Pocit teploty na tvári po prekonaní COVID-19
Ahojte, stretli ste sa niekto s pocitom teploty po covide, ale reálne tu teplotu nemáte? Ja to cítim na tvári a teplota pritom je 36,4.
Mám pocit, že to je nervového chatakteru, lebo som mala jeden doplnok stravy, ktorý pôsobol aj na nervový systém a výrazne sa mi to zhoršilo.ale kto vie.
Čo by mi mohlo pomôcť?
@taktotedanie nemate skúsenosť kolko to môže trvať? Už mi to prešlo a po doplnku, ktorý pôsoby aj ma nervový systém sa to vrátilo v plnej paráde🤷♀️
Aky doplnok?
Rozne dlho ale co poznam vsetkym to preslo
Osobnu skusenost nemam
@taktotedanie bol ta agmatin. Po pauze ked som si ho dala som hned citila aj celodennu ospalosť, zhorsene ranne vstávanie a vyzarny pocit teploty. Znovu som ho už neužila
To si blud do seba davala naco ti to bolo dobre
Daj si revitanerv alebo nie o podobne milagmu
@taktotedanie niekde som citala ze to pomáha na postcovid tak som vyskúšala. Lebo byt 2r unavená a doma PN noe je med lízať. Únava síce pomaly ustupuje ale stav fit to zdaleka nie je
Ostatne mas vysetrene?
Psychika. Prestaň sa toľko sledovať
@petracandle práveže sa nesledujem. To čim som si prešla pocas postcovidu bol naozaj zaberak a cudujem sa ze som neskoncila na psychiatrii :D nie som typ cloveka co ho kdesi pichne a ide k doktorovi
@taktotedanie chodila som rok a pol po doktoroch. Nikde nic zevraj, mam reaktivaciu EBV a co si pamätam vyšie hodnoty CD4+,CD8+, myslim aj NK bunky.Tak uz som rezignovala. Ten agmatin mi to akosi pokašlal a to som ho uzivala pred mesiacom🤷♀️

To malo vela ludi preslo to same casom