Poraďte vitamíny pre ženy
Ahojte. Neviete o nejakých overených vitamínoch pre ženy? Som 5 mesiacov po pôrode. Rodila som o 2 mesiace skôr kvôli preeklampsii a dodnes sa z toho moje telo spamätáva. Všetko ma bolí. Bolí jedno, keď prestane začne druhé, chrbát mám odpálený totálne, chudnutie zastavené ( 1 kg mi hore dole kolíše, nejde dole váha), bolí ma pri ohryzku strašne. Cítim sa pod psa, neviem si tú materskú ani užiť poriadne lebo furt dačo bolí. Vstanem z postele príšerne bolia členky kým ich rozchodím. Zmenila som stravu, začala trošku cvičiť (koľko sa mi dá pri malom) a hľadám nejaké komplexné vitamíny pre ženy. Čo ma trošku dajú dokopy.
@stellarstar načo dr?
Ked ta boli pri ohryzku, mozes mat problem so stitnou zlazou. Smer lekar, porobit komplexne vysetrenia. U niekoho je tehotenstvo velka zataz a spusti driemajuce ochorenia.
A odpoved na otazku: Jamieson Multi complete pre zeny. Ale ani vsetky vitaminy nemozes brat pri vsetkych chorobach alebo uzivani liekov, tak ked mas taketo problemy, urcite najskor kompletne vysetrenia.
Na co dr? Tak asi aby urobil krvný rozbor či nahodou nemáš niečo s štítnou, alebo málo zeleza atď tu ti doplnky nepomôžu
@stellarstar robil v apríli
Tak keď je všetko ok taj hľadaj na dr.max alebo benu výživový doplnok len nie " imunita " ale " energy " napr od zn centrum alebo spektrum
Idem dnes k dr. Bojím sa baby. Hlavne za ten krk.
Čoho sa bojíš? Veď ta len vyšetrí
@stellarstar že čo povie, čo mám s tým krkom. Nepáči sa mi to :( viem že si tu každý samodiagnostikuje rakovinu ale ja sa jej reálne bojím
Tak rakovina tam nebude jedine nejaká odchýlka. Pozri mne tam denno denne puka jak keby si pukance robila. Záver opotrebované kosti nic s tým neporobím. Netreba hneď myslieť na to najhoršie ale treba vyčkať záver. Stresujúce zbytočne aj keď viem ľahko sa to povie
Ja po druhom porode beriem femibion 3 a nezacali mi teraz ani padat vlasy 🤷🏼♀️ som teraz 3,5 mesiaca po porode a vybrala som 2 balenia, chvilu pauza a teraz som si objednala dalsie. Akoze vitaminy su ako doplnok fajn, ale aj tak najviac zdraviu prospieva kvalitna strava a pohyb.
@stellarstar nebol tam lekár. Sestrička ma poslala k zubárovi najprv a potom keď sa to vylúči tak mám prísť keď tam bude lekár. Ale dala som si zobrať krv na štítnu žľazu

U dr si bola?