Pomôžu mi injekcie od bolesti krčnej chrbtice?
Ahoj pomôžu mi injekcie od bolesti na bolesť krčnej chrbtice ktorá mi vyžaruje do hlavy?
Ja som pred rokmi brala injekcie na rovnaký problém, bolesti krčnej chrbtice, bolesti hlavy a pomohlo to.
pockaj ake injekcie??? vsak daj si u dr normlane tiena seknutie ,nie hocijake:D
Mne nepomohli,ale to neznamena,ze tebe tiez nepomozu. Skus a uvidis. K tomu pridaj cvicenie. Tie injekcie su na uvolnenie,ale pokial nebudes poctivo cvicit,vratia sa ti bolesti. A zalezi v akom stave to mas. Mne nezabrali,lebo to uz mam chronicke,roky som neriesila bolesti a tak som aj dopadla.
U mňa bol problém, že injekcie liečia symptóm, ale nie príčinu.
neviem uplne ako to myslis. ak mas bolest a das si leik na bolest, tak zvycajne pomoze, ale samozrejme, kazdy z nas je iny a nemusi zabrat, rpipadne zaberie iny.
ak to myslis, ze natrvalo, tak asi skor nie. zalezi od problemu, ale lieky od bolesti, cis uz v tabletkovej forme, alebo v injekcnej neliecia, iby tlmia prejavy.
@luciador Dobrý deň viem už stará téma ale chcem sa opýtať normálne vam vaša lekárka všeobecná predpísala tie injekcie ? nechcela vam dávať obstreky ? a platili ste veľa za tie injekcie ? ďakujem
@elenka74 dobrý deň.Viem ,že je to starší príspevok..,ale mám podobný problém.Ake injekcie ste dostala?
@luciador spolu s almiral a milgamma?
@nikoleta1872011 Áno
@nikoleta1872011 Bolo to už dávno, ale ak si dobre pamätám pichali mi na striedačku Veral a Midokalm