Priberá sa z antidepresív a spomaľujú metabolizmus?
Ako to vlastne je,, priberá sa len z jedla aj počas liečby, či naozaj spomaľujú metabolizmus?
@veverkaa2 koľko si pribrala za aký čas,
20 kg, trvalo to cca. 2 mesiace od začiatku užívania. AD užívam už štvrtý rok.
@veverkaa2 to si za 2 mesiace pribrala 20kg?
Priberas z jedla co zjes nie z lieku
Co nezjes to nepriberies
Ja poznam xy ludi co nepribrali resp max 5kg ale velmi na sebe pracovali, na svojom zdravi aj na dusevnom
Ja som pri jedných pribrala tiež 20 kg. Následne dom prešla na iné a dlhšiu dobu som mala tých 20 kg naviac ale počase keď som sa rozhodla schudnúť tak kilá šli dole. Ono antidepresíva podporujú chuť k jedlu a preto sa priberá. Samotne len z liekov nepriberieš a keď tak tak max pár kíl a aj to môže byt len voda
@danielad9 za aký čas si pribrala 20kg?
Behom pól roka až roka
@danielad9 boli tie kg na tebe viditeľné?
Môj užíval tiež a pribral
Tak ja som pribrala ze počas užívania som bola stále hladná a aj o 3 v noci som dokázala do seba dzgat sladke...ale áno bol to vedľajší účinok aj ta prehnaná chuť....ale keby toľko nejem od samotných liekov by som nepribrala
z niektorých liekov sa pribeerá resp. majú vedl. účinky priberanie- zvýšená chuť do jedla...
veľa ľudí ani nepriberie - pretože má úplne inú liečbu...
z Kventiax liekov sa priberá - máš zvýšenú chuť do jedla...
z citalopramu sa nepriberie...
Hej.
Začalo to keď som mala prvý krát covid, po prebrani z umelého spánku mi ich nasadili, odvtedy ich užívam
nespomaluju, zjes viac, napr. setrali mi zvysoval chut do jedla, musela som ho vysadit, escitalopram nezvysuje, musis najst take pri ktorych nebudes hladna, alebo sa proste krotit
Poznam osobne 2 osoby co beru Kventiax (uz roky) a obe su jak vytrasene cigarety, ani gram navyse.
no poznam 2, a obiddvaja pribrali riadne
Ja som pribrala nejakých 15 kíl
Nie je zakazany, nevidim dovod? To by mohli vsetky podobne ucinkujuce lieky zakazat. Ved si ich nastuduj, ktore a ako posobia. Bezne sa pouziva a pomaha. Si myslis ze kamaratkin autista by s inymi liekmi nevyvadzal?
Ja tiež za rok okolo 8kg (Paretin)
Beriem ad a pribrala som asi 5 kíl. Pred tým ako som začala asi 15. Ale ja som pribrala lebo som začala jest 3x denne, pred tým len raz a fajčila som. Keď som prestala fajčiť a jest normálne zákonite som pribrala. Po začatí bránia ad len tých 5 kíl ale to tiež postupne. Teraz si držím váhu. Moja mama berie tiež asi rok a ona schudla asi 10 kíl.
Zo samotného lieku nie ale podporujú chut do jedla a ta je obrovska. Pribrala som 20kg. Chvalabohu som po vysadení schudla 30.
@rora26 ahoj môžem napísať správu potrebujem sa opýtať niečo ohľadne vysadenia AD
@saruska1111 kludne
@rora26 pisala som

Je to individuálne. Ja som pribrala, užívam Kventiax a Citalopram