icon

Potrebné veci na hysteroskopiu

petronelag
4. jún 2025

Keď ide do nemocnice na hysteroskopiu, tak dali taký zoznam veci, ktoré si priniesť a nie je tam uvedené, že aj nočnú košeľu, šlapky, treba si to priniesť?

pribinak
4. jún 2025

Jasne, však za chvíľu si budeme do nemocnice nosiť aj vládneho doktora, nielen pyzamo, hajzliak a vidličku s nozikom

janetinka27
4. jún 2025

@petronelag ahoj a ides na noc? Bo aj v nemocniciach robia jednodnovku. Zober si nocnu koselu, slapky, hajzlak obcas na wc chybal, ja som si doniesla aj hrncek, mineralku, uterak, ale aj slapky do sprchy
Mala som vacsi zakrok, tak som si doniesla aj podlozku do postele, ale nekrvacala som, tak som ju nevyuzila
Co si mas este doniest?

petronelag
autor
4. jún 2025

To ide moja 70 ročná teta, majú jej odstrániť polyp, že ju pustia asi 2 hodiny po úkone, to bude ako jednodňovka. Pripravovali sme podľa toho súpisu, aby všetko mala.

gubcikova
4. jún 2025
@petronelag

To ide moja 70 ročná teta, majú jej odstrániť polyp, že ju pustia asi 2 hodiny po úkone, to bude ako jednodňovka. Pripravovali sme podľa toho súpisu, aby všetko mala.

@petronelag ja idem v piatok na kyret a odobratie vzoriek. Mám napísané nočná košeľa, papuče a ponožky. Ide ráno na 7:00 a 13:00 domov

petronelag
autor
4. jún 2025
@gubcikova

@petronelag ja idem v piatok na kyret a odobratie vzoriek. Mám napísané nočná košeľa, papuče a ponožky. Ide ráno na 7:00 a 13:00 domov

@gubcikova Ona má ísť na 8,00h. a tam má napísané - veci hygienickej a osobnej potreby (vložky, podložky, elastické podkolienky to jej už dali), tak nabalíme nočnú košeľu, papuče, uterák, vložky, podložky som kúpila 2ks, aj ona asi príde domov okolo obeda a že má pre ňu niekto prísť s autom.

januska12323
4. jún 2025

Radšej zbaliť a nepotrebovať ako naopak.

luccija
4. jún 2025

@petronelag áno, je to bežné.Plus vodu po zakroku

janetinka27
4. jún 2025
@petronelag

@gubcikova Ona má ísť na 8,00h. a tam má napísané - veci hygienickej a osobnej potreby (vložky, podložky, elastické podkolienky to jej už dali), tak nabalíme nočnú košeľu, papuče, uterák, vložky, podložky som kúpila 2ks, aj ona asi príde domov okolo obeda a že má pre ňu niekto prísť s autom.

@petronelag aha oki, pustia ju so sprievodom 2 hodiny po zakroku.inak hned po tom zakroku oni ju podlozia latkovou podlozkou a daju jej potom vlozku, pri tychto zakrokoch som nikdy podlozky nepotrebovala.ale zas nikdy nevies
Ked ju prijmu, prezlecie sa do svojej nocnej kosele, zavedu kanylu, daju zapit naladovku plus nieco proti vracaniu
Oblecu jej podkolienky a pred zakrokom jej oblecu ich koselu
Po zakroku si pospi, polezi, budu jej stale merat tlak, vypije caj, pojde cikat, da si svoju vlozku a potom jej pomozu vyzliect koselu aj podkolienky a oblecie sa domov. Cennosti nechajte doma, mobil si vziat moze aj tasticku s vlozkou atd

cukroska
4. jún 2025

@petronelag Zabalte všetko potrebné, lebo rozdiel veľmi nie je či na jeden den ci aj na noc. Základné veci ako nočná košeľa, šľapky,uterák, hygienické potreby, pitie to treba aj tak a prihoďte zubnú kefku,pastu pre istotu ak by ju nechali na noc. Zato nič nedáte. Ja som bola raz tak,že mo povedali,že poobede pôjdem domov a nechali ma noc.