Posilnenie imunity u dospelých
Ahojte..mam známu často býva chorá asi každý mesiac nadcha a hrdlo..pravidelný herpes po celých perách a tiež vaginálna mykoza pred každou menštruáciou poradíte niečo? Vďaka kľudne aj babske recepty 😉😉
Ak je tu niekto z Košíc a okolia a mal by záujem sa niečo dozvedieť o posilnení imunity, či už pre dospelých alebo deti, tak 13.9.2016 sa v penzióne Barca uskutoční o tom seminár, práve na tému prírodných produktov a imunity s odborníkom. Vstup je ZADARMO, len sa treba prihlásiť dopredu. Čim skôr, tým lepšie, lebo počet miest je limitovaný. Píšte do správy, ak máte záujem. 🙂
@squishy účinnejší je 9dňový prírodný detoxikačný program.2krát ročne stačí,organizmus sa zbaví škodlivých látok, dovyživí sa a potom aj niektoré problémy so zdravím sa dajú do poriadk. Pokiaľ je to závažnejšie alebo už dlhšiu dobu trvajúce ochorenie,až v čistom prodtredí to začnem riešiť.,To je celé a účinné.Stačí vyskúšať,dievčatá, žienky.....
@squishyí Pokiaľ sa stravuješ racionálne, potom stačí robiť prírodnú detoxikáciu tak, ako som písala vyššie.Pokiaľ človek nemá stravu takú, akú by mal mať, že sa zdravo nestravuje, potom čajom a kvalitným aloe vera áno, užívať každý deň.Nenapísla som, že som proti prevencii,som za to, aby sme ju robili, nebolo by toľko chorôb a netreba čakať, kým nás "niečo postretne",to je potom aj finančne nákladné a dlhodobé riešenie. 🙂
@squishy Nestačí črevá len vyčistiť, ale potrebuješ ich aj dovyživiť,.dodať im kvalitné živé probiotické baktérie. Detoxikáciou, ktorú máš pravdepodobne na mysli, vyplavíš síce škodliviny a tie zlé baktérie, ale akú výživu dáš črevnej flóre?Kde sú živé baktérie, ktoré organizmus pre svoju imunitu nevyhnutne potrebuje?
Nezabudajte, ze dlhodobe chorlavenie moze byt aj prejav alergie alebo histaminovej intolerancie.
@charity ...keby len toho,aj iný dôsledok to môže mať.Skutočne je prevencia veĺmi dôležitá,je potrebné posilniť imunitný systém, aby nedošlo k zdravotným problémom,ale aj keď už ten problém je, radšej prírodne to riešiť ako synteticky s vedľajšími účinkami.
Okrem toho je dôležitá aj strava,to je číslo 1.
Ahojte😉 Na imunitu by ste aj mne mohli niečo poradiť. Doteraz som bola vyslovene proti liekom ale bývam neustále chorá, už som z toho na prášky:-/ Povedala som si, že by som už aj niečo vyskúšala. Lenže čo fakt pomáha? S čím máte dobré skúsenosti?
@gelory - v dnesnej dobe, ked ovocie a zelenina obsahuje len par percent zivin v porovnani cca 20-25 rokov dozadu, podla mna, vyzivove doplnky pre spravne fungovanie organizmu su nevyhnutnost. ale pozor, treba prirodne, nie synteticke. synteticke vitaminy = drahý moč 🙂 vela vlakniny (rozpustna aj nerozpustna), vela vody + bylinky v roznych formach 🙂
gelory: colostrum sa nachádza aj v prírodnom prípravku na I podporu imunity z Foreveru, okrem neho je tam viac užitočných látok.....
V lekárni a prírodné tabletky,to iste-všetky obsahujú buď chemické stabilizátory, protihrudkujúce látky a farbivá. Syn tiež kúpil "prírodný dplnok" v lekárni, na začiatku príbalového letáka fajn, je to dobré, kým sme ho dočítali, už bolo v ňom napísané, že je to liek.Tak čo to potom je ?????
@gelory A ktoré že ti poradili baby? Kľudne mi to môžeš napísať aj do IP ak to nechceš sem písať. My sme teraz celá rodina začali užívať tabletky MUMIJO. Moja mamka si ich všimla v lekárni a tam jej ich ospevovali tak ich zobrala na skúšku. Sú dobré na mnohé problémy. No uvidíme aký budeme mať feeling my z nich, potom neskôr ak budeš chcieť ti napíšem
@nina19833 jednoznačne imunity od ramissia je to čistý betaglukan užívame ho dva roky a zatiaľ sme Ok , treba prečítať posielam link https://rado.ramissio.com/ramissio-immunity-d3706/
@gelory Budem teda čakať na správu, ešte si mi to neposlala, že? Lebo mi nesvieti žiadna IP. Užívame ich dva mesiace a neviem do kedy ich budeme. Teraz nám robia dobre, tak ich neplánujeme vysadiť.
@slnieckoja Vďaka za link. Ja už síce užívam tabletky, ktoré mi pomáhajú no možno raz sa mi zíde aj toto. Idem kuknúť čo to je.
Teraz je v akcii Vitaaktiv. Je to ciste ovocie a zelenina. Kopu vitaminov a aj D. Je to tekute takze naozaj ciste. Dacam aj detom aj sebe. He to mesacna davka a tak aj cenovo to dobre vychadza. Ak chcete napiste, pislem aj viac info.
Ach, tie akcie! osobne dávam ruky preč od takýchto ponúk. Prečo akcie, aj v lekárňach vidím, že dávajú akcie?! Prečo? Buď sa to nepredáva, majú veľa na sklade, alebo je to po záruke,alebo ...??,Podľa mňa, to, čo je dobré a kvalitné, sa predáva stále, a nepotrebuje to akciu,či??? Taký je môj názor na akcie hlavne v lekárňach a pri výživových doplnkoch,kde ide o zdravie/máme len jedno jedinééé/je mi z toho smutno.😠
@nina19833 😀Rada posuniem nieco co mam odskúšané a zaberá . Mozno si tam nájdete aj nieco iné co vas zaujme .

@buckeye - to ozaj nie 🙂 aj ked klystir 1x, 2x za rok povazujem za zdraviu prospesny. hovorim o zmesy aloe, byliniek a rozpustnej a nerozpustnej vlaknine. kazdy den.