icon

Pomohol vám liek Milgamma N na bolesti chrbtice?

lucia851
13. okt 2021

Ahoj pomohla vám milgamma na bolesťi chrbtice?

ella_price
13. okt 2021

Za mňa áno.

hyta
13. okt 2021

Mne pomohol, no brala som ho 3 mesiace.

klarissa25
13. okt 2021

Nebrala som na chrbticu, ale na niečo iné a pomohol mi

maris5
13. okt 2021

Ja som mala injekcie. Na nohy, nemohla som sa ani postavit a zabralo mi.

bagre
13. okt 2021

@lucia851 áno

sandra151
13. okt 2021

Nie

zara1357
Autor odpoveď zmazal
janinka007
13. okt 2021

kolega si pochvaloval

vikusjk
13. okt 2021

@lucia851 mne ju lekarnicka odporucila na bolave zapastie, netusim, z coho ma bolelo, ale veruze mi pomohla. Od vtedy ju beriem aj na chrbticu, cas od casu ma bolia krize a tiez pomaha. Pamatam, ze na tu ruku mi radila prve tri dni aj styri tablety denne, i ked v pribalovom letaku su len tri max. denne a ze potom znizovat davku na tri, dve atd. az uplne vysadit.

vikusjk
13. okt 2021

@lucia851 mamka ma injekcie a pomohli aj svagrovi, ked bol seknuty

zuzinapipina
13. okt 2021

@lucia851 mne jedina milgamma N pomohla,a to som uz brala silne opijaty...ja som uz mala pred operaciou,ale nemohla som chodit nic,tak mi doporucili ze mam vyskusat,aj ked su neni na predpis, a po tyzdni som nemala ziadne bolesti,,naozaj ziadne..

sendy1993
13. okt 2021

@lucia851 ano ale treba brat dlhodobejsie 3x denne

laurika999
13. okt 2021

@lucia851 Mne pomohla, na krčnú chrbticu

livka283
13. okt 2021

@lucia851 áno

ailiba
13. okt 2021

@lucia851 môjmu ocinovi pomáha.

emilllll
16. mar 2022

@zuzinapipina môžem sa opýtať a ako sa cítite teraz stále je to tak uvažujem nad tou milkgamou z ničoho nič ma začali bolieť medzi lopatkami.Skusala som fyzioterapeut masáž kopu tabletok a nič.

zuzinapipina
16. mar 2022

@emilllll no ja uz milgammu neberiem davno, vtedy ored operaciou mi pomohla, qj po som ju brala chvilku a uz su to 3 roky skoro co neberiem nic, ale cvicim akzdy deň

emilllll
16. mar 2022

@zuzinapipina ďakujem krásne super,že to dopadlo tak dobré a bez operácie pôjdem si ju kúpiť a uvidím a aké cviky konkrétne cvičíte

zuzinapipina
16. mar 2022

@emilllll no ale na operacii som bola 🙂 tam uz ina moznost nebola, musela som ist, ale ako slobodna matka som musela este pred operaciou fungovat a nie chodit iba po 4, a nato mi pomohla iba ta millgama...cvicim hocijake cviky co som si ja poskladala do kopy, od jedneho neurochirga, ak to najdem tak to sem dam, aj z fyzioterapie, aj z jogy, co mi najviac vyhovuje...a pomaha mi to dost🙂

emilllll
16. mar 2022

@zuzinapipina aha však toto,že ja som tiež natom podobne som sama na 2 deti,ktoré už majú pubertalny vek q musím fungovať nemôžem si dovoliť marodovat lebo ináč neviem čo by bolo tak zato sa chytám všetkého.Chodila som ku fyzioterapeutke,ktorá len vycicala odomna peniaze a cviky ozaj nič moc bankovanie tiež len na chvíľu.Ked ich nájdete tie cviky tak mi ich pošlite ďakujem krasne

radacak
16. mar 2022

@lucia851 brala som na niečo iné .. dokonca prvé dni mi manžel pychal injekcie a pomohlo 🙏

zuzinapipina
16. mar 2022
vlastimsa
9. feb 2025

@zuzinapipina koľko ste brala za deň?.Naozaj pomohli za týždeň ja už plačem od bolesti v ľavej strane chrbta

vlastimsa
9. feb 2025

@zuzinapipina pomohli za týždeň?Koľko krát za deň?

zuzinapipina
10. feb 2025

@vlastimsa tak mne odporucil doktor 2 rano a 2 vecer prve dni, potom 3 uz len tri tablekty za den. tak sa skuste spytat toho svojho, ci tiez mozete 4 tabletky za den to zaciatku. Drzim palce

vlastimsa
24. feb 2025

@maris5 to ste mala z chrbtice že ste nemohla behať to mám ja teraz a ešte mi tŕpnu nohy.Dakujem za odpoveď

maris5
25. feb 2025

@vlastimsa pravdepodobne od chrbtice. Teraz sa mi to vratilo, injekcie som mala asi pred rokom alebo dvomi.

vlastimsa
9. mar 2025

@maris5 ja užívam Milgamu tretí týždeň zatiaľ nevidím žiadne zlepšenie v piatok mi ortopéd povedal že to musím užívať dlhšie aby zabrala že to je krátky čas na to aby zabrala.Poznam ľudí čo povedia že po prvej tabletky sa im polepšilo nechce sa mi to veriť že sa im polepšilo po jednej.Teraz keď sa vám to vrátilo čo ste acala užívať?

vlastimsa
9. mar 2025

@zuzinapipina mne doktor povedal že dva krát za deň po jednej takže dve za deň viac mi neodporúčal