icon

Podarilo sa vám prihlásiť na očkovanie proti Covid-19?

tins01
10. mar 2021

Dobrý večer, je tu prosím niekto komu sa podarilo prihlásiť sa/rod.príslušníka na očkovanie proti Covid prostredníctvom formulára na stránke? Ak áno prišiel Vám nejaký email alebo SMS potvrdzuca deň a čas očkovania?

Ďakujem za odpovede.

Strana
z4
jamabe
13. mar 2021

Dievčatá, ja mám opačný problém.. mame prišla pozvánka na očkovanie, ale ona sa nikam nezaregistrovala, ani my sme ju nie. Je to na opačnom konci republiky a teraz aj tak nemôže zo zdravotných dôvodov. Skúšala som jej zrušiť termín očkovania cez koronu gov, ale tam to malo problém s covid pasom .. nesedelo to k číslu. Takže predpokladám, že chybu urobili oni, ale teraz budem mať problém, keď ju budem chcieť raz na očkovanie prihlásiť? Stráviť 2 hodiny pokúšaním sa tam dovolať sa mi fakt nechce...

tins01
autor
13. mar 2021

@hettinka daaaavno som tak zaregistrovala a nič...

simsalabim
13. mar 2021

@hettinka tak manzel sa nekaslal a svokru prihlasil ... hned sa mu to podarilo na prvy sup 💪

hettinka
13. mar 2021

@tins01 to je o šťastí. Kamosku vzali ako náhradníka. Moja mama bola registrovaná tiež a neozvali sa, medzitým došla na rad normálne.

uglybetty1234
14. mar 2021

Ahojte, baby, ako sa prihlasujete pod tym covid passom? dakujem, Nemozete mi prosim poslat link? hladam, hladam a marne

lienka175
14. mar 2021

@uglybetty1234 na stránke korona.gov.sk na pravej strane dolu je prihlásiť na pcr alebo ag test a pod tým je úprava/overenie požiadavky... na to treba kliknúť a pustí Vás cez covd pas do akoby Vášho účtu a tam je možnosť požiadať o očkovanie

Strana
z4