icon

Priberá sa z antidepresív a spomaľujú metabolizmus?

2. jan 2025

Ako to vlastne je,, priberá sa len z jedla aj počas liečby, či naozaj spomaľujú metabolizmus?

veverkaa2
2. jan 2025

Je to individuálne. Ja som pribrala, užívam Kventiax a Citalopram

autor
2. jan 2025

@veverkaa2 koľko si pribrala za aký čas,

veverkaa2
2. jan 2025

20 kg, trvalo to cca. 2 mesiace od začiatku užívania. AD užívam už štvrtý rok.

autor
2. jan 2025

@veverkaa2 to si za 2 mesiace pribrala 20kg?

taktotedanie
2. jan 2025

Priberas z jedla co zjes nie z lieku
Co nezjes to nepriberies
Ja poznam xy ludi co nepribrali resp max 5kg ale velmi na sebe pracovali, na svojom zdravi aj na dusevnom

danielad9
2. jan 2025

Ja som pri jedných pribrala tiež 20 kg. Následne dom prešla na iné a dlhšiu dobu som mala tých 20 kg naviac ale počase keď som sa rozhodla schudnúť tak kilá šli dole. Ono antidepresíva podporujú chuť k jedlu a preto sa priberá. Samotne len z liekov nepriberieš a keď tak tak max pár kíl a aj to môže byt len voda

autor
2. jan 2025

@danielad9 za aký čas si pribrala 20kg?

danielad9
2. jan 2025

Behom pól roka až roka

autor
2. jan 2025

@danielad9 boli tie kg na tebe viditeľné?

stellarstar
2. jan 2025

Môj užíval tiež a pribral

valikasikulova
2. jan 2025

Tak ja som pribrala ze počas užívania som bola stále hladná a aj o 3 v noci som dokázala do seba dzgat sladke...ale áno bol to vedľajší účinok aj ta prehnaná chuť....ale keby toľko nejem od samotných liekov by som nepribrala

deti95060810
2. jan 2025

z niektorých liekov sa pribeerá resp. majú vedl. účinky priberanie- zvýšená chuť do jedla...
veľa ľudí ani nepriberie - pretože má úplne inú liečbu...
z Kventiax liekov sa priberá - máš zvýšenú chuť do jedla...
z citalopramu sa nepriberie...

veverkaa2
2. jan 2025

Hej.

veverkaa2
2. jan 2025

Začalo to keď som mala prvý krát covid, po prebrani z umelého spánku mi ich nasadili, odvtedy ich užívam

zobaka
2. jan 2025

nespomaluju, zjes viac, napr. setrali mi zvysoval chut do jedla, musela som ho vysadit, escitalopram nezvysuje, musis najst take pri ktorych nebudes hladna, alebo sa proste krotit

colsami
2. jan 2025

Poznam osobne 2 osoby co beru Kventiax (uz roky) a obe su jak vytrasene cigarety, ani gram navyse.

sisska96
2. jan 2025

no poznam 2, a obiddvaja pribrali riadne

adriena85
2. jan 2025

Ja som pribrala nejakých 15 kíl

ahhola
2. jan 2025

@colsami ten este nie je zakazany?
Kamaratkin autista, ale umierneny ich dostal a rozbil im troje dvere, osadka zachranky neverila...

adriena85
2. jan 2025

@ahhola prečo by mal byť zakázaný? Má až také hrozne nežiaduce účinky ? Ja som ho brala kedysi a nič také som nemala, len som spala dlhšie

colsami
2. jan 2025

Nie je zakazany, nevidim dovod? To by mohli vsetky podobne ucinkujuce lieky zakazat. Ved si ich nastuduj, ktore a ako posobia. Bezne sa pouziva a pomaha. Si myslis ze kamaratkin autista by s inymi liekmi nevyvadzal?

biankaaaa
2. jan 2025

Ja tiež za rok okolo 8kg (Paretin)

ronie338
3. jan 2025

Beriem ad a pribrala som asi 5 kíl. Pred tým ako som začala asi 15. Ale ja som pribrala lebo som začala jest 3x denne, pred tým len raz a fajčila som. Keď som prestala fajčiť a jest normálne zákonite som pribrala. Po začatí bránia ad len tých 5 kíl ale to tiež postupne. Teraz si držím váhu. Moja mama berie tiež asi rok a ona schudla asi 10 kíl.

rora26
3. jan 2025

Zo samotného lieku nie ale podporujú chut do jedla a ta je obrovska. Pribrala som 20kg. Chvalabohu som po vysadení schudla 30.

saruska1111
7. mar 2025

@rora26 ahoj môžem napísať správu potrebujem sa opýtať niečo ohľadne vysadenia AD

rora26
7. mar 2025

@saruska1111 kludne

saruska1111
7. mar 2025

@rora26 pisala som