Prečo sa cítim slabá po chorobe?
Bola som chorá pred týždňom bolelo ma hrdlo nevedela som ani prehĺtať. Po pár dňoch to prešlo a začala som kašľať také vykaslievanie. Teraz už je celkom dobre ako po chorobe ale stále sa necítim dobre. Nevládzem. Príklad keď navarim musím si sadnúť a oddýchnuť si alebo poupratujem zase sadnúť si a oddýchnuť. Aj sa cítim slabá. Jesť ešte stále nejem normálne, nejde to. Len úplne minimum. Aj som schudla 3 kilá za týždeň.
Neviem kedy to prejde a budem vládať ako predtým a tiež jesť normálne?
Ja som to zažila mne osobne stačil teplý čaj z lipy,paralen a vyležať
Po 3- 4 dnoch
Mas zrejme nejaku nevylezanu virozu. Dopuj sa vitaminmi, horuci caj a paralen a vyspat to. Varenie aj upratovanie ta pocka..
Mala som bolesť hrdla,únava, užívala 2 dni Dorithricin, paralen, pila čaje. Musela som na pohotovosť, lebo v noci i zvýšená teplota. Predpísala mi antibiotiká.
Nepodceňuj vírus. Ak choroba trvá dlhšie ako 3 dni, navštív lekára
@isis234 Ja som mala Strepsils sprej na hrdlo a na cmulanie Dorithricin. Prvé dni tiež som mala teplotu ale max do 38,5 v noci som sa zobudila celá spotená musela som sa prezliekať. Ale po pár dňoch to prešlo. Teraz už len tá únava a občasné zakaslanie. Kúpila som vitamíny v lekárni hádam to čím skôr prejde.
Ja som teraz a z ničoho nic ochorela, teda v piatok a musím doslova na tabletkách fungovať. Kasel ma ide zadusiť celé dve noci som pre kašeľ nemohla oka zazmúriť,do toho 15x za noc aj deň wc..čistá katastrofa. Kašeľ, sople, zahlienená..vnútorné teploty, raz zima potom spotena..a doma mi nik never,í lmusela sa prinútiť ísť aj nákup urobiť svokre aj na lieky do mesta .Lebo u nás okrem najmladšieho všetci. Ale ja ako žena matka (jediná musím všetko) Dnes mi bolo kým som vybavila mesto a prišla pešo veru všelijako..nevoľno ,dýchať mi nedalo. Ale zvládla som aj uvariť s oddychom aj prádlo vyvešat..ved niekto musí..Keď uz ráno práca volá. Ale jesť mi chutí vždy 🤦♀️😁
@cukroska To mi je ľúto,skoré uzdravenie ti prajem.To tak býva,ale my ženy sme silné a zvládneme všetko.
Ďakujem podobne aj Vám. Prejde to bude lepšie. Tiež som.to mala tak koncom októbra a držalo ma to ešte aj v novembri. A už zase chorá..Ale vlani to bolo ďaleko horšie 3 mesiece som sa nevedela zbaviť dráždiveho a dusivého kašľa.Teraz su také všelijaké pliagy.

Na všetky tieto otázky ti po vyšetreni odpovie lekár