Pomohol vám liek Milgamma N na bolesti chrbtice?
Ahoj pomohla vám milgamma na bolesťi chrbtice?
Mne pomohol, no brala som ho 3 mesiace.
Nebrala som na chrbticu, ale na niečo iné a pomohol mi
Ja som mala injekcie. Na nohy, nemohla som sa ani postavit a zabralo mi.
Nie
kolega si pochvaloval
@lucia851 mne ju lekarnicka odporucila na bolave zapastie, netusim, z coho ma bolelo, ale veruze mi pomohla. Od vtedy ju beriem aj na chrbticu, cas od casu ma bolia krize a tiez pomaha. Pamatam, ze na tu ruku mi radila prve tri dni aj styri tablety denne, i ked v pribalovom letaku su len tri max. denne a ze potom znizovat davku na tri, dve atd. az uplne vysadit.
@lucia851 mne jedina milgamma N pomohla,a to som uz brala silne opijaty...ja som uz mala pred operaciou,ale nemohla som chodit nic,tak mi doporucili ze mam vyskusat,aj ked su neni na predpis, a po tyzdni som nemala ziadne bolesti,,naozaj ziadne..
@lucia851 Mne pomohla, na krčnú chrbticu
@zuzinapipina môžem sa opýtať a ako sa cítite teraz stále je to tak uvažujem nad tou milkgamou z ničoho nič ma začali bolieť medzi lopatkami.Skusala som fyzioterapeut masáž kopu tabletok a nič.
@emilllll no ja uz milgammu neberiem davno, vtedy ored operaciou mi pomohla, qj po som ju brala chvilku a uz su to 3 roky skoro co neberiem nic, ale cvicim akzdy deň
@zuzinapipina ďakujem krásne super,že to dopadlo tak dobré a bez operácie pôjdem si ju kúpiť a uvidím a aké cviky konkrétne cvičíte
@emilllll no ale na operacii som bola 🙂 tam uz ina moznost nebola, musela som ist, ale ako slobodna matka som musela este pred operaciou fungovat a nie chodit iba po 4, a nato mi pomohla iba ta millgama...cvicim hocijake cviky co som si ja poskladala do kopy, od jedneho neurochirga, ak to najdem tak to sem dam, aj z fyzioterapie, aj z jogy, co mi najviac vyhovuje...a pomaha mi to dost🙂
@zuzinapipina aha však toto,že ja som tiež natom podobne som sama na 2 deti,ktoré už majú pubertalny vek q musím fungovať nemôžem si dovoliť marodovat lebo ináč neviem čo by bolo tak zato sa chytám všetkého.Chodila som ku fyzioterapeutke,ktorá len vycicala odomna peniaze a cviky ozaj nič moc bankovanie tiež len na chvíľu.Ked ich nájdete tie cviky tak mi ich pošlite ďakujem krasne
@emilllll https://prezeny.eshopeiffel.sk/video-rusky-chir...
Toto au oni, tie mu velmi pomohli
@zuzinapipina koľko ste brala za deň?.Naozaj pomohli za týždeň ja už plačem od bolesti v ľavej strane chrbta
@zuzinapipina pomohli za týždeň?Koľko krát za deň?
@vlastimsa tak mne odporucil doktor 2 rano a 2 vecer prve dni, potom 3 uz len tri tablekty za den. tak sa skuste spytat toho svojho, ci tiez mozete 4 tabletky za den to zaciatku. Drzim palce
@maris5 ja užívam Milgamu tretí týždeň zatiaľ nevidím žiadne zlepšenie v piatok mi ortopéd povedal že to musím užívať dlhšie aby zabrala že to je krátky čas na to aby zabrala.Poznam ľudí čo povedia že po prvej tabletky sa im polepšilo nechce sa mi to veriť že sa im polepšilo po jednej.Teraz keď sa vám to vrátilo čo ste acala užívať?
@zuzinapipina mne doktor povedal že dva krát za deň po jednej takže dve za deň viac mi neodporúčal

Za mňa áno.