Prečo sa mi šúpu chodidlá z potenia?
Provodny nazov temy: supu sa mi chodidla z potenia?
Prosim o radu. Teraz v lete sa mi dost potia nohy, bojim sa , aby to nebola plesen. Nesvrbi ma to ani nic, ale moje chodidla sa zvliekaju ako had... mam to casto v lete alebo v jeseni ked sa zacnem viac potit.. moze to byt z toho? Natieram si normalne kremom

podla mna plesen. skus canesten alebo nieco ine s clotrimazolom.
Mala som to isté, pomohol mi Višňovského balzam či nejak tak sa to volá :D. Na noc si tým natries chodidlá (pozor smrdí to ako diabol) a zaviazes elastickymi obvazmi, na to das nejakú staru ponozku lebo ti ostane flakata pravdepodobne. Ráno rozbalis, oplachnes nohy, prípadne obvazny lebo budeš ich používať minimálne týždeň tak ja som menila nové po 3dnoch cca. Kremami tu pokožku ktorá je zaparena a vlhká spotená ešte viac mocis to nieje dobre. Toto je naozaj zázrak choď do lekárne popýtať, ale niesom si istá či je na recept uvidíš...
Napíš mi IP
pleseň.Mne na to zaberá Tea tree oil.
Nic Ti nie je, jednoducho sa Ti len vymeni koza. Niekto to ma aj na patach, zbytocne to neotrhaj nasilu, troska podstrihuj noznicami, viac kremuj vecer pred spanim a za par dni bude potom, nohy ako nove
Nic Ti nie je, jednoducho sa Ti len vymeni koza. Niekto to ma aj na patach, zbytocne to neotrhaj nasilu, troska podstrihuj noznicami, viac kremuj vecer pred spanim a za par dni bude potom, nohy ako nove
@mk1111111111 mne sa to robi kazdy rok, ale nemala som to az take velke... ale natieram si canestenom obcas, aj normalnym kremom aby sa to cim skor dalo dokopy
Ja som to mala každý rok hneď ako som nahodila šľapky. Mykóza to nebola bola som s tým u dr. Teraz som si zvykla použiť exfoliačné "ponožky" na nohy tak 2 krát do roka lebo päty som potrebovala dať do poriadku. A teda stará koža mi zlezie po ich použití a už sa mi to nerobí a mám pokoj v šľapkách
Mne to príde len ako stará pokožka, ktorá sa prirodzene odlupa vo vlhkom prostredi. Používaš niečo vo vani na jej zdrhnutie? Pemzu?
Ak nie, tak skús.
Mne to príde len ako stará pokožka, ktorá sa prirodzene odlupa vo vlhkom prostredi. Používaš niečo vo vani na jej zdrhnutie? Pemzu?
Ak nie, tak skús.
@lenkakravcova nepouzivam nic na nohy, ale tak skusim... tiez si myslim, ze je to len stara koza... som sa zlakla, lebo nikdy sa mi to tak nelupalo, stale len na par miestach, ale teraz je to dost velke
sranda,ako sa predbiehate v radeni, nie je to nahodou hodne na koznu ambluanciu? preco to tu nik nespomenie a kazdy zrazu tipuje? umna to nejde.. to nevymyslis
Ak je to stará koža, tak je to úplne normálna vec. Rýchlejšie sa ti obmieňa než stihla sa "oskrabat" sama. Mne sa to takto robí pár krát do roka na prstoch a pätách. Pýtala som sa na to kožnej a vravela mi, že riešenie je buď používať častejšie pemzu, alebo chodiť naboso po niečom čo ju prirodzene oskrabe (chodiť napr naboso vonku po betóne) 😃 Takže dva krát do mesiaca oskrabem poriadne vo vani a potom sa mi to mesiac nedeje a tak znovu. Mne takto hrubne koža aj na koncekoch prstov na rukách a potom sa mi to šúpe. Ak to je toto tak to nebolí ani to nespôsobuje žiadne iné ťažkosti. Ak by to bolelo, tak je to niečo iné.
sranda,ako sa predbiehate v radeni, nie je to nahodou hodne na koznu ambluanciu? preco to tu nik nespomenie a kazdy zrazu tipuje? umna to nejde.. to nevymyslis
@juraj22555 naco koznu, jednoducho sa jej olupuje stara koza
@juraj22555 naco koznu, jednoducho sa jej olupuje stara koza
@mk1111111111 a co ak nie? co ak to je nieco vaznejsie? ja som mal slabsie priznaky a hned ste ma odbili na kozne
@mk1111111111 a co ak nie? co ak to je nieco vaznejsie? ja som mal slabsie priznaky a hned ste ma odbili na kozne
@juraj22555 nerob z komara somara
Presiel tyzden a uz mam krasne nohy, bolo to len z potenia, nic hrozne... 😉

Moze byt aj z potenia...ale môže byť už prítomná aj mykoza