Preventívna mastektómia
Ahojte baby.... prosím, má niektorá z vás skúsenosti s preventívnou mastektómiou, teda odstránením prsníka?
Mne to momentálne odporúčajú v prsníkovej ambulancii a aj chirurg v OUSA v Bratislave. Chcela by som sa porozprávať s niekým, kto niečo podobné zažil.... Ďakujem.
@triny293 jednej mojen znamej tiez robili v ruzinove a mala dost velke problemy potom. Ale ono vseobecne ta operacia je velky zasah a moze byt dost vela komplikacii. Cize to moze byt aj tym. Aj na klenovej som sa stretla s babami s problemami, ale zvacsa to boli tie, co operoval bohac
Baby chcem sa opýtať, či ste sa niektorá nepýtali na očkovanie krčka maternice , či máme na to nárok alebo nie?
Ahojte žienky. Dnes som mala kontrolu a zároveň aj výsledky z MRI. Už som objednaná 15.4 k primárovi Tomášovi na Klenovej na konzultáciu. Postnem Vám sem jeden rozhovor s ním, kde spomína aj našu mutáciu. Rozpráva tam aj o tom, že prsníky sa dajú aj po niekoľkých rokoch zrekonštruovať čo mi hneď pripomenulo že tu bola jedna žienka čo si to nedala spraviť a potom jej bolo povedané že sa to už nedá lebo koža sa stiahla. Pekne vysvetlil ako sa to robí aby sa koža pomaly natiahla a je viacej možnosti ako prsníky spraviť. Verím že Vám to aspoň trošku pomôže. 🙂
@kikasuch já idem teraz vo stvrtok na Heydukovu k Chvalnemu (ak sa teda dostanem na case ku) ale dnes mi odpisal ze stvrtok od 8:30-11:00hod.
Potom som sa objednala do BB do mamacentra k dr.Tothovi ale tam mám termín 22.5.
Uvidím ako dopadnem co stvrtok co mi povie a podla toho pojdem este do tej BB
@kikasuch ahoj, Pálenčár robí onkochirurgiu a rekonštrukciu s Chválnym na Hejdukovej, ale len tú prvú operáciu. či aj na Klenovej, to neviem. Ostatné zákroky plastickej chirurgie potom Pálenčár robí u seba v Ružinove, či na ambulancii alebo na oddelení....
Ahojte žienky kde máte spravené životne poistky ideálne pre nás a pre našu budúcnosť ak by sme náhodou tu pliagu dostali? Mám zatiaľ cenovú ponuku v NN ešte čakám na Generáli a Allianz
Ahojte baby, bola ste niektorá na preventívnej mastektómii ale nedávali ste si silikóny? Sú aj iné možnosti?
@lenusik108 Ahoj, ked sa mozem opytat, s dr. Palencarom mate dobre skusenosti?
Bol tu prosím niekto operovaným pánom doktorom Palenčárom a ako ste spokojné? Operácia pŕs
@krpecek24 ja mam Generali a nepreplatili mi nič (neviem ako je to v súčasnosti, ja som operácie riešila pred 6timi rokmi)...ich odpoveď bola,že som bola zdravá a operácie som podstúpila preventívne...este teraz ma to vie vytočiť z 0 na 100 za dve sekundy...nejde o peniaze (aj keď vlastne prečo nie)...mne skôr vadí to,že oni radšej platia chorému,akoby radsej podporili preventivu a mali zdravých klientov,ktorí si budú platiť životky...
@lucia23040102 Ahoj vyššie som dávala link na video s chirurgom. Je možnosť aj z vlastného tuku (brucha, chrbta a podobne)
@krpecek24 ďakujem, to som si pozrela, len som nepočula reálne o nejakej babe, čo to absolvovala inak, že ako to bolo….
@lucia23040102 ja sa na to budem zajtra pýtať chirurga lebo tiež začínam nad tým rozmýšľať ale zase na sebe veľa tuku nemám tak neviem či by vedeli vyskladať na Bčka ako mám teraz a trochu ma aj odrádza že by som mala jazvy po celom tele 😕

@opica ahoj, môžem sa ťa niečo opytat ohľadne pána doktora? ako si spokojná?