Posilnenie imunity u dospelých
Ahojte..mam známu často býva chorá asi každý mesiac nadcha a hrdlo..pravidelný herpes po celých perách a tiež vaginálna mykoza pred každou menštruáciou poradíte niečo? Vďaka kľudne aj babske recepty 😉😉
@nina19833 oslovili ma tabletky, ktore si tu spomenula. maju dobre vplyvy iba na imunitny system, ci aj na nejake ine problemy?
@veroniak12 sú dobré aj na iné problémy ako napríklad keď má človek nejakú zlomeninu alebo vykĺbeninu či natiahnuté väzy. Potom je dobrý pri kožných chorobách ako ekzém či popáleniny, pri problémoch s tráviacim ústrojenstvom, pri ochoreniach dýchacích ciest a mnoho iných (nechce sa mi to všetko vypisovať). Aké problémy ťa trápia?
@nina19833 hm, az sa mi tomu nechce verit, ze existuju tabletky, ktore su ucinne na tak vela ochoreni a problemov. no ja uz dlhsiu dobu mam problemy s travenim a s vyrazkami to ani nehovorim ☹ to je dlhorocny problem, ktoreho sa neviem zbavit ☹
@veroniak12 asi by si mala vyskúšať aby si uverila. Možno aj práve tebe pomôžu! No keď nevyskúšaš, tak nebudeš vedieť.
@veroniak12 je to problém zvnútra, treba prírodnou cestou detoxikovať organizmus, čím sa zbavíš toxických látok a zároveň dodáš telu potrebné výživné látky.Potom je treba užívať kvalitné aloe vera-nápoj-a kozmetiku, ktorej ingrediencie nie sú vložené do vody, ale do aloe. Mám s tým skúsenosti,aj osobné/2roky som si takéto veci riešila,lekári mi len mastičky predisovali/,ale aj neosobné....tak ak máš otázky, radaTi zodpoviem cez IP.
@veroniak12 fuha, tak to som nevedela, že si tehotná a že už budeš aj rodiť. Toto by si sa mala spýtať svojho ošetrujúceho doktora, no radšej by som to neriskovala aby si neublížila dieťatku. Osobne by som si ich nasadila až potom, keď dokojím ale ako som písala, spýtaj sa doktora, ten ti poviem sto percentne, či áno alebo nie.
@nina19833 viem, uplne som ti to zabudla napisat a myslela som si, ze si to vsimnes v mojom profile. spytam sa, aby sa nahodou nieco nestalo. teraz ich uz jednoznacne nezacnem uzivat, kedze kazdu chvilu uz pojdem do porodnice a potom sa uvidi. spytam sa na to doktora a podla toho co mi on povie sa rozhodnem. vdaka za odpoved
@veroniak12 nepozerala som si tvoj profil, tak preto som ani nevedela. Jasné, tak to bude najlepšie. A čo už máš drobca doma? 🙂🙂😉
babule citala som si tak zbezne tuto diskusiu a oslovilo ma to mumio. na co vsetko to je dobre? len na posilnenie imunity alebo aj na nejake ine problemy? som po operacii kolena a potrebovala by som nieco na rychlejsie zotavenie. co by ste mi poradili?
@henrikir sú prospešné aj na iné problémy, ako napríklad keď máš kožné choroby - ekzém, popáleniny, potom vykĺbeniny, natiahnuté väzy, zápaly nervov, ochorenie obehového a tráviaceho ústrojenstva, ochorenia horných dýchacích ciest, urýchľuje regeneráciu kostí a tkanív, má protizápalové, baktericídne a analgetické účinky a dopĺňa nedostatok vitamínov a minerálov v organizme. Osobne si myslím, že by ti pomohli rýchlejšie sa zotaviť po operácií. Mnoho ľudí si ich kvôli tomu kupuje
@nina19833 dakujem ti, za tak rozsiahlu spravu. to z kade vies taketo informacie? 😲😲 mas moj obdiv👍😉 sice po dlhom case (za co sa aj hanbim) ale nechodim sem vobec casto ti chcem napisat, ze som si ich kupila a uzivala som ich. citim sa uz teraz velmi dobre, este absolvovat rehabilitacie a budem znovu uplne fit🙂🙂
@henrikir z internetu viem väčšinu informácií a ešte aj od kamarátky, ktorá robí v lekárni 🙂 Ale prosím ťa, za toto a obdiv? Veď to by ti aj každá iná toto vedela napísať. Všimla som si, že sem nechodíš 😀 Ale chápem, niektoré ženy na to toľko času nemajú. Áno? Tak to som rada. Nečakala som hneď takúto dobrú správu. Len tak ďalej👍😉🙂
@nina19833 Presne tak.Je to o vzdelávaní sa, seminároch, lekárskych prednáškach , skúsenostiach vlastných, aj iných ľudí.Moja je 18ročná , v kolektíve detí odskúšaná,aj na svojich vnúčatkách a vlastných deťoch. a rodine....rada poradím kto bude chcieť a potrebovať.Nič lepšie ako Forever Vás nemôže "stretnúť",a to som vyskúšala už ozaj všeličo-----😉🍀
Ahojte 🙂 Prosím, poradte aj mne niečo účinné na posilnenie imunitného systému 🙏🙏 Teraz v lete ešte ako tak ale na jar, jeseň a zimu bývam často chorá a už ma to vôbec nebaví ☹ Chápem, že je to zmena počasia ale aby som bola pomaly každý mesiac nascípana a ležala v posteli? To normálne nie je a nebaví ma to už!! Za rady ďakujem 😉
zacni pit aloe a k mykozam dokup tea tree olej, nakvapkaj na tampon a sup s nim dnu viackrat denne, hned ako to na teba prichadza.
@hyta No sú dosť pre mňa stresujúce a nemám ich rada. Fakt len keď musím, tak podstúpim tomu, že mi zoberú krv ale inak nie☹😒 Rozmýšľala som nad tým, že vyskúšam tie tabletky Mumijo, ktoré tu baby tak dávnejšie spomínali. Tie by mi tiež pomohli pomôcť, nie? Či s nimi nemáš skúsenosť?

@slnieckoja Pozerala som a zatiaľ som nenašla ale tak nehovorím, že nikdy nevyužijem. Možno neskôr 🙂
@gelory Asi je niekde chyba, pretože mi to ešte neprišlo :-/ No ale kašli sa na to už. Môžu sa užívať aj dlhšie obdobie a tie tabletky sú výlučne iba pre dospelých!