Priateľ sa v noci budí a zvracia, alebo ho bolí brucho a hlava
Ahojte, neviem čo mám robiť no v poslednej dobe ma to dosť desí ...priateľ sa v noci budí a zvracia boli ho hlava brucho žalúdok a takto skoro každú noc ..podľa mňa to nieje normálne ...najskôr to pripisoval tomu že nemôže večer nič zjesť už ...ale ani to nepomohlo zas mu je zle ...nestravuje sa zrovna zdravo a tiež má nadváhu ..ale nič extra tak ako bežné ľudia ...pije veľa sladených nápojov ...moc neranajkuje ...keď ja mu neviem dohovoriť lebo veľa pracuje nemá čas ...doktorovi podľa mňa nepôjde čo ma dosť desí...bojím sa oňho ..momentálne čakáme bábätko ...a ja si neviem predstaviť keby mu bolo niečo vážne ...ako ho mám prinútiť ísť doktorovi
si tehotna... spytala by som sa ho ci chce vidiet svoje dieta vyrastat.... urcite nie je normalne kazdu noc zvracat. musi ist k lekarovi, ako pisali vyssie, moze sa to zhorsit
@kikaham no ked pije sladenu vodu a neje zdravo, ma nadvahci obezitu, asi mu to travenie nefunguje dobre. Jemu je jedno ze ma zenu a bude mat dieta a vyzera to s nim takto? Ja by som teda dala s nim vazny rozhovor a zhrn do neho fakty, nie emocie. Vela prace ho stoji jeho zdravie. Je na to rozumny dovod takto pracovat a potom takto zit? Jedla a napoje mu tiez prinesu len zdravotne potiaze. Neviem kde a ako robi no nech si to zorganizuje inak v ramci moznosti. Naco mu je potom zena a dieta? Nech si vstupi do svedomia a prehodnoti priority. Ak to nechce zmenit asi by som sla prec od takeho muza. Peniaze sice zarobi ale takymto sposobom zivota ich taz dva minie na lekarov alebo ho to zabije.
fuha, musis ho dostat lekarovi

zvracia? často? a to mu nevadí? koľko sa mu to už deje? nemusí byť to byť nič také, no tým odkladaním doktora sa to takým môže stať.... postrašilo by som ho priamymi diagnózami... keď mu praskne vred, žlčník, pankreas, či čo mu je, veľa pracovania mu bude na dve veci