Poraďte endokrinológa pre dospelých v okrese Trenčín, Topoľčany
Ahojte, chcem sa spýtať, či nepoznáte dobrého endokrinológa v okresoch TN, TO, PE? Mám hypothyreózu, pri prvom tehu sa na mňa ten môj v 19.tt vykašlal, dal mi lieky na pol roka a že sa mám ukázať pol roka po pôrode....čo pri ochoreniach ŠŽ nejde...tak som prešla k jednej nemenovanej doktorke do TO, ale to je horšie, ako ten predchádzajúci....nevedela ma dať dokopy po pôrode a v podstate si dávam lieky, ako sa cítim....chcela by som druhé bábo, no bez riadneho doktora to asi nepôjde...
ĎAKUJEM
NM je dosť ďaleko, ale keby nebolo na výber bližšie, tak skúsim 🙂 A tá Dr. Pšenčíková aj prijíma nových pacientov? Je dobrá?
Inak, ďakujem za odpovede 🙂
Ja som tam bola na odporúčanie svojho gynekológa a zobrala ma. Je to prijemná lekárka. 🙂
Bola som u diktora Bielika v Novom Meste....perfektný...myslím, že lepšieho som ani nemohla zohnať 🙂
Obnovujem tému. Prosím, poraďte, okrem dr. Psenickovej, ta má už plno :( som z BN , tehotná a tu sa na vyšetrenie nedostanem :(
Ahoj ja mam tiez hypotyreozu a hned na zaciatku som bola u mojho endokrinológa (je primárom v Lubochni a patrí medzi topku na SR) a taktiež mi povedal ze lieky mam nastavené dobre a stačí ked pridem po pôrode 🙂 ja mu verim a nestresujem a zatial sa cítim uplne fajn 🙂
Dobrý deň, prosím obnovujem túto tému .... Z dôvodu zmeny trvalého pobytu ma vyradil Dr.Jurisa v Dubnici nad Váhom a potrebujem dobrého endokrinológa v TN ,alebo niekde blízko Tn ..viete prosím poradiť ? Ďakujem
Ahojte, chcem sa spýtať, či nepoznáte dobrého endokrinológa v okrese Prievidza a okoli.
S endokrinologičkou v Novákoch mám veľmi zlú skúsenosť.
Viete mi poradiť nikoho ľudského a pritom profesionálneho?
Vopred vďaka
@evahernandez ak môžete , choďte do Nového Mesta nad Váhom, tam je skvelý súkromný doktor, platila som 20€ za prvé vyšetrenie, ale potom už nie , skvelý prístup, mladý perspektívy lekár, ktorý sa zaujíma o pacienta viac ako 5 minút.
Zdravim chcel by som sa spytat ja chodim k Voglovej v TN a niesom snu spokojni je to katastrofa chodim 3 krat na medziodber a dalsim pred kontrolov musim chodit zaciatkom mesiaca lebo zevraj vysledky trvaju mesiac . Chcel by som sa spytat ci by ste mi poradili nejakeho lekara v TN. Za radu dakujem.

V TN to asi nebude o nic lepsie. Ak nie je NM prilis daleko, odporucam MUDr. Jana Bielika 🙂