icon

Poraďte dobrú prírodnú Bio kozmetiku

slivkovajanuska
18. jún 2014

Žienky, potrebujem od Vás rady a tipy. Hľadám pre seba nejakú dobrú prírodnú bio kozmetiku a myslím tým všetko, od telovej a vlasovej kozmetiky, pleťovej kozmetiky až po opaľovací krém, samozrejme nemusí byť všetko jednej značky. S čím máte dobré skúsenosti? Ďakujem

slnieckostanka
14. okt 2016

Tiež používam krémiky od priody, proti vráskam sú fakt super a hlavne nadupané prírodnými látkami bez parabénov. Ja používam Liftingový krém s kolagénom a kyselinou hyalurónovou. Nie je prehnane drahý a účinky sú fakt viditeľné 🙂

bee_1
Odpoveď bola odstránená
sam2
15. okt 2016

Kocky co hovorite na prirodnu kozmetiku Weleda a Lavera? Naozaj su uplne prirodne? Nie je to len taky blaf?

pepa007
19. okt 2016

Ja som uz mala vsetko mozne.co sa tyka saloos pouz.uz dlho hydrofilny odlic.olej, neutralny al.arganovy-odlici a vycisti,super cena,ma ho niekolko eshopov.lavera ma podla mna super veci tiez napr sprchove gely a sampony bez voni,syntetik...vzdy porovnavam kvalitu vs cenu.weleda moc nie z viac.dovodov...a dekor.kozm. tiez napr sante ktore ma super makeupy za dostupne ceny, korektory a celu dekor.kozm.este zo slov.je vyborna dulcia,nieco drahsie,treba asi vyskusat.cim kratsie kremy vydrzia co sa dat.spotreby tyka tym lepsie samozrejme...dekorat.kozm.byvaju dost predrazene, ale vzdy sa da vybrat nejaky vyrobok...napr.coleur carameul mam tiez rada len drahsi.zao som neskusala ale tie ceny no hroza🙂)) ak by ste chceli poradit konk.nirco z dekorativy dajte ved....

ajana1
20. okt 2016

Za mna jednoznacne slovenska znacka www.dulcia.sk

sam2
20. okt 2016

@pepa007 mozem sa spytat preco weleda nie? Ja pouzivam momentalne Laveru, ale poskulovala som po welede 😊

pepa007
20. okt 2016

@sam2 ahoj,mam pocit ze uz sa predava vsade,a tiez vyssie ceny pricom som z par vyrobkov nebola az tak paf..ale moj sukr.nazor vytv.na zakl.vlastnej skusenosti🙂).aspon das recenziu ked vyskusas nieco konkretne🙂)

mirkaza
21. okt 2016

@pepa007
Hydrofilne odlicovacie saloos su topka, takisto regeneracne, je tam skvela rada aj pre deti a nieco uuuuuuuuuzasne su peelingy do sprchy.

ciriklora
21. okt 2016

Odporúčam sestru,ktora sa s vášňou venuje výrobe prir.vyrobkov(aj diplomku robila o bylinkách).Využíva lokálne bylinky,slovenska príroda je silná.Napr."anti-age"sipkovy krém,vlasovy simulátor,zubnu pastu z viacerých bylín,atd.fcb mataslnko a mail mataslnko@gmail.com .keď sa ozvete,rada vám pošle ponuku.
@sam2 weleda je z (naj)lepších kozmetik,ma vysoké štandardy,ocenenia,tiez si sama pestuje biobylinky do výrobkov...osobné poznám slovenského riaditeľa,velmi čestný,vzdelany,stedry ekobiocloviecik.
Lavera tiež z kvalitnejších.

murzuk
Odpoveď bola odstránená
anach
30. mar 2017

Zdravim Vás, už ste našla to pravé

maggda1
19. apr 2017
Používateľ maggda1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od maggda1.

ja si dosť potrpím na kvalitnú bio-kozmetiku a je podľa mňa smutné, že na mnohých internetových obchodoch s drogériou (okrem echt BIO) ju nedostať -_- z tých internetových parfumérii so širším spektrom ponuky mám za seba vyskúšané www.notino.sk, s ktorým som spokojná

bartolomei
21. apr 2017

@maggda1 napodobne... bravam od nich roky, balzam po holeni, pansky parfem, sem tam nejaky darcek a za seba mozem odporucat

matrioska86
3. máj 2017

ahoj, ja pouzivam na tvar kremiky zo znacky nuance, na vlasy a telo mam naturu sibericu, alebo soaphoriu. snazila som sa vyberat taku kozmetiku bez parabenov, silikonov a vsetkych tych nedobrych veci 🙂

akzujs
29. júl 2017
Používateľ akzujs je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od akzujs.

Mozem odporucit Weledu, pouzivam ju uz par rokov a som velmi spokojna so vsetkymi vyrobkami. Postupne na nu ucim aj celu rodinu, je to bio kozmetika, dostupna aj v drogerii (DM), netestuju na zvieratkach, pouzivaju kvalitne suroviny. Predavaju kozmetiku na cele telo, vlasy, nechty, tiez bylinne sirupy a rozne pripravky na poranenia/postipania hmyzom atd. Urcite neolutujes 🙂

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
peta132
2. aug 2017

baby ja odporúčam slovensku prírodnu kozmetiku ... spokojná som so Soaphoriou ,,,

http://www.biozona.sk/e-shop/prirodna-kozmetika/

katarina_luknarova
Odpoveď bola odstránená
hanybi
Autor odpoveď zmazal
eliska4
14. aug 2017

Keď si občas čítam zloženie pleťových krémov a mliek tak premýšľam, či sa nemali naše staré mamy lepšie, keď sa umývali v potoku. Len bohužiaľ dnes nenájdem dostatočne čistý potok ☹

aspinka
14. aug 2017

ja mozem odporucit sampony a ine... treba preklikat...
https://www.chininovakozmetika.sk/kategoria/sam...

zabka788
21. aug 2017
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Po viacerých negatívnych skúsenostiach dávam výlučne na doporučenie našej kožnej lekárky

madara279
Odpoveď bola odstránená
mmmonika
9. feb 2018

Máte odskúšané nejaké laky na nechty? Zvažujem 100% Pure, Sante, ... Čo poradíte?

zapka21
9. feb 2018

100% pure, Manufaktura

mmmonika
9. feb 2018

@zapka21 Máš odskúšané? Čím si odlakovala? Ako sa nanáša?

zapka21
9. feb 2018

@mmmonika lak nemam odskusany. len vlasovu a pletovu kozmetiku

denka259
9. feb 2018

@slivkovajanuska čo sa týka telovej a pleťovej kozmetiky tak jednoznačne odporúčam Havlíkovú apotéku (majú aj detskú radu) a z dekoratívnej kozmetiky odporúčam ovocím pigmentované produkty od americkej značky 100% PURE. Ako jediné z dekoratívky neobsahujú oxidy železa a titánia alebo mastenec.

Akurát mám na bazoši uverejnené dva inzeráty na očnú linku a maskaru ak by ste mali záujem vyskúšať:

https://ostatne.bazos.sk/inzerat/81883934/Ovoci...

https://ostatne.bazos.sk/inzerat/82233779/Ovoci...

el74
9. feb 2018

Prirodny deodorant: Bekra mineral - najdes na nete opis aj kupis. Ja som s nim velmi spokojna.