icon

Posilnenie imunity u dospelých

lenkaa222
19. jún 2016

Ahojte..mam známu často býva chorá asi každý mesiac nadcha a hrdlo..pravidelný herpes po celých perách a tiež vaginálna mykoza pred každou menštruáciou poradíte niečo? Vďaka kľudne aj babske recepty 😉😉

squishy
21. aug 2016

@buckeye - to ozaj nie 🙂 aj ked klystir 1x, 2x za rok povazujem za zdraviu prospesny. hovorim o zmesy aloe, byliniek a rozpustnej a nerozpustnej vlaknine. kazdy den.

buckeye
21. aug 2016

@squishy som sa zlakla :D lebo niektori ludia naleteli Timkovej bludom robia klystir skoro kazdy den, par rokov to to crevo vydrzi, potom odide uplne..vlaknina je fajn, ja ju dodavam stravou, vela zeleniny, vlastne pecivo s pridavkom otrub a semien

nuska
22. aug 2016

Ak je tu niekto z Košíc a okolia a mal by záujem sa niečo dozvedieť o posilnení imunity, či už pre dospelých alebo deti, tak 13.9.2016 sa v penzióne Barca uskutoční o tom seminár, práve na tému prírodných produktov a imunity s odborníkom. Vstup je ZADARMO, len sa treba prihlásiť dopredu. Čim skôr, tým lepšie, lebo počet miest je limitovaný. Píšte do správy, ak máte záujem. 🙂

prirodka
23. aug 2016

@squishy tiež dúfam....

prirodka
23. aug 2016

@squishy účinnejší je 9dňový prírodný detoxikačný program.2krát ročne stačí,organizmus sa zbaví škodlivých látok, dovyživí sa a potom aj niektoré problémy so zdravím sa dajú do poriadk. Pokiaľ je to závažnejšie alebo už dlhšiu dobu trvajúce ochorenie,až v čistom prodtredí to začnem riešiť.,To je celé a účinné.Stačí vyskúšať,dievčatá, žienky.....

squishy
23. aug 2016

@prirodka - ja mam skusenosti s tym, ze tak, ako si kazdy den cistis vonkajsok tela, tak isto by si si mal cistit aj vnutro. to mi dava vacsi zmysel, ako ho pol roka zanasat a potom 9 dni intenzivne cisti. ale kazdeho volba 🙂

buckeye
23. aug 2016

@prirodka ale v tomto ma pravdu, preco cakat az sa nieco vytvori a potom tyzden intenzivne cistit, ked je lepsie problemom predchadzat a robit prevenciu, to je akoby si sa chcela zapasat pasom v aute az po nehode

prirodka
27. aug 2016

@squishyí Pokiaľ sa stravuješ racionálne, potom stačí robiť prírodnú detoxikáciu tak, ako som písala vyššie.Pokiaľ človek nemá stravu takú, akú by mal mať, že sa zdravo nestravuje, potom čajom a kvalitným aloe vera áno, užívať každý deň.Nenapísla som, že som proti prevencii,som za to, aby sme ju robili, nebolo by toľko chorôb a netreba čakať, kým nás "niečo postretne",to je potom aj finančne nákladné a dlhodobé riešenie. 🙂

prirodka
27. aug 2016

@squishy Nestačí črevá len vyčistiť, ale potrebuješ ich aj dovyživiť,.dodať im kvalitné živé probiotické baktérie. Detoxikáciou, ktorú máš pravdepodobne na mysli, vyplavíš síce škodliviny a tie zlé baktérie, ale akú výživu dáš črevnej flóre?Kde sú živé baktérie, ktoré organizmus pre svoju imunitu nevyhnutne potrebuje?

charity
27. aug 2016

Nezabudajte, ze dlhodobe chorlavenie moze byt aj prejav alergie alebo histaminovej intolerancie.

prirodka
27. aug 2016

@charity ...keby len toho,aj iný dôsledok to môže mať.Skutočne je prevencia veĺmi dôležitá,je potrebné posilniť imunitný systém, aby nedošlo k zdravotným problémom,ale aj keď už ten problém je, radšej prírodne to riešiť ako synteticky s vedľajšími účinkami.
Okrem toho je dôležitá aj strava,to je číslo 1.

gelory
3. okt 2017

Ahojte😉 Na imunitu by ste aj mne mohli niečo poradiť. Doteraz som bola vyslovene proti liekom ale bývam neustále chorá, už som z toho na prášky:-/ Povedala som si, že by som už aj niečo vyskúšala. Lenže čo fakt pomáha? S čím máte dobré skúsenosti?

nuska
3. okt 2017

@gelory Napiste mi presnejdie vase problemy, vek, vahu, ake alergie mate a ine problemy a odporucim vam nieco

squishy
4. okt 2017

@gelory - spravna, vyvazena strava, dodrziavania optimalneho pitneho rezimu, dennodenne cistenie traviaceho traktu a organov, doplnanie prirodnych vitaminov a mineralov, pohyb a clovek je zrazu zdravy 🙂

gelory
5. okt 2017

@squishy možno to bude aj tým, že tá strava u mňa nie je moc najlepšia ale už sa snažím ju zmeniť. Čo sa týka pohybu, tak toho mám celkom dosť. No vitamíny prijímam v podobe ovocia a zeleniny. Premýšľala som už aj nad nejakými takými v tabletkách spracovaných. Či to je zbytočné?

squishy
5. okt 2017

@gelory - v dnesnej dobe, ked ovocie a zelenina obsahuje len par percent zivin v porovnani cca 20-25 rokov dozadu, podla mna, vyzivove doplnky pre spravne fungovanie organizmu su nevyhnutnost. ale pozor, treba prirodne, nie synteticke. synteticke vitaminy = drahý moč 🙂 vela vlakniny (rozpustna aj nerozpustna), vela vody + bylinky v roznych formach 🙂

gelory
12. okt 2017

@squishy no jedine prírodné by som chcela keď tak. Nechcem sa napchávať nejakými chemikáliami, to vôbec nie! Bylinky s tým nie je moc problém, keďže stále pijem nejaký bylinkový čaj🙂 Poznáš nejaké prírodné výživové doplnky?

nina19833
16. okt 2017

@gelory Prírodných tabletiek je viacej, zbehni do lekárne a tam ti nejaké isto poradia

gelory
17. okt 2017

@nina19833 veď práve preto, že ich je viacej chcem poradiť 🙂 Keby boli len jedny, tak kúpim tie a mám vystarané. Chcem zistiť s ktorými majú ľudia najlepšie skúsenosti. No už mi dosť báb napísalo IP, tak už nejaké viem

nuska
17. okt 2017

@gelory Colostrum tabletky sú teraz v super akcii. Sú veľmi dobre na posilnenie imunity u deti aj dospelých. Ak by ste chceli skúsiť napíšte mi. Je to bez chémie. Idem aj ja teraz objednávať, keď sa zoberie väčšie množstvo, tak je lepšia cena.

prirodka
17. okt 2017

gelory: colostrum sa nachádza aj v prírodnom prípravku na I podporu imunity z Foreveru, okrem neho je tam viac užitočných látok.....
V lekárni a prírodné tabletky,to iste-všetky obsahujú buď chemické stabilizátory, protihrudkujúce látky a farbivá. Syn tiež kúpil "prírodný dplnok" v lekárni, na začiatku príbalového letáka fajn, je to dobré, kým sme ho dočítali, už bolo v ňom napísané, že je to liek.Tak čo to potom je ?????

stephania
Autor odpoveď zmazal
nina19833
20. okt 2017

@gelory A ktoré že ti poradili baby? Kľudne mi to môžeš napísať aj do IP ak to nechceš sem písať. My sme teraz celá rodina začali užívať tabletky MUMIJO. Moja mamka si ich všimla v lekárni a tam jej ich ospevovali tak ich zobrala na skúšku. Sú dobré na mnohé problémy. No uvidíme aký budeme mať feeling my z nich, potom neskôr ak budeš chcieť ti napíšem

gelory
23. okt 2017

@nina19833 no napíšem ti to do IP lebo toho je dosť, rovno ti tie správy asi aj prepošlem aby som nemusela toľko tukať do klávesnice. Tieto tabletky aj mne poradila jedna moja kamarátka a vychvaľuje si ich. Koľko ich už užívate a koľko ich plánujete užívať?

slnieckoja
27. okt 2017

@nina19833 jednoznačne imunity od ramissia je to čistý betaglukan užívame ho dva roky a zatiaľ sme Ok , treba prečítať posielam link https://rado.ramissio.com/ramissio-immunity-d3706/

nina19833
9. nov 2017

@gelory Budem teda čakať na správu, ešte si mi to neposlala, že? Lebo mi nesvieti žiadna IP. Užívame ich dva mesiace a neviem do kedy ich budeme. Teraz nám robia dobre, tak ich neplánujeme vysadiť.
@slnieckoja Vďaka za link. Ja už síce užívam tabletky, ktoré mi pomáhajú no možno raz sa mi zíde aj toto. Idem kuknúť čo to je.

nuska
10. nov 2017

Teraz je v akcii Vitaaktiv. Je to ciste ovocie a zelenina. Kopu vitaminov a aj D. Je to tekute takze naozaj ciste. Dacam aj detom aj sebe. He to mesacna davka a tak aj cenovo to dobre vychadza. Ak chcete napiste, pislem aj viac info.

prirodka
10. nov 2017

Ach, tie akcie! osobne dávam ruky preč od takýchto ponúk. Prečo akcie, aj v lekárňach vidím, že dávajú akcie?! Prečo? Buď sa to nepredáva, majú veľa na sklade, alebo je to po záruke,alebo ...??,Podľa mňa, to, čo je dobré a kvalitné, sa predáva stále, a nepotrebuje to akciu,či??? Taký je môj názor na akcie hlavne v lekárňach a pri výživových doplnkoch,kde ide o zdravie/máme len jedno jedinééé/je mi z toho smutno.😠

slnieckoja
10. nov 2017

@nina19833 😀Rada posuniem nieco co mam odskúšané a zaberá . Mozno si tam nájdete aj nieco iné co vas zaujme .

gelory
16. nov 2017

@nina19833 už som ti to poslala, už by ti to malo prísť ak nie je niekde problém. Môžu sa dlhodobo užívať? A môžu ich iba dospelý alebo aj deti?