icon

Pomáha Voltaren Forte na bolesti kolena?

Dnes o 08:57

Ahojte čakám na výsledok mri kolena. Mam velke bolesti kolena pod jablckom vpravo. Trva to uz dva mesiace. Teraz mi to trosku opucha posledné dva týždne. K ortopedovi idem až druhy januárový tyzden aby mi aj zhodnotil mri a nasadil liecbu alebo terapiu. Ibalgin mast mi nezaberá. Mate skúsenosti s voltaren forte? Keď koleno opuchnuté jnie je tak je to v pohode. Ortopéd videl opuch a zhodnotil ze to je minimálny opuch ze mazať staci do výsledkov mri. Nemám červené ani horúce koleno len taky malý 3cm vankúšik z opuchu. Alebo poraďte co na to prosim. Dakujem

lukbe
Dnes o 09:08

@anonym_autor mne trosku pomozu naplaste, flector, nurofen ap., gély mi nejako nepomáhajú.

autor
Dnes o 09:11
@lukbe

@anonym_autor mne trosku pomozu naplaste, flector, nurofen ap., gély mi nejako nepomáhajú.

@lukbe dakujem a flector náplasť ta na chrbticu alebo pýtať na koleno? Nepočula som o tom ale idem pomaly do lekárne lebo ma to šialené boli

simsalabim
Dnes o 09:13
@anonym_autor

@lukbe dakujem a flector náplasť ta na chrbticu alebo pýtať na koleno? Nepočula som o tom ale idem pomaly do lekárne lebo ma to šialené boli

@anonym_autor naplast mozes aj na koleno. A ak je to nevydrzatelne, dala by som si tabletu Flector ci Diclobene.

autor
Dnes o 09:15
@simsalabim

@anonym_autor naplast mozes aj na koleno. A ak je to nevydrzatelne, dala by som si tabletu Flector ci Diclobene.

@simsalabim flector som mala ale veľmi nepomohol. Skúsim tie naplaste kupit a uvidím. Keď sa zbavím opuchu bude lepšie, len sa ho nejak zbaviť.

lukbe
Dnes o 09:22
@anonym_autor

@anonym_autor obyčajné, taký obdĺžnik to byva https://www.google.com/search?q=flector+napladt...
Ak je opuch, možno je tam voda,vtedy citit aj taky tlak, ale môže to byť rôzne.