Podarilo sa vám prihlásiť na očkovanie proti Covid-19?
10. mar 2021
Dobrý večer, je tu prosím niekto komu sa podarilo prihlásiť sa/rod.príslušníka na očkovanie proti Covid prostredníctvom formulára na stránke? Ak áno prišiel Vám nejaký email alebo SMS potvrdzuca deň a čas očkovania?
Ďakujem za odpovede.
Predošlá
Strana
z4
@hettinka tak manzel sa nekaslal a svokru prihlasil ... hned sa mu to podarilo na prvy sup 💪
Ahojte, baby, ako sa prihlasujete pod tym covid passom? dakujem, Nemozete mi prosim poslat link? hladam, hladam a marne
@uglybetty1234 na stránke korona.gov.sk na pravej strane dolu je prihlásiť na pcr alebo ag test a pod tým je úprava/overenie požiadavky... na to treba kliknúť a pustí Vás cez covd pas do akoby Vášho účtu a tam je možnosť požiadať o očkovanie
Predošlá
Strana
z4

Dievčatá, ja mám opačný problém.. mame prišla pozvánka na očkovanie, ale ona sa nikam nezaregistrovala, ani my sme ju nie. Je to na opačnom konci republiky a teraz aj tak nemôže zo zdravotných dôvodov. Skúšala som jej zrušiť termín očkovania cez koronu gov, ale tam to malo problém s covid pasom .. nesedelo to k číslu. Takže predpokladám, že chybu urobili oni, ale teraz budem mať problém, keď ju budem chcieť raz na očkovanie prihlásiť? Stráviť 2 hodiny pokúšaním sa tam dovolať sa mi fakt nechce...