Prečo sa zášklby oka objavujú a čo na ne pomáha?
Už 5 deň sa mi chveje oko.
Také zášklby dosť často za deň.
Doteraz mi to nikdy takto dlho a často za deň.
Čím.to môže byť?
Oko ma neboli nič, len tie svaly mykajú..
Viete poradiť čo nato účinkuje?
Vďaka za rady.
Môze to byt aj zo stresu,unavy...nemaš hekticke obdobie?
Stres? Psychicky tlak? Kúp si magnezium a skús zrelaxovať
Stres? Psychicky tlak? Kúp si magnezium a skús zrelaxovať
Unava nervovej sustavy alebo podrazdenie z prievanu alebo klimy.
Unava nervovej sustavy alebo podrazdenie z prievanu alebo klimy.
@marianarem Nooo to bude potom klimov prievanim máš úplnú pravdu. Boli dje návšteve a tam mi to začalo cukať a mali prievan aj mi trochu zima bola a potom už klímu. Vďaka. Aj ma ti hneď napadlo ale nemala som to ešte.
Ja som to mala z nadbytku kofeinu
Magnezium, vacsiu davku nie tu beznu ze si vezmes jednu tbl a vyriesene, ziadna kava, ziadne energetaky, dostatok spanku
Ak mas stres tak pridaj nieco na ukludnenie napr guajacuran
Väčšinou ide o nedostatok spánku kompenzovany kofeinom.
Vyhodit kávu na 2 dni a dopĺňať magnézium a kvalitný spánok.
Ja toto mávam pravidelné. Raz som mala, že mesiac vkuse bez prestania mi mykalo okom. Ale ja mám po celom tele mi sklbne hocijakym svalom na tele. Niekedy mám obdobie, že to dosť vnímam a obťažuje má to. A vôbec neviem, čo to zhoršuje. Nemala som pocit, že som mala viac stresov. Neurológ, že magnézium mám brať. Tak si dávam už dva roky predpisovať Magnosolv. A žijem s tým, no....
stres, unava - ak uz uzivas magnezium pridaj vit. B a skus viac spat a relaxovat - ist sa prejst a vyvetrat hlavu, nejaky sport mozno ak sa da.
Magnezium, vacsiu davku nie tu beznu ze si vezmes jednu tbl a vyriesene, ziadna kava, ziadne energetaky, dostatok spanku
Ak mas stres tak pridaj nieco na ukludnenie napr guajacuran
@aaadkaaa Fakt? Tak nepijem až tak veľa kávy.Stále mi to robí na nervy.
@taktotedanie Nemám stres, Magnezium beriem len jeden sáčok denne a kŕče už nemám, tak zbytočne nepridávam a kávu pijem tak 2 za deň. Energeťáky vôbec a spánok tak mám o dosť viac ako inokedy.
Väčšinou ide o nedostatok spánku kompenzovany kofeinom.
Vyhodit kávu na 2 dni a dopĺňať magnézium a kvalitný spánok.
@misanthropicdann Paradoxne som dávno predtým mala permanentne málo spánku pri dvanástikach,nočných.Zvykla som bežne spať 3-4 h. a prrd nočnou vôbec takže bez spánku aj 25 hodín veselo. A nikdy mi to necukalo.
Ja toto mávam pravidelné. Raz som mala, že mesiac vkuse bez prestania mi mykalo okom. Ale ja mám po celom tele mi sklbne hocijakym svalom na tele. Niekedy mám obdobie, že to dosť vnímam a obťažuje má to. A vôbec neviem, čo to zhoršuje. Nemala som pocit, že som mala viac stresov. Neurológ, že magnézium mám brať. Tak si dávam už dva roky predpisovať Magnosolv. A žijem s tým, no....
@handykate Jasné to poznám to aj mne často. A ja som mávala hrozné kŕče ,ale že v kuse. Cez den,v noci ,na wc ma chytali,v aute mi nohy vykrúcalo takže magnosolv beriem dlhodobo. aj vitamín B12 všelijaké vitamíny, minerály a už mám pokoj. Vtedy mi potvrdili aj tetaniu.
Samozrejme veď to nebolí len také čudné to je.Inak nič

B vitamíny, magnezium