Pomôže na úpravu cyklu Femigard, kvapky Femi či Mastodynon?
28. jan 2013
Ahojte, chcela by som sa poradit...pred rokom som vysadila hak po cca 4,5 roku a odvtedy sa moj cyklus uplne zblaznil...chodi si kazdy mesiac ako sa mu zachce 😠 ...preto sa chcem spytat ktore z tychto liekov alebo co vam pomohlo predovsetkym na upravu cyklu....ak pomozu otehotniet, nepohnevam sa 😝 😵 vdaka za vsetky rady 😉
uzasne su FEMI kvapky 🙂 nam pomohli k dcerke.. 🙂
Ahojte. Ja som mala taktiez problem s nepravidelnou menstruaciou, zvysenym prolaktinom a znizenym progesteronom + sa snazime o babatko, tak som zacala uzivat Mastodynon a uz po 4 tyzdnoch mi prisla menstruacia na 29. den rano, tak som zvedava co to bude dalej 🙂

Ahoj, ja mam skusenost s femigardom. Ked sme sa pokusali o babo, 2 roky som pocitala plodne a neplodne dni, potom som nasla na nete femigard, medzi tym manzelovi zistili ze ma lenive spermie a kedze je na hemman stranke uvadzane ze je aj na zlepsenie spermiogramu, tak som to objednala pre oboch a asi to znie neuveritelne ale po 3 mesiachoch som bola naozaj tehotna. A teraz ked sme planovali druhe, tak som nic nenechala na nahodu a pre istotu som objednala zasobu pre oboch na 3 mesiace a po 2 mesiacoch som bola znova tehotna a teraz som v 34tt. U muzov je potrebne aby to uzivali aspon 2 mesiace, pretoze spermie dozrievaju 72 dni, takze pokial sa dopracujete k prvej zivotaschopnej spermii tak to potrva. Aj leka r, ktory tam radi tvrdi ze muzi musia uzivat min. 6-8tyzdnov. Ja som mala pravidelny cyklus ako svajciarske hodiny 🙂 ale ked som zacala uzivat femigard , tak prvy menzes prisiel otyzden skor, druhy o 2 dni, treti presne na 28 den a stvrty uz nebol resp bol ale to uz mala dcera 8 mesiacov🙂 a potom som ich uzivala do ukoncenie 3 mesiaca, pretoze vraj maju vplyv na udrzanie plodu. Naozaj neviem ci to boli kvapky femigard alebo len placebo efekt ale jedno je iste, dcera bude ma 14.2. Uz 2 roky a druhy termin mam v marci. Drzim palce