icon

Pocit teploty na tvári po prekonaní COVID-19

2. apr 2025

Ahojte, stretli ste sa niekto s pocitom teploty po covide, ale reálne tu teplotu nemáte? Ja to cítim na tvári a teplota pritom je 36,4.
Mám pocit, že to je nervového chatakteru, lebo som mala jeden doplnok stravy, ktorý pôsobol aj na nervový systém a výrazne sa mi to zhoršilo.ale kto vie.
Čo by mi mohlo pomôcť?

taktotedanie
2. apr 2025

To malo vela ludi preslo to same casom

autor
2. apr 2025

@taktotedanie nemate skúsenosť kolko to môže trvať? Už mi to prešlo a po doplnku, ktorý pôsoby aj ma nervový systém sa to vrátilo v plnej paráde🤷‍♀️

taktotedanie
2. apr 2025

Aky doplnok?
Rozne dlho ale co poznam vsetkym to preslo
Osobnu skusenost nemam

autor
2. apr 2025

@taktotedanie bol ta agmatin. Po pauze ked som si ho dala som hned citila aj celodennu ospalosť, zhorsene ranne vstávanie a vyzarny pocit teploty. Znovu som ho už neužila

taktotedanie
2. apr 2025

To si blud do seba davala naco ti to bolo dobre
Daj si revitanerv alebo nie o podobne milagmu

autor
2. apr 2025

@taktotedanie niekde som citala ze to pomáha na postcovid tak som vyskúšala. Lebo byt 2r unavená a doma PN noe je med lízať. Únava síce pomaly ustupuje ale stav fit to zdaleka nie je

taktotedanie
2. apr 2025

Ostatne mas vysetrene?

autor
Autor odpoveď zmazal
petracandle
2. apr 2025

Psychika. Prestaň sa toľko sledovať

autor
2. apr 2025

@petracandle práveže sa nesledujem. To čim som si prešla pocas postcovidu bol naozaj zaberak a cudujem sa ze som neskoncila na psychiatrii :D nie som typ cloveka co ho kdesi pichne a ide k doktorovi

autor
2. apr 2025

@taktotedanie chodila som rok a pol po doktoroch. Nikde nic zevraj, mam reaktivaciu EBV a co si pamätam vyšie hodnoty CD4+,CD8+, myslim aj NK bunky.Tak uz som rezignovala. Ten agmatin mi to akosi pokašlal a to som ho uzivala pred mesiacom🤷‍♀️