Pozitívny AG test a aj PCR
Ahojte . Pls, tie čo vám vyšiel pozitívny AG test a následne aj pcr, po koľkých dňoch vám ukázalo negatívny? Vopred ďakujem za odpovede...
myslim na 6 den od potrvdenia pcr,ale priznaky ma stale ale to lekarka povedala ze ich može mat aj mesiac,su slabsie ale test si robila bola negativ
ja som mala týžden po začiatku najsilnejší antigen :(
Syn po 7 dnoch mal stale pozitivny test.
ešte nemam :D som chora cca 8 dni, antigen zo štvrtka bol najsilnejší a v piatok PCR a vyšla mi silna naloz takže velmi pravdepodobne by mi aj teraz vysiel pozitivny este a uz mi je omnoho lepsie
ratam tak ze do stredy som negat aj antigenom ale je zbytocne na to furt minat peniaze
@emv nz nerozumiem ako to na sk funguje, ale v at sa pcr posudzuje aj podľa crw, ja som 12 deň od pozitívneho pcr a som stále positiv, ale crw mam vyše 33, takže je to ôk. Antigen som mala negatívne na 5 deň.
Ďakujem kočky za vyjadrenie... Ak by kľudne ešte niekto chcel napísať, budem vďačná
Ja som si robila domaci antigenovy test 12 dni od pozitivneho Pcr testu a bola som negativna
A ja mám antigenove negatívne furt. Aj po pozitívnom PCR som si robila zo srandy antigen a aj tak negatívny 🙈
@emv sestre vyšiel pozitívny ag test 8.2. Pcr vyšiel pozitívny 11.2 a 12.2 mala už negatívny ag test.
Dcera pozitivny antigen vo stvrtok, dalsi piatok stale pozitivny, negativny az na 11.den.

dcere az na 6 den