icon

Preventívna mastektómia

lenusik108
19. júl 2017

Ahojte baby.... prosím, má niektorá z vás skúsenosti s preventívnou mastektómiou, teda odstránením prsníka?
Mne to momentálne odporúčajú v prsníkovej ambulancii a aj chirurg v OUSA v Bratislave. Chcela by som sa porozprávať s niekým, kto niečo podobné zažil.... Ďakujem.

maria165
2. apr 2025

@opica ahoj, môžem sa ťa niečo opytat ohľadne pána doktora? ako si spokojná?

baska0917
3. apr 2025

@lele7 Ahoj písala som ti ss

helga9
3. apr 2025

@kikasuch ahoj nie mňa operoval Dr. Gajdoš Košice Šaca

opica
3. apr 2025

@maria165 ja som spokojna. Je to odbornik na svojom mieste

triny293
5. apr 2025

@baska0917 ok, takže Ružinov na prsia nie

baska0917
6. apr 2025

@triny293 možno niekto je spokojni ale moje ségry nie.
Ja som rozhodnuta ze tam nejdem určite.

opica
6. apr 2025

@triny293 jednej mojen znamej tiez robili v ruzinove a mala dost velke problemy potom. Ale ono vseobecne ta operacia je velky zasah a moze byt dost vela komplikacii. Cize to moze byt aj tym. Aj na klenovej som sa stretla s babami s problemami, ale zvacsa to boli tie, co operoval bohac

krpecek24
6. apr 2025

@opica Ahoj vieš niekoho na Klenovej odporučiť aspoň z počutia? Prípadne je nejaké fórum a recenzie? Mňa to na Klenovej čaká Dr mi síce povedala, že ona mi povie za kým mám ísť ale mám pred tým rešpekt a aj strach

krpecek24
6. apr 2025

Baby chcem sa opýtať, či ste sa niektorá nepýtali na očkovanie krčka maternice , či máme na to nárok alebo nie?

majka238
6. apr 2025

@krpecek24 ak mas ma mysli, ci to preplati poistovna, tak nie

krpecek24
6. apr 2025

@majka238 áno to som myslela. Ďakujem

krpecek24
8. apr 2025

Ahojte žienky. Dnes som mala kontrolu a zároveň aj výsledky z MRI. Už som objednaná 15.4 k primárovi Tomášovi na Klenovej na konzultáciu. Postnem Vám sem jeden rozhovor s ním, kde spomína aj našu mutáciu. Rozpráva tam aj o tom, že prsníky sa dajú aj po niekoľkých rokoch zrekonštruovať čo mi hneď pripomenulo že tu bola jedna žienka čo si to nedala spraviť a potom jej bolo povedané že sa to už nedá lebo koža sa stiahla. Pekne vysvetlil ako sa to robí aby sa koža pomaly natiahla a je viacej možnosti ako prsníky spraviť. Verím že Vám to aspoň trošku pomôže. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=HKknP-sdjQw
triny293
8. apr 2025

@krpecek24 prosím ťa, ako si sa tam dostala na konzultáciu? Na MRI ta poslal gynekológ?

kikasuch
8. apr 2025

@helga9 aha ok, dakujem

kikasuch
8. apr 2025

@baska0917 a ked nie do Ruzinova, tak kam chces ist? Lebo ja to chapem tak, ze Palencar a Bohac to robia aj v Ruzinove, aj na Klenovej, aj na Heydukovej. Ze to robia viacmenej len oni v Bratislave, alebo sa mylim? dakujem 🙂

krpecek24
8. apr 2025

@triny293 na MRI ma poslala doktorka Mináriková z prsnikovej ambulancie a ona ma aj objednala k Tomášovi na konzultáciu

baska0917
8. apr 2025

@kikasuch já idem teraz vo stvrtok na Heydukovu k Chvalnemu (ak sa teda dostanem na case ku) ale dnes mi odpisal ze stvrtok od 8:30-11:00hod.
Potom som sa objednala do BB do mamacentra k dr.Tothovi ale tam mám termín 22.5.
Uvidím ako dopadnem co stvrtok co mi povie a podla toho pojdem este do tej BB

opica
8. apr 2025

@kikasuch tak to nie je, rekonstrukcnu robia ti dvaja len na klenovej, v ruzinove/heydukovej robia ini lekari (mena neviem). Palencar robi aj v ruzinove, ale tam sa specializuje na rekonstrukcnu chirurgiu ruky

lenusik108
autor
10. apr 2025

@kikasuch ahoj, Pálenčár robí onkochirurgiu a rekonštrukciu s Chválnym na Hejdukovej, ale len tú prvú operáciu. či aj na Klenovej, to neviem. Ostatné zákroky plastickej chirurgie potom Pálenčár robí u seba v Ružinove, či na ambulancii alebo na oddelení....

krpecek24
12. apr 2025

Ahojte žienky kde máte spravené životne poistky ideálne pre nás a pre našu budúcnosť ak by sme náhodou tu pliagu dostali? Mám zatiaľ cenovú ponuku v NN ešte čakám na Generáli a Allianz

lucia23040102
13. apr 2025

Ahojte baby, bola ste niektorá na preventívnej mastektómii ale nedávali ste si silikóny? Sú aj iné možnosti?

maria165
13. apr 2025

@lenusik108 Ahoj, ked sa mozem opytat, s dr. Palencarom mate dobre skusenosti?

maria165
13. apr 2025

Bol tu prosím niekto operovaným pánom doktorom Palenčárom a ako ste spokojné? Operácia pŕs

tilly
13. apr 2025

@krpecek24 ja mám v NN a vyplatili všetko bez problémov. Až som sa čudovala. Najprv mi poslali papiere, čo mám dať potvrdiť, vytlačila som, dala som doktorke, odniesla tam a do týždňa mi cinkli peniaze na účet.

triny293
13. apr 2025

@krpecek24 mám v MetLife à ešte ako zamestnanecký benefit máme v prípade kritickej choroby 12 mesačných platov.

boruss
13. apr 2025

@krpecek24 ja mam Generali a nepreplatili mi nič (neviem ako je to v súčasnosti, ja som operácie riešila pred 6timi rokmi)...ich odpoveď bola,že som bola zdravá a operácie som podstúpila preventívne...este teraz ma to vie vytočiť z 0 na 100 za dve sekundy...nejde o peniaze (aj keď vlastne prečo nie)...mne skôr vadí to,že oni radšej platia chorému,akoby radsej podporili preventivu a mali zdravých klientov,ktorí si budú platiť životky...

krpecek24
14. apr 2025

@tilly v NN riešim aj ja mám už spravenú skúšobnú zmluvu ešte musím doložiť výsledky z MRI a potom hádam schvália. A ešte rozmýšľam nad Generali akú mi dajú cenovú ponuku

krpecek24
14. apr 2025

@lucia23040102 Ahoj vyššie som dávala link na video s chirurgom. Je možnosť aj z vlastného tuku (brucha, chrbta a podobne)

lucia23040102
14. apr 2025

@krpecek24 ďakujem, to som si pozrela, len som nepočula reálne o nejakej babe, čo to absolvovala inak, že ako to bolo….

krpecek24
14. apr 2025

@lucia23040102 ja sa na to budem zajtra pýtať chirurga lebo tiež začínam nad tým rozmýšľať ale zase na sebe veľa tuku nemám tak neviem či by vedeli vyskladať na Bčka ako mám teraz a trochu ma aj odrádza že by som mala jazvy po celom tele 😕