PN kvôli psychike a nástup do práce
dobry den prosim poraddte.
bola som par mesiacov na PN, kvoli urmtiu vrodine, ktore som nezvladla.
chcem zacat robit. prist na ine myslienky. ale.
len neviem aky typ prace mam hladat.
mam strasne stavy stale, placem, stale myslim na nieco zle ze sa stane.
proste som ustrachana, vobec sa netesim, stale som taka smutna a neviem sa spamatat.
co mam robit?
aky typ prace? s ludmi ci bez ci ako.
ja by som sla aj pomahat dakycm chorym , ale bojim sa ze by som stale len plakala lebo by mi to pripominalo ako sme sa starali my.
neviem co mam robit.
som na urade prace a proste neviem co dalej.
zivotopisy posielam, nik sa neozyva, vsade chcu teraz studentov.
ani to neprospieva mojej depresii a uzkosti
prosim prezil niekto podobne?
Typ prace? Tak napíš aspin vzdelanie.to ako my tu mame hadať čo asi maš robiť?
@janinah pracovala somv sluzbach a administrative.
sama neviem co je dobre, ked sa liecim na depresie a uzkpsti. predtym som to mala podchytene, no po umrti som padla na dno zas.
zmena liecby, hospitalizacia najprv sa musis dat dokopy
zmena liecby, hospitalizacia najprv sa musis dat dokopy
@mamina7070 lenmne mne povedali ze to je na par tyzdnov a to ja bez deti nevydrzim neviem co mam robit
Nevydržíš dva týždne bez detí? Čo myslíš, že ťa tam budú mesiace držať? Veď ťa len nastavia. Dnes je na psychiatrii taký nátresk, že tam máš problém sa aj dostať. Nieto aby ťa tam mesiace držali.
Nevydržíš dva týždne bez detí? Čo myslíš, že ťa tam budú mesiace držať? Veď ťa len nastavia. Dnes je na psychiatrii taký nátresk, že tam máš problém sa aj dostať. Nieto aby ťa tam mesiace držali.
@koniarova poradim sa s lekarkou. mne hovorili ze na 2-3mesiace sa hospitalizuje.
2-3 mesiace možno tak v liečebni.. ..v nemocnici majú dnes širokú škálu AD, pokiaľ nie si vyslovene kritický prípad tak do 2 týždňov si vonku nastavená na lieky..

Typ prace? Tak napíš aspin vzdelanie.to ako my tu mame hadať čo asi maš robiť?