icon

Podmienky umiestnenia do zariadenia pre osoby s bipolárnou poruchou

10. júl 2025

Ahojte, moja teta ma bipolarnu poruchu, dom jej pada na hlavu, vsetky peniaze dá synovi, potom nema čo jesť. Nevie aka je hodnota penazi, každy ju len využije a robí si z nej srandu. Je mi jej luto ale starať sa o ňu nemôžem. Chcem aby ju zobrali do zariadenia...jej dom ma hodnotu ani nie 20 tisíc. Chcem aby mala este pekný život, niekde kde sa o nu postaraju a budu sa k nej spravať ako ku človeku.Ak dám podnet na socialku a uvidia kde býva ako vyzera, že kuri drevom ktore su musí doniesť... má šancu že ju zoberu ak im napíšem dom? Syn chce aby mu dom podpisala tak to z nej bude bezdomovec, čo by ste robili vy?

Strana
z2
belasy_motylik
Autor odpoveď zmazal
pribinak
10. júl 2025
@anonym_autor

@pribinak Hej a dospelych nerieši nikto?Zaujimame...maš nejake medzeri choď sa doučiť.

@anonym_autor 🙈🙈🙈🙈 dobre, maj svoju pravdu

pribinak
10. júl 2025
@anonym_autor

@pribinak Hej a dospelych nerieši nikto?Zaujimame...maš nejake medzeri choď sa doučiť.

@anonym_autor 🙈🙈🙈🙈 dobre, maj svoju pravdu

autor
10. júl 2025

Dievčence, už som pisala na UPSVR, riešia aj takéto prípady a spolupracuju s mestom/dedinou. Ta jej diagnoza je len jeden z problémov ake má, len som chcela priblížiť situaciu. Moja chyba je že musím pomáhať a dotiahnuť veci do konca....Naozaj už nemám záujem o žiadne odpovede...

bejbs123
Autor odpoveď zmazal
autor
14. júl 2025

Dnes za nou boli 3 osoby kuratorka, psychologicka a socialna pracovníčka chceli jej pomoct vybaviť dom dôchodcov a ona im povedala ze nikam nejde lebo nema 80 rokov a ma čo jest a do vnutra ich nepustí...doslovaju prosili ze ak bude mat problem nech pride na mesto, oni su tu od toho aby jej pomohli....Tak keď jej spadne dom na hlavu môže ísť, ale ona bude aj v troskach žiť...Tak davam od toho ruky preč a zase jej tento mesiac požičiam ale vždy vratili v deň dôchodku. Ja len aby ste vedeli že náš socialny systém funguje. Pekný deň Vám všetkým prajem.

Strana
z2