icon

Posilnenie imunity u dospelých

lenkaa222
19. jún 2016

Ahojte..mam známu často býva chorá asi každý mesiac nadcha a hrdlo..pravidelný herpes po celých perách a tiež vaginálna mykoza pred každou menštruáciou poradíte niečo? Vďaka kľudne aj babske recepty 😉😉

nina19833
21. nov 2017

@slnieckoja Pozerala som a zatiaľ som nenašla ale tak nehovorím, že nikdy nevyužijem. Možno neskôr 🙂
@gelory Asi je niekde chyba, pretože mi to ešte neprišlo :-/ No ale kašli sa na to už. Môžu sa užívať aj dlhšie obdobie a tie tabletky sú výlučne iba pre dospelých!

gelory
27. nov 2017

@nina19833 asi áno, lebo som ti to posielala. Neviem, čo sa mohlo stať:-/ Už viem, lebo som sa to aj v lekárni pýtala. Už som si ich zakúpila a cez víkend začala užívať. Ďakujem ti veľmi pekne za informácie🙂 🙂

nina19833
6. dec 2017

@gelory vôbec neviem ani ja, no už to je aj tak jedno 🙂 Aspoň ťa v tom aj lekárnika utvrdila 🙂 Som rada, že som ti mohla poradiť, takže mi vôbec nemusíš ďakovať. Snáď pomôžu!

veroniak12
12. dec 2017

@nina19833 oslovili ma tabletky, ktore si tu spomenula. maju dobre vplyvy iba na imunitny system, ci aj na nejake ine problemy?

nina19833
20. dec 2017

@veroniak12 sú dobré aj na iné problémy ako napríklad keď má človek nejakú zlomeninu alebo vykĺbeninu či natiahnuté väzy. Potom je dobrý pri kožných chorobách ako ekzém či popáleniny, pri problémoch s tráviacim ústrojenstvom, pri ochoreniach dýchacích ciest a mnoho iných (nechce sa mi to všetko vypisovať). Aké problémy ťa trápia?

hyta
20. dec 2017

@nina19833 Kôň mi tu štrajkuje a neukazuje všetky príspevky, môžeš mi,prosím, napísať o akých tabletkách je reč? Ďakujem ti.

nina19833
22. dec 2017

@hyta zase raz štrajkuje? Hrozné s ním 😀😀Vieš čo bavíme sa tu o výživových tabletkách Mumijo od firmy Evalar. Máš taktiež nejaké problémy??

hyta
22. dec 2017

@nina19833 Ďakujem, pozerám dačo pre príbuznú, ktorá má dosť zdravotných problémov a momentálne je po operácii. Mumio brala viac ako rok, no účinky sa nedostavili. Ešte raz vďaka.

nina19833
22. dec 2017

@hyta tak to mi je ľúto, že jej nezabralo lebo mne vcelku dobre zaberá. Cítim zlepšenie od kedy ho užívam pravidelne! Nie je začo🙂

veroniak12
28. dec 2017

@nina19833 hm, az sa mi tomu nechce verit, ze existuju tabletky, ktore su ucinne na tak vela ochoreni a problemov. no ja uz dlhsiu dobu mam problemy s travenim a s vyrazkami to ani nehovorim ☹ to je dlhorocny problem, ktoreho sa neviem zbavit ☹

nina19833
22. jan 2018

@veroniak12 asi by si mala vyskúšať aby si uverila. Možno aj práve tebe pomôžu! No keď nevyskúšaš, tak nebudeš vedieť.

prirodka
22. jan 2018

@veroniak12 je to problém zvnútra, treba prírodnou cestou detoxikovať organizmus, čím sa zbavíš toxických látok a zároveň dodáš telu potrebné výživné látky.Potom je treba užívať kvalitné aloe vera-nápoj-a kozmetiku, ktorej ingrediencie nie sú vložené do vody, ale do aloe. Mám s tým skúsenosti,aj osobné/2roky som si takéto veci riešila,lekári mi len mastičky predisovali/,ale aj neosobné....tak ak máš otázky, radaTi zodpoviem cez IP.

veroniak12
21. feb 2018

@nina19833 len vies co ma este napadlo? mozu sa tieto tabletky uzivat, ked budem kojit? lebo o necely mesiac idem rodit a teraz som si ich este nenasadila, lebo som sa bala aby som babatku neuskodila.

@prirodka odpisala som do IP

nina19833
28. feb 2018

@veroniak12 fuha, tak to som nevedela, že si tehotná a že už budeš aj rodiť. Toto by si sa mala spýtať svojho ošetrujúceho doktora, no radšej by som to neriskovala aby si neublížila dieťatku. Osobne by som si ich nasadila až potom, keď dokojím ale ako som písala, spýtaj sa doktora, ten ti poviem sto percentne, či áno alebo nie.

veroniak12
2. mar 2018

@nina19833 viem, uplne som ti to zabudla napisat a myslela som si, ze si to vsimnes v mojom profile. spytam sa, aby sa nahodou nieco nestalo. teraz ich uz jednoznacne nezacnem uzivat, kedze kazdu chvilu uz pojdem do porodnice a potom sa uvidi. spytam sa na to doktora a podla toho co mi on povie sa rozhodnem. vdaka za odpoved

nina19833
26. mar 2018

@veroniak12 nepozerala som si tvoj profil, tak preto som ani nevedela. Jasné, tak to bude najlepšie. A čo už máš drobca doma? 🙂🙂😉

henrikir
29. mar 2018

babule citala som si tak zbezne tuto diskusiu a oslovilo ma to mumio. na co vsetko to je dobre? len na posilnenie imunity alebo aj na nejake ine problemy? som po operacii kolena a potrebovala by som nieco na rychlejsie zotavenie. co by ste mi poradili?

nina19833
18. apr 2018

@henrikir sú prospešné aj na iné problémy, ako napríklad keď máš kožné choroby - ekzém, popáleniny, potom vykĺbeniny, natiahnuté väzy, zápaly nervov, ochorenie obehového a tráviaceho ústrojenstva, ochorenia horných dýchacích ciest, urýchľuje regeneráciu kostí a tkanív, má protizápalové, baktericídne a analgetické účinky a dopĺňa nedostatok vitamínov a minerálov v organizme. Osobne si myslím, že by ti pomohli rýchlejšie sa zotaviť po operácií. Mnoho ľudí si ich kvôli tomu kupuje

henrikir
28. máj 2018

@nina19833 dakujem ti, za tak rozsiahlu spravu. to z kade vies taketo informacie? 😲😲 mas moj obdiv👍😉 sice po dlhom case (za co sa aj hanbim) ale nechodim sem vobec casto ti chcem napisat, ze som si ich kupila a uzivala som ich. citim sa uz teraz velmi dobre, este absolvovat rehabilitacie a budem znovu uplne fit🙂🙂

nina19833
11. jún 2018

@henrikir z internetu viem väčšinu informácií a ešte aj od kamarátky, ktorá robí v lekárni 🙂 Ale prosím ťa, za toto a obdiv? Veď to by ti aj každá iná toto vedela napísať. Všimla som si, že sem nechodíš 😀 Ale chápem, niektoré ženy na to toľko času nemajú. Áno? Tak to som rada. Nečakala som hneď takúto dobrú správu. Len tak ďalej👍😉🙂

prirodka
11. jún 2018

@nina19833 Presne tak.Je to o vzdelávaní sa, seminároch, lekárskych prednáškach , skúsenostiach vlastných, aj iných ľudí.Moja je 18ročná , v kolektíve detí odskúšaná,aj na svojich vnúčatkách a vlastných deťoch. a rodine....rada poradím kto bude chcieť a potrebovať.Nič lepšie ako Forever Vás nemôže "stretnúť",a to som vyskúšala už ozaj všeličo-----😉🍀

nina19833
27. jún 2018

@prirodka a hlavne na skúsenostiach sa človek najviac naučí, tak ako si aj ty napísala. Či už vlastných alebo cudzích, každá jedna je dobrá! 😉 🙂

slapina
24. júl 2018

Ahojte 🙂 Prosím, poradte aj mne niečo účinné na posilnenie imunitného systému 🙏🙏 Teraz v lete ešte ako tak ale na jar, jeseň a zimu bývam často chorá a už ma to vôbec nebaví ☹ Chápem, že je to zmena počasia ale aby som bola pomaly každý mesiac nascípana a ležala v posteli? To normálne nie je a nebaví ma to už!! Za rady ďakujem 😉

hyta
24. júl 2018

@slapina Skúsila si i navštíviť imunológa?Dnes sú i injekcie na podporu imunity.

zuzkamargit
24. júl 2018

zacni pit aloe a k mykozam dokup tea tree olej, nakvapkaj na tampon a sup s nim dnu viackrat denne, hned ako to na teba prichadza.

slapina
17. aug 2018

@hyta Nie, to som zatiaľ neskúsila😕😕 Myslíš, že by mi nejaká injekcia pomohla? Bojím sa toho, keďže injekcia z celého srdca neznášam. Radšej by som aj mesiac užívala nejaké tabletky ako tú injekciu😕😔

hyta
17. aug 2018

@slapina Verím že áno, no ak sú injekcie pre teba stresujúce, skús dačo iné.

slapina
24. aug 2018

@hyta No sú dosť pre mňa stresujúce a nemám ich rada. Fakt len keď musím, tak podstúpim tomu, že mi zoberú krv ale inak nie☹😒 Rozmýšľala som nad tým, že vyskúšam tie tabletky Mumijo, ktoré tu baby tak dávnejšie spomínali. Tie by mi tiež pomohli pomôcť, nie? Či s nimi nemáš skúsenosť?

prirodka
24. aug 2018

@slapina potrebuješ niečo na posilnenie imunity? /keď spomínaš Mumijo/

slapina
24. aug 2018

@prirodka Áno, potrebovala by som niečo na posilnenie imunitného systému. Veď vyšiel som to aj písala. Máš skúsenosť s týmto výživovým doplnkom??