Pot zmenil pach
Žienky čo môže spôsobiť, že zo dňa na deň pot zmenil pach? Nezmenila som stravu, životosprávu.. nič.. proste aj keď si dám sprej, cokolvek.. strašne má silný pach a nejde to nijak odstrániť :(
štitna žlaza
Mne sa to stalo keď som bola tehotná a ešte som o tom netušila ...
@sara07 tú mám OK - bola som na vyšetreniach 😊
Žiadna štítna žľaza..
tu každý na všetko hľadá problém štítnej žľaze. Pot zapácha podľa hladiny hormónov, podľa toho čo si jedla, co si pila a aj vekom je to horšie..
@stanulienkat hej, nemam pocit, ze by stitna zlaza mala na toto vplyv. Mam skusenosti aj s hyperfunkciou aj hypofunkciou, pri hyper som sa potila ako kon, ale smrdela som rovnako 🤣...Skor iny vykyv hormonov, skor tych "zenskych", muzskych moze vyt viac...teoreticky 🤔
Nie si po covide? Mne sa vratil cuch, ale zrazu citim pachy inak a uz je to tristvrte roka od prekonania, je to zial stale rovnako neprijemna zmena.
Ja mám presne ten istý problém a začalo mi to po prekonaní korony.
Ja po kovide cítim cibuľu z potu a ide ma trafiť a už som cítila aj odlakovac
Chcem ísť za Dr. lebo som pozerala, že to môže byt aj nejaky streotokok premnozeny v tele.. No žiadna, slava🤔🙄
U mňa na to vplýva veľa kofeínu, dehydratácia a stres, v takom prípade sa zmena prejaví okamžite.
@dazdovka toto neviem, jedine, že bez príznakov .. 😁 - alebo prebehla naraz s angínou
U mna tehotenstvo.
nechcem strasit, ale mne sa velmi zhorsil pot, pripisovala som to kojeniu. nuz momentalne sa liecim na hodkingov lymfom, uz po prvych chemo sa tento neprijemny pot vytratit
@zibi presne tak.. smrdela som sama sebe ako cibula a okolie na mna pozeralo, ze nic necitia, iba parfem.. cize som smrdela iba sama sebe, citila som to len ja, dokonca aj ked som vysla z vane.. manzel s dcerou ma stale onuchovali 🤦🏻♀️ a necitili nic smradlave.. trvalo to asi tri mesiace, nastastie mi to preslo 😉
inak aj mne COVID prebehol takmer bezpriznakovo, iba ma skriabalo dva dni v hrdle a na cas som prisla o cuch a trocha o chut...
Presne, nie si po covide? Priatel je rok po nom a od vtedy sam sebe strasne smrdi (ale jeho pach sa realne nezmenil, mne stale vonia rovnako).
Ahoj, u mňa to bolo tehotenstvom 😉