Poskytuje CT brucha aj popis vaječníkov?
Ahojte, prosím vás tie, ktoré ste boli niekedy na CT brucha. Mali ste popis aj k vajecnikom?
mne robili ct brucha ale popis gynda veci som nemala.
iba po mocak mi opisovali ale ja som isla s gastro problemom takze opisali zo spodku len crevo a mocak. a vrch cely. mi opisali
ak ides s gynda problemom, tak ti pozru spodne brucho
@balerina2025 práveže ma posiela chirurg pre bolesti v podbrušku a odporučil ct brucha.
tak ked to takto definoval tak by mali , ano. na sone nic nevideli?
teraz som pozriela pardon, pozreli z gynda veci len uterus ale vajecnikcy popis nemam
Ja chodím každé 2 roky na CT brucha kvôli obličkám a vždy mi robia popis aj k ostatným orgánom,raz mi tam napísali aj k vaječníkom,že som mala jeden zväčšený,naposledy mi tam napísali ohľadne myomu na maternici (vedela som o ňom už predtým),takže mne vždy robia popis aj ostatného.
Ja chodím každé 2 roky na CT brucha kvôli obličkám a vždy mi robia popis aj k ostatným orgánom,raz mi tam napísali aj k vaječníkom,že som mala jeden zväčšený,naposledy mi tam napísali ohľadne myomu na maternici (vedela som o ňom už predtým),takže mne vždy robia popis aj ostatného.
@lucylaw a stym myomom co robia?
mala si dake bolesti brucha?
@balerina2025 S myomom sa nic nerobi kym nerobi problemy. Zeny tak vacsinou zostarnu do veku ked komplet jednoduche vybratie celej maternice nieje uz ziadna tragedia.
@balerina2025 Bolesti nie,mala som silný menzes a trval aj 3 týždne,potom mi gyn nasadil HAK,tak to pomohlo,ale myóm aj tak rástol,mala som ho okolo 5 rokov,až kým už nebol taký veľký ako maternica,teraz v januári som bola na operácii a vybrali mi ho,maternica zostala.
ja som bola na CT criev a mala som tam popis aj vajecnikov.
Bola som na mri chrbtice,na vajecnikoch som mala nalez,v sprave bol popis,odporucili mi navstevu gyn,takze pri ct urcite popisu

mne robili ct brucha ale popis gynda veci som nemala.
iba po mocak mi opisovali ale ja som isla s gastro problemom takze opisali zo spodku len crevo a mocak. a vrch cely. mi opisali
ak ides s gynda problemom, tak ti pozru spodne brucho