Prečo ma bolí hlava po pobyte na slnku?
Dievčatá chcem sa opýtať čí to máte aj vy tak ? Keď ideme s rodinou na kúpalisko, pijem dosť vody, mám slnečné okuliare, ale stále keď prídem domov ma strašne bolí hlava. Proste si kúpanie nemôžem užiť. Prečo to tak je ?
@prasiatko30 ja som aj v tieni, ale aj na slnku len nechápem prečo to tak mam...
Klobuk nepomaha? Byt vela v tieni? Inak aj mna z tepla bolieva hlava.
Mám to isté. Keď mám poriadne slnečné okuliare a šiltovku tak je to o 50% lepšie.
@simsalabim klobuk nosím ale aj tak nič moc
@zojanka ja nechápem prečo to tak mam
Si viac citlivá na teplo a svetlo. Mne sa to deje aj keď sme napr. väčšinu dňa na výlete a je vonku slnečno, vždy domov prídem ako zbitý pes s migrénou a KO. Aj s kúpaliska, ledva sa domov dovlečiem.
Ja tiez, fuj, ja na slnku tiez nevydrzim
Mne stačí presun z prace domov a som ko 🙈
No a to bud este rada,ze nemas alergiu na slnko ako ja
Aj ja mám tak. Ja mám vysoký tlak z tej horúčavy. Možno aj ty budeš mať problémom s tlakom
Slnecne okuliare, velky klobuk a voda v ruke, bez toho som bola adept na migrenu, hlavne oci mam citlive, okuliare musia byt, bez nich zacinam citit hlavu
Uz 2 roky mi len okuliare nestacia. Musim mat aj klobuk. Proste ani trosku mi nemoze prenikat slnko na oci. Ako kratke prejdenie po ulici je ok. Ak by som mala byt napr. 2 hodiny na jazere bez klobuka, tak mam silnu migrenu. Takze v lete s klobukom a okuliarmi vo vode, pri vode, na vyletoch po mestach. Som za damu.
@sisska96 vidíš to ma ani nenapadlo...
Ja som prekvapená lebo nikdy som taký problém nemala, no keď som bola mladšia, ale teraz mi to slnko strašne vadí...
Ja som svetloplacha, bryle nosím celý rok, klobúk od maja-oktobra...mne vadí slnko veľmi na telo, nemám rada keď mi páli na telo a tvár, bolesti nemám ale vyhýbam sa tomu....
Odmeraj so tlak po slnení a uvidíš, či to nie je tlakom.
Ja mávam nízky tlak a tiež má bolí hlava ale len keď neprikryjem hlavu.
Zvykla som si a mám stále pokrývku na hlave aj vo vode. Inak by som mala upal.
Mám husté, hrubé tmavé vlasy a oni sa strašne vedia prehriať.
Dostatočne piť a zdržiavať sa pod slnečníkom, aj tam opaľuje.
Keď ideš do vody, čiapka...najlepšie svetlá.
Teraz sú vyššie teploty na SK ako v minulosti...a s prímorskými oblasťami sa to nedá porovnávať lebo tam je vyššia vlhkosť vzduchu.

A ked vies ako na teba posobi slnko preco sa nesnazis byt v tieni a s klobukom na hlave?