Pocit "Ihličky" po tele - čo to môže byť?
Zažil niekto už tento neprijemny pocit? Akoby vas niekto jemne pichal tenkou ihlou rôzne po celom tele, vsetky vysetrenia mam v poriadku krv, alergia atd. Sem tam ma aj zasvrbi pokozka. Co mi chce telo povedat?
@algida17 dobrý deň
To iste som zažila … nieje to po ockovani
Mne pomohlo bankovanie, máte možno niekde štiknuty nerv a potrebujete to uvoľniť.
@1stefi121 ja to mám tiež už 3/4 roka. Bola som snad všade, posledne mi povedali, že asi tetania. Robili mi aj MR mozgu, či ži nie je skleróza multiplex. Všetko negstivne, alergológ nasiel len intoleranciu mlieka, ale nič sa mi po vysadení nezmenilo. Uh som z toho zúfalá. Na neurologii mi povedali , aby som si nasadila na ukľudnenie antidepresíva. S tým ešte čakám, ale ak mi to do leta neprejde, toto bude posledná možnosť. Tento týždeň mi ešte robili podrobný rozbor krvi, výsledky budem mat až v máji. Snad sa tam nič zle neukáže. Uzfakt dalej neviem..
@algida17 u mna tiež bez zmeny. Uz ani neviem za akým ďalším odborníkom ísť a hľadať pomoc. Ja sa necítim na to že mám brat antidepresíva - hladinu serotoninu mi merali u neurológa a mala som ju v poriadku. A s týmito liekmi je to na dlhé lakte a nie každému všetky sadnú. Držím palce, dajte mi prosím vedieť, keby ste na niečo prisli
Zaujímavé čo píšete aj ja mám zápal trojklanneho nervu a to ihlickovanie cítim na ľavej nohe.Len si myslím to pichanie začalo skôr a trvá už možno aj 2 mesiace a ešte to neprešlo.Tiez som rozmýšľala čo to môže byť, čiže nervy sú citlivejšie?Pociťujem aj brnenie niekedy na ľavom boku neviete čo to môže byť?A tiež beriem milgamu som myslela že to je lepšie ako neuromultivit ,lebo neuromultivit som brala ako prvý a potom mi dala milgamu neurologicka.
Veľmi zajímavé čítanie. Ja mám pocit ihličiek alebo ako keby som si ľahla do sklenej vaty od detstva a je to vždy len v lete!!!!! Horúco keď je, moje telo je lepkavé, cítim maximálny diskomfort, nenavidim to z duše a všetko ma svrbí a pichá. V živote by mi nenapadlo ísť si pýtať diagnózu k lekárovi 🤣 ale akurát som to spomínala kamoške a ona mi poslala link, tak čítam. Pichanie mám kade tade, na nose, spankoch, lícach, krku, chrbte, ruky, nohy...proste všade 🤣 a je to z tohto zasraného odborného nechutneho leta, ktoré z duše nenávidím. Akonáhle sa osprchujem a zmijem ten lepkavý slaný pot zo seba, všetko je preč.
@millky Tak to mate ine. Mojej mame to voda zhorsuje. Uz po kadejakej liecbe je na tom tak. Ze nemoze ani riady ci podlahu umyt...problem je sa osprchovat. Akonahle da na seba vodu zacne ju hrozne stipat koza. Ale tak mozno uz moze byt ze ma kozny mikrobiom tak zniceny, po vsetkych kortikoidoch, kremoch, liekoch. Vlasy hrozne znicene, ze nedokaze ani rozcesat. A jej to zacalo v zime v decembri. Teraz v tom teple este horsie.
@natalianm viem ze to je staršia téma ale pomohlo vám to calcium a magnesium
Skuste dlhodobo užívať Milgammu N podla odporucaneho najvyssieho davkovania.
@catherinah môžem sa spýtať ako dlho užívať milgamu n na takéto trpnutie ďakujem
@peterzbratislavy ahoj, skus Milgammu N + magnezko, niekedy treba brat dlhodobejsie, aj zopar mesiacov...Milgammu N treba "pauzovat" najmä co sa tyka vit.B6 -pyridoxin, tak napr pri dlhodobejsom pravidelnom uzivani treba po 5 mesiacoch uzivat len Milgammu bez "N" aby sa neuzival pyridoxin, takto treba aspon mesiac a potom sa mozes vratit znova k Milgamme "N"...este potom pred planovanim ukoncenim uzivania (pri dlhodobom uzivani) treba postupne vysadzat, teda uberat davkovanie do stratena 😉
@elisimi13 ahoj tebe takto pomohla ta milgama na to trpnutie ďakujem

@1stefi121 a ty mas rovnake prejavy ako ja som popisovala?