icon

Poslednú dobu vnímam zhoršenie zraku

12. okt 2023

Ahojte, poslednou dobou vnímam zhoršenie zraku... Bodavá bolesť v oku alebo akokeby som tam niečo mal... Raz mam brilantný zrak a inokedy zas zahmlene... Čím to môže byť zapríčinené? Moja mama má nález na mozgu čo má za následok dvojité videnie, môže sa to rozvinúť aj u mňa?

guudy
12. okt 2023

A co na to hovori tvoj ocny lekar?

taktotedanie
12. okt 2023

Neurologia s uktrazvukom magistralnych ciev a mri mozgu vzhladom na pozitivnu anamnezu
Orl vysetrenie

januska12323
12. okt 2023

Choď k očnemu, ako ťa máme my vyšetriť?

h2
12. okt 2023

Koľko máš rokov? Ja som asi pred 3 týždňami bola u očného, lebo tiež som mala jeden čas pocit, že mám niečo pred očami, videla som všelijaké čiarky, bodky... Keď som raz počas jasného dňa išla autom, bolo to také intenzívne, že som už rozmýšľala, že odstavím auto a počkám, kým to prejde. Hneď na druhý deň som išla k lekárovi. Nezistil nič, vraj sú to bežné degeneratívne zmeny na sklovci, ktoré má vraj (citujem) "vo vašom veku každý druhý človek". 🙄 Mám 48, tak neviem, či už je to až tak veľa. ☹️ Kúpila som si voľnopredajné kvapky do očí a výživový doplnok (Ocutein). Trochu sa to zmiernilo. Alebo som si zvykla a už to až tak nevnímam. 🤷🏻‍♀️

taktotedanie
12. okt 2023

@h2 ano pravdu vam povedal, je to velmi bezne
Vyskusajte skor jodid draselny sodny

h2
12. okt 2023

@taktotedanie Ďakujem, idem si o tom niečo naštudovať.

michaeladzurin
12. okt 2023

@autor hoop k očnému