Poraďte dobrého gynekológa z Martina

spoony
30. máj 2012

Dievčence, ktoré ste z Martina prosím vás poraďte mi dobrého gynekológa (gynekologičku) v Martine. My sa sťahujeme z Nitry do Kláštora pod Znievom. Minulý týždeň som si bola ukončiť papiere u môjho gynekológa v Nitre s ktorým som bola veľmi spokojná a dnes ráno som po roku neúspešného snaženia a pri pripravených papieroch do CAR našla na teste dve čiarky 🙂 . Strašne sa teším, ale keďže moje prvé tehu bolo od 7tt rizikové, tak si musím nájsť čo najrýchlejšie doktora.
A bola by som rada, keby bol taký dobrý ako môj doterajší doktor. Keďže prvé tehu bolo rizikové, tak pri každej prehliadke mi robil ultrazvuk - u neho v ordinácii, takže som videla že malý je v poriadku. Okrem vyšetrenia na tehu cukrovku, boli všetky vyšetrenia robené u neho v ordinácii, nakoľko všetky prístroje mal dostupné a bolo to fajn. Nepodcenil nič a tak napriek nie moc dobrým vyhliadkam na začiatku (do nemocnice ma najprv ani nechceli prijať, že "o to prídem") a skracovaní krčka maternice od 30tt som malého donosila a porodila v 39tt zdravého chlapčeka.
Prosím poraďte mi a ak tak aj niečo bližšie napíšte, nech sa viem rozhodnúť. Ďakujem veľmi pekne.

alenitka
8. jún 2012

@spoony ahoj no ja som sa pristahovala pred dvoma rokmi do Martina a chodim ku Krkoskovej ... ona je super, ale ma strasne vela pacientiek ... idem k nej v pondelok, lebo od stredy ma dovolenku... tiez som teraz tehotna 🙂 keby si chcela tak napis kludne aj IP .. ale dobry je aj Bellan a Reznakova ... co som pocula a citala ..