icon

Po vyplnení kanálikov ma bolí zub

16. júl 2025

Bolest zuba po vyplnení kanalikov asi mesiac po vyplní budú mi zub trhať?ďakujem za rady

janinah
16. júl 2025

Mozno liecit najprv..ale mrtvy zub by boliet nemal

zuzzzka8
16. júl 2025

mna zial bolel aj mrtvy zub...trhali mi ho, ale nechcem strasit, verim, ze vas sa mozno bude dat zachranit 🙂 !

autor
16. júl 2025
@janinah

Mozno liecit najprv..ale mrtvy zub by boliet nemal

@janinah vybrala mi všetky nervy ale mňa veľmi bolí aj tabletku som si už musela dat

unicornlady
16. júl 2025

Liečili ti ten zub dúfam viackrát.

@janinah Mne sa stáva, že aj mŕtvy zub ma bolieva. Doktor povedal, že to je tým, že tam sú tie nervy poprepájané všelijako.

Ako veľmi ťa bolí ten zub? Máš len plnené kanáliky a vložku alebo ti dali hneď plombu?

autor
16. júl 2025
@anonym_autor

@janinah vybrala mi všetky nervy ale mňa veľmi bolí aj tabletku som si už musela dat

@anonym_autor skúsim jej zajtra zavolat

andreakotesova
16. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor skúsim jej zajtra zavolat

@anonym_autor robili ti ho pod mikroskopom?

autor
16. júl 2025
@unicornlady

Liečili ti ten zub dúfam viackrát.

@janinah Mne sa stáva, že aj mŕtvy zub ma bolieva. Doktor povedal, že to je tým, že tam sú tie nervy poprepájané všelijako.

Ako veľmi ťa bolí ten zub? Máš len plnené kanáliky a vložku alebo ti dali hneď plombu?

@unicornlady liečili mi ho najskôr vlozkou liečivou 6tyzdnov potom mi plnili kanáliky dali znovu vložku ešte mi nespravili finálnu plombu

unicornlady
16. júl 2025

Ešte mne napr. sestrička povedala, že sa môže stať, že keď je napr. človek chorý, tak sa môže stať, že nejaká infekcia sa tam dostane. (ale to mi ten starý zubár asi ledabolo urobil. tento nový mi robil aj 3D rontgen, lebo sa mu nedali tie kanáliky poriadne vyčistiť. Takže mi ten zub nanovo robil. Ale ako vravím, stáva sa mi, že je taký citlivejší a keď som nachladnutá, to ma aj všetky vrchné zuby vedia bolieť)

anonym_b25306
16. júl 2025

Keďže to nemas robene pod mikroskopom, nediv saže ťa to boli. Nekvalitne spravený zákrok. Bud si to nechaj ošetriť poriadne ako sa to ma, alebo prídeš o zub.

simona92101
16. júl 2025

@anonym_autor presne tyzden dozadu mi robili vypln kanalikov pod mikroskopom.predtym velky zapal,bolesti,aj antibiotika som mala.po vyplni absolutne bez bolesti,ale teda lacne to nebolo,ale musim pochvalit ze velmi kvalitne urobene.zunarka mi vravela ze moze 2-3 dni po zakroku pobolievat ale viac nie.ak ta to boli po mesiaci,treba s tym ist opatovne,podla mna zle urobene..

autor
16. júl 2025
@simona92101

@anonym_autor presne tyzden dozadu mi robili vypln kanalikov pod mikroskopom.predtym velky zapal,bolesti,aj antibiotika som mala.po vyplni absolutne bez bolesti,ale teda lacne to nebolo,ale musim pochvalit ze velmi kvalitne urobene.zunarka mi vravela ze moze 2-3 dni po zakroku pobolievat ale viac nie.ak ta to boli po mesiaci,treba s tym ist opatovne,podla mna zle urobene..

@simona92101
@simona92101 skúsim sa spýtať zajtra

mirokub
Odpoveď bola odstránená