Prečo ma trápia tvrdé šupinky a bolesť uší?
Nemali ste niekto podobny problem? V ušiach sa mi robia tvrdé šupinky. Uši má svrbia, pobolievaju, nie je to nejaká silná bolesť. Bola som u ušného, predpísal mi 2x ATB po sebe s inou účinnou látkou ale problém pretrváva. Rozmýšľala som nad usnymi sviečkami ale aj som našla dosť negatívnych recenzií. Ide na z toho porazit dakedy....
ATB na kožny problem zvukovodu? Hmmm...vytieraj si neriedenym betadine 3x denne ak nepomoze skus ineho orl dr.
Nie som laik.
@janinah syn má kortikoidny krem.na atopický ekzém. Mohla by som skúsiť ten?
@anonym_autor kortikoidy nemozem ja tu odporucat,ale ani zakazat...
Volnopredajny betadine odporucat mozem,ma o.i.aj protiplesňovy ucinok..
Teda ak nepimoze betadine mohol by sa na to pizriet iny orl dr.
@anonym_autor ja to mavam, mne prave vysušovat robi horšie, čiže betadine nie, ani kvapky burow. Ked si dam kvapky burow, prestane mi svrbenie, ale netvori sa mi ušny maz....ucho mam suche... Ja si tam na ušnu tyčinku kortikoidnu mast belogent, vytrem si ucho, par krat....prestane to aj na mesiac...začne sa tvorit maz.... Teraz sme sa boli kupat, dostala sa mi troška voda a uz to mam zas. Rada: ked sa vam to ukludni, uši si viac nečistite. Aj časte čistenie škodi

ATB na kožny problem zvukovodu? Hmmm...vytieraj si neriedenym betadine 3x denne ak nepomoze skus ineho orl dr.
Nie som laik.