icon

Posilnenie imunity u dospelých

lenkaa222
19. jún 2016

Ahojte..mam známu často býva chorá asi každý mesiac nadcha a hrdlo..pravidelný herpes po celých perách a tiež vaginálna mykoza pred každou menštruáciou poradíte niečo? Vďaka kľudne aj babske recepty 😉😉

nuska
28. júl 2016

@gastanka32 Ja mám aloe vera gel. Je to 90%, k tomu je med, to je dobré na žalúdok. Ale sú aj iné príchute, ktoré majú špecifické účinky napríklad na kĺby, na kožné problémy ako psoriázu a na srdce, pre diabetikou. Všetky ale majú účinok na imunitu, detoxikujú telo. Ide o jedno z najkvalitnejších aloe vera gelov. Vyrába ho nemecká firma, čo už je zárukou kvality, lebo nemci sú na všetko nároční. Nie všetky Aloe sú správne, niekde ti do gélu zomelú aj tu šupku, ktorá obsahuje látky, ktoré preháňajú, aby mali toho viac. Ja sa všetky vitamíny snažím brať v tekutej forme resp. forme im vlastnej a nie v tabletkách. Keď to dajú do tabletky, už tam niečo pridajú, aby sa to zlepilo a držalo pokope, mimo tých kapsúl zo želatíny. Ak chceš ho, dám ti kontakt, kde objednáš, alebo môžem ja objednať a budeme mať lacnejšie, lebo keď objednáš viac tak je tam výhodnejšia cena. To s medom stojí okolo 28EUR a je to litrové balenie.

oomina
29. júl 2016

@gastanka32 kontrolu som mala za dva mesiace. Vraj to chce čas aby sa imunita pozviechala, že to nejde za pár dní, že to trvá aj mesiace. Tak takto sme to dohodli. Vieš čo za tie dva mesiace som sa už cítila lepšie aj keď ešte stopercentné to nebolo, ale bol to citeľný rozdiel 🙂

bukajka_mata
31. júl 2016

@monkabr probiotiká sú popri užívaní antibiotík fajn, len nie všetky každému sedia a nie všetky sú účinné ako som sa už presvedčila aj na vlastnej koži. Podľa mňa by sa oslabená imunita mala liečiť a nie len sa snažiť zdravie podporovať vitamínmi to nič nepomôže 😖

nuska
31. júl 2016

@gastanka32 tu je link na stránku, z ktorej kupujem http://aloe-vera1.webnode.sk/

gastanka32
5. aug 2016

@nuska lenze ako dlho trva s takymto aloe gelom aby sa imunita zotavila? aby telo bolo opat schopne sa branit pred zdravotnymi problemami??
@oomina a pre co si sa rozhodla, co ta nakoniec postavilo na nohy? tiez si skusala nieco taketo s aloe alebo uplne nieco ine?

prirodka
5. aug 2016

@nuska odkiaľ máš informácie, že nemecká firma má to pravé aloe vera? Má tá firma pečate kóšer alebo halal,čo znamená, že je to najkvalitnejší a najčistejší produkt,že neobsahuje chemické stabilizátory?Asi ťažko sa to zakladá na pravde.Stačí si porovnať a ochutnať aloe vera nemeckej firmy a americkej a budeš v obraze.Je to úplný rozdiel a tak aj v účinkoch.
Okrem toho, ked je oslabená imunita, musíš vypiť ozaj veľké množstvo aloe vera,o ktorom píšeš,samotné aloe veraje málo,ak chceš posilniť oslabený IS,ako prevencia áno.

nuska
5. aug 2016

@gastanka32 No to je ťažké tak povedať, záleží od toho ako veľmi je imunita slabá. Keď je to veľmi zle, tak by som skúsila aj Colostrum. Tiež sa dá na tej stránke objednať, aj keď tam nie je. Napíš tam a vie ti ho dodať. Odporúčajú to kombinovať pri rôznych chorobách aj poruchách imunity. Prípadne, ak tam napíšeš konkrétne tvoje výsledky, záznamy, dá sa tam poradiť aj s lekárom. Tiež dobre je aj Reishi. Ja skúšam tieto prírodné produkty, skôr ako chémiu. Tu už len v najnutnejšom prípade.

mravvcek
5. aug 2016

@prirodka odkial si mala aloe?

nuska
5. aug 2016

@prirodka áno ma spomínané certifikáty, výrobky sú od firmy LR. Myslím si, že spolu s Forever majú najkvalitnejšie aloe vera gely. Od LR by som nebrala ale ten s broskyňou, lebo sú tam umelé sladidla, aj keď píšu, že málo. Preto odporúčam ten s medom, ktorý aj sama užívam a dávam aj deťom. Forever gely obsahujú v 3 prípadoch umelé sladidla a v jednom fruktózu. Med je pre mňa najvyhovujúcejší ako sladidlo z týchto možnosti. Snažím sa žiť bez cukru, lebo som mala počas tehotenstva cukrovku a ani teraz to ešte nie je úplne ok. A to mám len 33.

bukajka_mata
6. aug 2016

@gastanka32 každý človek má inú imunitu. Aj keď je oslabená, tak každý ju má inak oslabenú. Niekto imunitu dokáže dať do poriadku za pol roka, inému to trvá aj vyše roka. Záleží ako sa človek snaží ju pozviechať..

prirodka
7. aug 2016

@mravvcek Z Foreveru,

prirodka
7. aug 2016

@bukajka_mata súhlasím s tebou.Ale sám sa asi ťažko alebo dlho "pozviecha".... 🙂

prirodka
7. aug 2016

@nuska LR nemá pečate kóšer a halal,odkiaľ to máš, že má? Možno Vám to tak prezentujú manažéri, ale určite nie. jedine americká spoločnost ich má.Ani tie info o aloe a umelých sladidlách sa nezakladajú na pravde.
Ale toto fórum nie je o tom, aby sme sa tu my dve dohadovali.Žienky, maminky tu zaujíma pomoc a poradenstvo,takže ak chceš so mnou komunikovať o kvalite aloe vera, napíš IP, môžme,ja som otvorená diskusii,aj výmene názorov. 🙂

squishy
7. aug 2016

70% imunity je v crevach! treba mat ciste creva a posilnit imunitu spravnymi vyzivovymi doplnkami. ak mas zaujem o blizsie info, napis mi spravu

bukajka_mata
9. aug 2016

@prirodka Ale ja som nenapísala, že sám. Ja som napísala, že je veľmi dôležité ako sa ju človek snaží pozviechať. Či nejakými liekmi, doplnkami, zmenou životného štýlu atď atď 🙂 zrejme sme sa nepochopili.

angelinja
9. aug 2016

@buckeye inac ja len ze vsetci sk dochodci sa stazuju a maju velmi pekny vek..narozdiel od nasej generacie 30tnikov ktora ledva dojde k 60 lebo tento stres co je na cloveka v aktivnom veku dany v dnesnom svete je horsi ako obrabanie pola kazdy den

buckeye
9. aug 2016

@angelinja no hej stres a nemoct ho odburat je asi najhorsia kombinacia, ta ulietanost nerobi dobre..ponzam dochodcov, ktori este v 80 hrali tenis, bez nejakých zavaznych zdravotných problemov, a to su ludia, co neokopavali zahradku, len sa donutili, ze okrem prace treba relaxovat a ze praca nie je uplne vsetko, a poznam 55 rocnych, co uz maju za sebou niekolko operacii ..bez relaxu zato s poriadnou dávkou cigariet denne..ale niektorym ludom nevysvetlis, ze okrem toho, ze su drahe ako potvora si este likviduju zdravie a ze nasledne ich liecba bude stat ovela viac a to nie len financne..

prirodka
10. aug 2016

@bukajka_mata môže byť.... 🙂

gastanka32
12. aug 2016

@nuska no budem musiet byt asi trpezliva, zrejme to bude este dlha a trnista cesta, kym sa mi imunita da do poriadku. Colostrum este k tomu, to je na co dobre?
@bukajka_mata tak ja sa budem snazit ju dat do poriadku co najskor len musim prist na to co bude najvhodnejsie riesenie pre mna. Pre moju imunitu.

oomina
15. aug 2016

@gastanka32 s aloe som nič neskúšala, aj keď ti poviem pravdu, že som istý čas nad tým premýšľala, ale nakoniec po prečítaní mnohých článkov, po tom, čo som sa rozprávala s pár kamoškami, tak som dospela k tomu, že najskôr vyskúšam enzýmy a uvidím, čo to povie. Ak nie tak by som išla do aloe..

nuska
15. aug 2016

@gastanka32 Colostrum je práve na reštartovanie imunity. Je to vlastne prvé mlieko, ktoré dáva krava svojmu teliatku, ktoré ako jediný tvor na Zemi sa rodí bez imunity. A vlastne v tomto prvom mlieku sú všetky potrebné látky na to, aby si tu imunitu vytvorilo. Najlepšie je Colostrum, ktoré pochádza z Európy pre človeka, ktorý žije v Európe a pre človeka z Kanady, to z Kanady. Predávajú ho aj v lekárňach, no tam práveže ho máš z Kanady a je tiež otázne, čím boli kŕmené tie kravičky. Lebo ak do nich pchali antibiotika, tak to máš na nič. Colostrum z LR je síce najdrahšie, ale preto že pochádza z biofariem a cez kód na fľaštičke si vieš zistiť presne od akej kravičky pochádza 🙂 Dávajú ho aj onkologickým pacientom pre zlepšenie účinkov liečby resp. pre obnovenie imunity po tých všetkých liekoch. Vtedy dávajú "konské dávky". Existuje v tekutej forme, to by som najviac odporučila, aj keď je aj najhnustnejšia, no je to 100%, potom sú perličky a tiež tabletky.

buckeye
16. aug 2016

@nuska to je zas odkial tato hlupost, ze teliatko je uplne bez imunity? Imunitu samozrejme ma, colostrum tak ako u vsetkych cicavcov(aj u ludi) funguje na principe pasivnej imunizacie, ano nesie protilatky aj materske imunitne bunky, specificke crevne bunky na ne reaguju a vstrebavaju do krvneho riecista, ale neznamena to, ze tela je absolutne bez akejkolvek imunity

nuska
16. aug 2016

@buckeye možno úplne nie, ale určite ju ma veľmi slabú a preto kravské colostrum obsahuje oveľa viac imunoglobulínov G ako to ľudské a to mám od imunologičky a ja mám tiež podobné zameranie. Preto je také účinné.
@gastanka32 ešte ma napadlo, že skús infúzie vitamínom C, vraj to tiež dobre pomáha, kolegyňa skúšala

buckeye
16. aug 2016

@nuska akurat, ze su na dve veci, pretoze za A su to imunoglobuliny cudzieho druhu, su proteinoveho chatakteru, GIT ich stravi ako ine bielkoviny, po B aj u toho telata zohravaju ulohu len prvych par dni(staci si pozret studie na pubmede), crevna stena a specificke receptory, ktore maju za ulohu ich transport do krveho riecista(kde primarne maju fungovat) funguju obmedzenu dobu po porode, co je celkom logicke vzhladom aj na cas ako dlho sa colostrum vylucuje vo vseobecnosti u cicavcov a kedy je nahradzane mliekom

squishy
17. aug 2016

70% imunity je v crevach. Ak chcete mat dobru imunitu, potrebuje mat ciste creva. Nie je to az take tazke 🙂

prirodka
17. aug 2016

@squishy kvalitná prírodná detoxikácia organizmu dvakrát ročne a ste za vodou..... 🙂

squishy
17. aug 2016

@prirodka - uf, no ja mam iny nazor. preco cistit creva len 2x rocne? otazka. zuby si cistis tiez len 2 tyzdne v roku? sprchujes sa len v auguste a v januari? preco sa rovnako nestarat o svoju "vnutornu cistotu" ako o vonkajsiu? ja som za cistit stale, denne a celozivotne 🙂

prirodka
20. aug 2016

Hm,ešte povedz ako. Prírodmou cestou, ktorú som mala na mysli,stačí aj 2x za rok,ale môžeš aj častejšie,myslela som to tak, že minimálne.Vychádzala som zo svojej osobnej skúsenosti, problémy nemám, je to individuálne.... 🙂

squishy
20. aug 2016

@prirodka - tak, ako si denne umyvas zuby budes aj denne uzivat prostriedok, ktory ti cisti creva. to je na kazdom cloveku, ako sa rozhodne. choroby alebo zdravie?

buckeye
20. aug 2016

@squishy ja len dufam, ze tym nemyslis crevne sprchy a klystir