icon

Pri akých príležitostiach ste odpadli?

21. jan 2024

Pri akych prilezitostiach ste odpadli?

majamat
21. jan 2024

ako dieta 1-2x, neviem pri akej rpilezitosti, ale bol to len obehovy kolaps.
ako dospela, ani neviem, asi len 1x. rano som vstala, isla na wc a uz som citila, ez na mna idu mrakoty. nestihla som prejst do obyvky, padla som a nosom som sepalila komodu. nastastie zlomeny nebol, ani nos, ani komoda 😀 , zrejme PMS - hormony.

a teda na odpadnutie mi bolo velakrat, vacsianou ked soms a psotavila a poklesol mi tlak, tiez sa stalo v MHD, ale citila osm, tak som to predychala - pomaha hlboke dychanie a aspon si sadnut, rpiapdne lahnut ak sa da.

okrem toho pocas ms som mavala stavy, ze mi bolo hrozne zle. neodpadla som, lebo som lezala, nedokazala osm chodit. no keby sa psotavim, tak sa tomu asi nevyhnem.

natinka86
21. jan 2024

V čakárni u lekára

qwert87
21. jan 2024

Ked som bola mala,skolacka, tak casto. Ani to ratat neviem. Vyrastla som z toho, nic mi nezistili na vysetreniach.
Ako dospela 2x - raz po trhani 2 osmiciek u zubara. A druhy raz u druheho zubara, ked mi tahal zapaleny zub, rozpadol sa mu a musel mi zostatok vyskrabavat z dasna a injekcia kvoli zapalu neucinkovala. Toto uz nikdy nechcem zazit, porody su oproti tomu nic.

maryetta
21. jan 2024

Prvykrat po masazi.
Druhykrat po porode-ked som isla z boxu na izbu.

buberova
21. jan 2024

Pri dehydratácií a pár hodín po narkóze...

lenkatroj
21. jan 2024

Obe moje odpadnutia boli po dosť veľkej krátkodobej bolesti. Prvýkrát som krivo stúpila na kameň na pláži a vykrútila bolestivo členok. Druhýkrát pri riadnej zápche na WC, že to bolelo pri postupe cez črevo. Čakala som, čo bude pri pôrode a pohoda 🙂

reanda
21. jan 2024

v autobuse
na namesti cestou z obchodu

dharmasanata
21. jan 2024

Pri zlej správe a druhý raz v autobuse

ibrunova
21. jan 2024

V plnom autobuse.

janulka1802
21. jan 2024

Po pôrode cestou na wc.

alexandraas
21. jan 2024

Odber krvi ked som bola dieta,neskor asi v cca 15ke mi pohryzol druhy pes mojho,zlakla som sa krvi..a minuly rok som odpadla,ked mi zacal doma potrat..tiez som ss zlakla krvi,nenavidim vidiet krv hned mi pride na odpadnutie

danielllka
21. jan 2024

Ako decko prišla som zadychčaná zvonku a pila som hltavo colu, vošlo mi zrejme do dýchacej trubice, odpadla som..

blaazi
21. jan 2024

Po porode

tykat
21. jan 2024

Ja do isteho veku hocikedy a hocikde. Najcastejsie u lekara, mdlo mi bolo aj ked len zahlasili v MHD zastavku "Fakultna nemocnica" 😁

dettilv
21. jan 2024

Ja všade😃obchod,kostol,škola,počas vystúpenia, v práci, v meste a samozrejme pre istotu aj u dr😃

elia9
21. jan 2024

V kostole keď som bola tehotná, pred kostolom keď som tehotná nebola😁

caroline_
22. jan 2024

Keď som mala črevnú virozu, behala som na WC a išlo to hore aj dole niekoľko krát, po ceste naspäť ma hodilo na zem, mala som 14 rokov a nikto nebol doma, hrozný pocit

edita23455
22. jan 2024

Pri odbere krvi dosť často musím si pritom ľahnúť inak odpadnem 😄 a raz v tehotenstve v mhd.

refly
22. jan 2024

Raz u zubárky a dva krát u veterinára

ibatanecnica
22. jan 2024

veľmi dávno, z dehydratácie, cez deň išlo zo mňa všetko von, asi nejaká viroza, a večer som skolabovala

jana_eyre_2
22. jan 2024

Odpadla som len takmer.. mala som cca 16-17r, teraz už viem že som mala dosť psychickych problémov ktore som vtedy nevedela pomenovat.. nejedavala som dostatočne výživne, resp.som niekedy nejedavala vôbec, nemala som tu potrebu - necítila som hlad a áno bolo to namne aj vidno.. (vtedy som mala 42- 43kg pri 163cm) ráno som šla trolejbusom, doslovne sa mi zatmelo pred očami a ja som stála, zapotacala som sa.. keďže som sa hanbila požiadať o pomoc kohokoľvek, vystúpila som a sadla si na lavičku na zastavke.. nadýchala som sa čerstvého vzduchu a bolo mi lepšie, nikomu som to nepovedala.. odvtedy si taký pocit nepamätám..

peti_2005
22. jan 2024

Prvý krát v kostole 2× v chorobe

carolynka
22. jan 2024

Niekolkokrat od bolesti pocas menstruacie

iwesska
22. jan 2024

Ja cez maturitny tyzden🤣. Doma som sa ucila,oci vytahane, isla som do kupelne a uz si len pamatam ako mi mama nieco hovorila na zemi😁

banalu
22. jan 2024

Ako dieta, pri vysokej teplote. A ako dospela, pri porode v poslednych minutach.

nikola81
22. jan 2024

Teraz 28.12.23 ma odviezla sanitka - zapal pluc, vysoke horucky

bylinka25
22. jan 2024

Ako dospievajúca v kostole na Nový rok.

danaholanova
22. jan 2024

Ako malá pravidelne po odbere krvi, teraz už neodpadavam preventívne ľahnem, je mi zle ale ide to. moja sestra tiež aj pri menštruácii odpadávala raz pri odbere tak odpadla, že ju prebrať nevedeli. No a môj syn to má taky, tak len vidí ihlu alebo krv ide k zemi.Žeby to dedičné bolo 😁...

mojvlk
22. jan 2024

Odber z prsta na cholesterol 😂
Rezla som si hlbšie pri krájaní slaniny 😂
Po kyretáži na druhý deň, silná bolesť ako kopanec a vyplo ma 😔

ivangeline
22. jan 2024

Nikdy. :D