PN precitala kadejake aj zahranicne clanky..teda atb+tie tu spominane pripravky postupne-oregano-zazvor-na pecen sylimarin isto-lebo atb nicia pecen, imunoglukany, D3 vitamin

ivick
19. máj 2017

@knajula dnes mi infektologicka napisala na 14 dni antibiotika ciprinol. Aj ten chlamydil si mam objednat k tym ostatnym pripravkom?

knajula
19. máj 2017

@ivick ze sa moze aj s atb..to mas dobre lieky..a vela pi, aby to slo von

katrin21
19. máj 2017

@ivick on uvadza ze ano.. ale musis dlhodobejsie brat NAC, alebo Serappeptazu a k tomu nieco z tych ucinnych latok, alebo aj dve : extrakt z oliv. listov, SAMENTo, Citricidal.. apod...

katrin21
19. máj 2017

@ivick objednaj si radsej enzymy, bud NAC, alebo Serappeptazu..
ten chlamydil brala kolegyna a nic.. ale ona ho brala vtedy len samotny..

knajula
19. máj 2017

@katrin21 ja som ho brala tusim hned po atb alebo spolu, ale trebalo aspon 3 balenia..3 tyzdne 1 davka, 1 tyzden pauza a este 2x zopakovat rovnako..ale aj oregano, zazvor, citricidal (oregano perfektne odhlienuje)..a serrapeptazu si kup slovensku od www.kompava.sk, to mas na 2 mesiace....tu beriem uz vyse roka..alebo napis maminke tetableta a popytaj sa na elixir ave natura, inac katrin ti super napisala