icon

Poskytuje CT brucha aj popis vaječníkov?

22. máj 2025

Ahojte, prosím vás tie, ktoré ste boli niekedy na CT brucha. Mali ste popis aj k vajecnikom?

balerina2025
22. máj 2025

mne robili ct brucha ale popis gynda veci som nemala.
iba po mocak mi opisovali ale ja som isla s gastro problemom takze opisali zo spodku len crevo a mocak. a vrch cely. mi opisali
ak ides s gynda problemom, tak ti pozru spodne brucho

autor
22. máj 2025
@balerina2025

mne robili ct brucha ale popis gynda veci som nemala.
iba po mocak mi opisovali ale ja som isla s gastro problemom takze opisali zo spodku len crevo a mocak. a vrch cely. mi opisali
ak ides s gynda problemom, tak ti pozru spodne brucho

@balerina2025 práveže ma posiela chirurg pre bolesti v podbrušku a odporučil ct brucha.

balerina2025
22. máj 2025

tak ked to takto definoval tak by mali , ano. na sone nic nevideli?

balerina2025
22. máj 2025

teraz som pozriela pardon, pozreli z gynda veci len uterus ale vajecnikcy popis nemam

lucylaw
22. máj 2025

Ja chodím každé 2 roky na CT brucha kvôli obličkám a vždy mi robia popis aj k ostatným orgánom,raz mi tam napísali aj k vaječníkom,že som mala jeden zväčšený,naposledy mi tam napísali ohľadne myomu na maternici (vedela som o ňom už predtým),takže mne vždy robia popis aj ostatného.

balerina2025
22. máj 2025
@lucylaw

Ja chodím každé 2 roky na CT brucha kvôli obličkám a vždy mi robia popis aj k ostatným orgánom,raz mi tam napísali aj k vaječníkom,že som mala jeden zväčšený,naposledy mi tam napísali ohľadne myomu na maternici (vedela som o ňom už predtým),takže mne vždy robia popis aj ostatného.

@lucylaw a stym myomom co robia?
mala si dake bolesti brucha?

martinmmartin
22. máj 2025
@balerina2025

@balerina2025 S myomom sa nic nerobi kym nerobi problemy. Zeny tak vacsinou zostarnu do veku ked komplet jednoduche vybratie celej maternice nieje uz ziadna tragedia.

lucylaw
22. máj 2025
@balerina2025

@balerina2025 Bolesti nie,mala som silný menzes a trval aj 3 týždne,potom mi gyn nasadil HAK,tak to pomohlo,ale myóm aj tak rástol,mala som ho okolo 5 rokov,až kým už nebol taký veľký ako maternica,teraz v januári som bola na operácii a vybrali mi ho,maternica zostala.

dzina007
22. máj 2025

ja som bola na CT criev a mala som tam popis aj vajecnikov.

trgypadl
22. máj 2025

Bola som na mri chrbtice,na vajecnikoch som mala nalez,v sprave bol popis,odporucili mi navstevu gyn,takze pri ct urcite popisu