Pomáha Voltaren Forte na bolesti kolena?
Ahojte čakám na výsledok mri kolena. Mam velke bolesti kolena pod jablckom vpravo. Trva to uz dva mesiace. Teraz mi to trosku opucha posledné dva týždne. K ortopedovi idem až druhy januárový tyzden aby mi aj zhodnotil mri a nasadil liecbu alebo terapiu. Ibalgin mast mi nezaberá. Mate skúsenosti s voltaren forte? Keď koleno opuchnuté jnie je tak je to v pohode. Ortopéd videl opuch a zhodnotil ze to je minimálny opuch ze mazať staci do výsledkov mri. Nemám červené ani horúce koleno len taky malý 3cm vankúšik z opuchu. Alebo poraďte co na to prosim. Dakujem
@anonym_autor mne trosku pomozu naplaste, flector, nurofen ap., gély mi nejako nepomáhajú.
@lukbe dakujem a flector náplasť ta na chrbticu alebo pýtať na koleno? Nepočula som o tom ale idem pomaly do lekárne lebo ma to šialené boli
@lukbe dakujem a flector náplasť ta na chrbticu alebo pýtať na koleno? Nepočula som o tom ale idem pomaly do lekárne lebo ma to šialené boli
@anonym_autor naplast mozes aj na koleno. A ak je to nevydrzatelne, dala by som si tabletu Flector ci Diclobene.
@anonym_autor naplast mozes aj na koleno. A ak je to nevydrzatelne, dala by som si tabletu Flector ci Diclobene.
@simsalabim flector som mala ale veľmi nepomohol. Skúsim tie naplaste kupit a uvidím. Keď sa zbavím opuchu bude lepšie, len sa ho nejak zbaviť.
@anonym_autor obyčajné, taký obdĺžnik to byva https://www.google.com/search?q=flector+napladt...
Ak je opuch, možno je tam voda,vtedy citit aj taky tlak, ale môže to byť rôzne.

@anonym_autor mne trosku pomozu naplaste, flector, nurofen ap., gély mi nejako nepomáhajú.