icon

Posledné rána mi je zle od žalúdka

6. dec 2022

Čo to prosím môže byť...tehotná určite niesom...

sunshine_18
6. dec 2022

Stres?

autor
6. dec 2022

@sunshine_18 vážne to môže byť s toho?

zafir01
6. dec 2022

Tiež som mávala občas také stavy, dokonca som 4 mesiace nonstop každé ráno zvracala...
Bola som na gastre, okrem podráždene ho chronicky zsoslrneho žalúdka nič..
Nakobiec dom si zo odsledovala.

Alergie a možno intolerancie. V noci jemne zatekajuce zadné hlieny sa mi nahromadili a ráno mi tak bolo ťažko. Keď som sa v zvracala, bo už fajn. Mávam to skôr v jarnom období.

Takže aj toto je jedna z možností

sandra_kul
6. dec 2022

kľudne môže, ja sa s tým stretávam úplne bežne. najhoršie je, že to nevieš nejakým spôsobom ani ovládať. som taký stresák už odjakživa a toto mávam pravidelne.

veronika966
6. dec 2022

Ja som to mávala zo stresu každé ráno, keď som vedela, že idem do mojej stresujúcej práce. Odkedy tam nie som, prešlo to 😊

dadka128
6. dec 2022

Ja som to tiež mávala a pri tom som každé ráno vracala schudla som pekne ale bolo to vyčerpávajúce

sunshine_18
6. dec 2022

@anonym jasne ze to môže byť zo stresu

alanko20
6. dec 2022

Zo stresu mávam bolesti v oblasti brucha, čriev, kŕče v bruchu. Vtedy viem, že už je zle.

radacak
6. dec 2022

Samozrejme že to môže byť stres 😔sama s tým mám skúsenosti..Som človek ktorý všetko prežíva,a robí si hlavu aj z maličkostí...mala som zápal žalúdka začiatkom roka..dlho sa to liečilo ale keďže ja som stresmen stále,často mám problém s trávením
Ja mám aj po , úzkosti a to trávenie je také všelijaké pri mne ..ale aj na gastre mi povedala dr že je to stres..

autor
6. dec 2022

@radacak pomáha ti niečo?aby ti nebolo zle?

1994mari1994
6. dec 2022

@zafir01 takže vám bolo zle stych zatekajucich hlienov?

lb1984
6. dec 2022

Ako ti je zle od žalúdka? Je ti na vracanie, pociťujes ťažbu na žalúdku, máš kŕče atď. Najčastejšie problémy so žalúdkom spôsobuje psychika, reflux, zapal .... skus večer si dat gastrotuss tbl, kúp si čaj od tekanee zaludok a črevá, jedz probiotika ak chceš niečo silnejšie kúp si Helicid 10 alebo nolpazu. A odsleduj si to....

aknamorka22
6. dec 2022

Ja to mávam tiež každé ráno. Pripomínalo mi to ranné nevoľnosti ako v tehotenstve. Na gastre mi zistili intoleranciu na laktózu a biliarny reflux - nahromadí sa mi žlč v žalúdku a je mi nevoľno. Beriem na to lieky a je to lepšie ale snažím sa fungovať aj bez liekov a vtedy mi pomáha nejesť po šiestej a ráno sa najskôr napiť vody a jesť najskôr za hodinu. Samozrejme dodržiavanie bezlaktozovej diéty. Mávala som k tomu aj hrozné migrény ale dodržiavam diétu, je to oveľa lepšie.

zafir01
6. dec 2022
radacak
6. dec 2022

Helicid alebo nolpaza ...a probiotiká
Na črevá keď mám kŕče tak mätový čaj..A hlavne ja sa nemôžem prejedať lebo hneď mám problém...čo samozrejme veľa krát pri strese len žeriem a tak mi je potom zle😔a aj niektoré potraviny mi nerobía dobre