icon

Pomôžu mi injekcie od bolesti krčnej chrbtice?

lucia851
8. júl 2020

Ahoj pomôžu mi injekcie od bolesti na bolesť krčnej chrbtice ktorá mi vyžaruje do hlavy?

sarita510
Autor odpoveď zmazal
elenka74
8. júl 2020

Ja som pred rokmi brala injekcie na rovnaký problém, bolesti krčnej chrbtice, bolesti hlavy a pomohlo to.

sarita510
8. júl 2020

pockaj ake injekcie??? vsak daj si u dr normlane tiena seknutie ,nie hocijake:D

lucia851
autor
8. júl 2020

@sarita510 áno také myslím na seknutie almiral injekcie od bolesti

marca12
8. júl 2020

Mne nepomohli,ale to neznamena,ze tebe tiez nepomozu. Skus a uvidis. K tomu pridaj cvicenie. Tie injekcie su na uvolnenie,ale pokial nebudes poctivo cvicit,vratia sa ti bolesti. A zalezi v akom stave to mas. Mne nezabrali,lebo to uz mam chronicke,roky som neriesila bolesti a tak som aj dopadla.

luciador
8. júl 2020

@lucia851 Ano,pomohli,Almiral a Milgamma N injekcie,po vybratí 5-6 🙂

tibka23
8. júl 2020

U mňa bol problém, že injekcie liečia symptóm, ale nie príčinu.

majamat
9. júl 2020

neviem uplne ako to myslis. ak mas bolest a das si leik na bolest, tak zvycajne pomoze, ale samozrejme, kazdy z nas je iny a nemusi zabrat, rpipadne zaberie iny.
ak to myslis, ze natrvalo, tak asi skor nie. zalezi od problemu, ale lieky od bolesti, cis uz v tabletkovej forme, alebo v injekcnej neliecia, iby tlmia prejavy.

superholka77
29. apr 2024

@luciador Dobrý deň viem už stará téma ale chcem sa opýtať normálne vam vaša lekárka všeobecná predpísala tie injekcie ? nechcela vam dávať obstreky ? a platili ste veľa za tie injekcie ? ďakujem

nikoleta1872011
11. nov 2024

@elenka74 dobrý deň.Viem ,že je to starší príspevok..,ale mám podobný problém.Ake injekcie ste dostala?

nikoleta1872011
11. nov 2024

@luciador spolu s almiral a milgamma?

luciador
11. nov 2024
elenka74
11. nov 2024

@nikoleta1872011 Bolo to už dávno, ale ak si dobre pamätám pichali mi na striedačku Veral a Midokalm

lhea
15. nov 2025
@elenka74

Ja som pred rokmi brala injekcie na rovnaký problém, bolesti krčnej chrbtice, bolesti hlavy a pomohlo to.

@elenka74 ktore injekcie vam na bolest zabrali? 🙂