icon

Poradíte dobrého zubára v Ružomberku?

hamimami
11. dec 2011

prosim poradte mi dobreho a ludskeho zubara v RK dakujem

katka.sp
23. mar 2015

mozte mi dat t. c. skusim tam zajtra zavolat...on je tam na gate, ci??? si to mylim s niekym??? a ak to nie je tajne od koho ste prestupovala???

katka.sp
23. mar 2015

@simkakr kludne do spravy....dakujem krasne:D

monkaz
25. mar 2015

@katka.sp mozem sa opytat na dr. Sidu, preco nie?aku mate skusenost? aj ja hladam dakeho dobreho doktora.

pawelko
14. máj 2015

Dr.Kaliská nám šla do dôchodku miesto nej je Dr.Šida ,ale nejak mi nesedí za 20 sek. skontrolovať chrup je dosť rýchlo potom sa opýtať bolí vas daktorý povedal som nie a dovidenia ...to Dr. Kaliská vždy perfektne prezrela ....no neviem....

dena10
14. máj 2015

@monkaz do Osady nechodíš?

pawelko
24. jún 2015

@dena10 siel by som aj tam ak je dobrý zubar raz za rok zajdem
mama pochadza z osady tak aj na kalíštek by som potom zašiel :D :D :D

dena10
25. jún 2015

@pawelko Krčiem je tu požehnane 😀 a zubár neviem (je nový, od februára)...

turbooo
4. sep 2015

Len nechodte k Sidovi uplny amater . Najvetsi moj omyl. Od Zahoru som odisiel k nemu . Znici Vam zdravy zub aby od Vas ziskal peniaze za liecenie.

pawelko
6. sep 2015

@turbooo on ma prevzal po Kaliskej ktora šla do dôchodku automaticky ale po prvom stretnutí čo bola ročná prehliadka som okamžite aj s manželkou od neho odišiel ......

martaniana
6. sep 2015

Určite odporúčam pani Dr . Jágerovú, je výborná a pomerne lacná..

ajkaben
18. mar 2016

@martaniana lacna ? nebud smiesna ma vobec s nejakou pistovnou zmluvu ? plati sa aj preventivka co ma byt zo zakona zdarma.... chodte si pozret cennik ale realna suma bude aj tak ina lebo si zarata......

ajkaben
18. mar 2016

@martaniana a ta umela kraska co tam sedi na recepcii na riti ma ochotu a ustretovost,.... ako cigan do roboty... na co sa hraje chudera . pise Palo

martaniana
18. mar 2016

@ajkaben ja som doteraz nikdy za preventívku neplatila, tak neviem čo ti zarátala..pokiaľ ti hneď robila na preventívke zub, vtedy sa platí ale inak som nikdy neplatila.

ajkaben
19. mar 2016

@martaniana nie nic take preventivku mam kazdy rok... zub sa nerobil a preventivka sa plati a nie len tam.... pise palo

martaniana
19. mar 2016

@ajkaben možno záleží od poisťovne ale ja som nikdy neplatila.

pawelko
20. mar 2016

preventivka sa isto neplatí este som ani raz a este mi aj kamen odstranila ....

cencula
4. júl 2016

prosím vás neviete mi niekto zistiť alebo pomôcť či robí dr. Straka? Som objednaná na stredu 8,10 a chcela som si preveriť či robí nech sa nepreženiem som z Martina a nemôžem sa mu dovolať. Veľmi pekne dakujem

kikasalonova
22. júl 2016

a čo tak Mudr. Iliev??

kikasalonova
22. júl 2016

mne sa celkom videl len to som bola davnejšie pri nom a ako samoplatca teda nemala som tu poistenie teda na SR
takže som bola vedena ako u súkromníka ale vtedy nebol drahy
teraz neviem,,,ma niekto s nim skusenosti?

zirafienka
16. okt 2018

nemáte niekto skúsenosti s MUDr. Skurcoňákom? Robí v tej klinike pre tržnici.

phoebe119
24. jan 2020

@zirafienka Mudr. SKURCOŇÁK je TOP!!! aj vsetci co su u neho v ambulancii, MUDr. Žiačikova, MUDr. Želonkova na dent. hygiene aj sestričky, všetok personal... velmi mili, ludski, ustretovi, ochotni... naozaj takyto pristup som sa zila malokde... trhanie zubu mudrosti bol najprijemnejsi, najkratsi a najlacnejsi (20€) zakrok u zubara, aky som zazila (pre porovnanie, ina zabarka mi trhala zub mudrosti 45 min v kaluzach krvi za 100€, modriny na celej tvari, atb, strasne bolesti). Anielen v tomto pripade bola skusenost u MUDr. SKURCONAKA a MUDr.Žiačikovej, MUDr. Želonkovej!!! velmi velmi velmi pozitivne!!! Takze za mna TOP!!!

rea999
24. jan 2020

Aj v Likavke berie nových

zirafienka
25. jan 2020

@phoebe119 Áno, máš pravdu. Súhlasím s tebou. Chodíme k nemu aj s manželom.

kvietok89
29. jan 2020

@rea999 kto robi v likavke?
@zirafienka pan Skurconak prijima?

zirafienka
30. jan 2020

@kvietok89 keď sme boli s manželom na ošetrení, tak sestrička jedného pacienta nezobrala, že nepatrí do jeho obvodu. Tak asi neberie. My sme to mali vybavené, sme z iného okresu. Za jeho ochotu som mu vďačná.

mipu
13. jún 2022

@mita9 a podarilo sa im ju vyliečiť? Čo jej poradila?

mita9
13. jún 2022

@mipu to sa nedá vyliečiť len spomaliť...pravidelná dentálna hygiena, medzizubné kefky!!!! Sú najdôležitejšie a pod

mipu
13. jún 2022

@mita9 a odvtedy ma dobre?

mita9
13. jún 2022

@mipu áno, lepšie omnoho. Teda o 100%. Ale poctivo používa medzizubnu kefku-min 2x do dna. Plus aj jednozvazkovu kefku.

mipu
13. jún 2022

@mita9 a pastu?