icon

Prečo trávenie trvá týždeň po nevhodnom jedle?

22. aug 2024

Ahojte. Ako dlho mate rozhadzane travenie ked zjete nieco co ste nemali? Ja to niekedy citim aj tyzden. Prvy den bolest brucha, nasledne dalsie dni uz bolest nie je, ale je mi tazko, grgam, atd. Je to bezne alebo mozem mat nejaky vaznejsi problem?

lucia13022023
22. aug 2024

Fuha takto dlko až nie. Zvyčajne par hodín mi je ťažkk, vyslovene cítim akoby som mala kamene v bruchu a nedám do seba nič iné okrem vody. Ale nie je to ani cely den, max 6 hodín možno (?)

ivik4
22. aug 2024

No samozrejme ze mozes mat, treba navstivit gastro

siegi
22. aug 2024

Ja velmi dlho. Mne to dokaze rozhadzat travenie aj na 2 tyzdne. Niekedy iba na den dva ale castejsie je to na dlhsiu dobu. Mam ale funkcnu poruchu travenia

kofa77
22. aug 2024

najdlhsie cesnak na veceru som citila este na treti den. ale to bol rekord, inak tak den max.
skus kreon

egonsk
22. aug 2024

rano zjem kusok kupovanej papriky, alebo redkovky a odhliadnuc od naslednych celodennych inych jedal sa mi nou gegne este vecer pred spanim. Dalsie rano je vsak uz vsetko ok. Z tych co si dopestujem tento problem nemam, takze to bude nejaka reakcia na to chemicke svinstvo ktore pouzivaju na konzervovanie vzdy cerstvej krasnej zeleniny v obchodoch 😅

ssimusska
22. aug 2024

Raz mi nesadli krevety a spamätávala som sa z toho asi mesiac 😅 ale ja mám citlivý žalúdok.

januska12323
22. aug 2024

Ak to nie je pokazené len nejaká zlá kombinácia tak do najbližšieho navštívenia záchoda alebo do rána, nemávam dlhšie problémy.

pet888
22. aug 2024

tyzden je velmi vela, cize asi bude za tym nieco viac ako len "jedlo, co nesadlo". odporucam spravit si kontroly u doktora, co moze byt za tym.

nikoleta1234
22. aug 2024

Včera som sa prejedla domacimi parenymi buchtami, dnes do seba neviem nič dať, je mi hrozne. Uz som aj 2x zvracala. Dufam, ze do vecera to uz prejde.