Príčiny a riešenia pretrvávajúcej únavy
Dobrý deň želám,od včera večera na mňa prišla strašná únava už o desiatej večera pritom som nemala vôbec namáhavý deň , bežné chodím späť okolo pol noci ,a ráno som sa zobudila nie ráno ale poobede o 12:00 nepochopím ako som mohla tak dlho spat, nikdy sa mi to ešte nestalo a čo je ešte horšie celý deň som unavená ,neviem sa na nič sústrediť,stále zivam,keď si ľahnem na gauč dokázala by som ihneď zaspať a štve ma to lebo dneska je pekne počasie , Rozmýšľam čim to môže byť,začala som od včera fajčiť jednorázové cigarety ale tým to nemôže byť
@jessi288 počasie?
Mačky sa majú ako?
@jessi288 jesenna unava
@jessi288 počasie?
Mačky sa majú ako?
@stellarstar myslíš že počasie ? Mačičky myslíš tie o ktorých som písala ? Že porodila ich
Ja to mám od piatku poobedia, únava, celková slabosť, bolesť hlavy, bolí ma trošku celé telo, cítim aj kríže. Unaví ma aj obyčajná prechádzka a dnes sa mi aj ťažšie trochu dýchalo a zadýchavala som sa pravidelne. Som anemická, beriem aj železo, ale neviem, či málo alebo čo sa deje.
@anonym_3d6c2e tak ako tak čítam to nie som jediná ,ty máš ešte aj bolesť hlavy a ťažké dýchanie mne zas nechutí jesť
@stellarstar myslíš že počasie ? Mačičky myslíš tie o ktorých som písala ? Že porodila ich
@jessi288 áno tie myslím prečo máte aj ine? 🤣
Áno môže byt počasím pokiaľ niečo nelezie na teba
@jessi288 doteraz si fajčila niečo iné, alebo vôbec?
@jessi288 áno tie myslím prečo máte aj ine? 🤣
Áno môže byt počasím pokiaľ niečo nelezie na teba
@stellarstar áno máme v dočasnej 😊chvála Bohu v poriadku sú zdravé
@stellarstar áno máme v dočasnej 😊chvála Bohu v poriadku sú zdravé
@jessi288 tieto? To nebolí vaše?
@jessi288 tieto? To nebolí vaše?
@stellarstar boli aj sú všetky zdravé a krásne chvála Bohu
Mne prišla tiež unava od včera, vôbec nič sa mi nechce a ani mi nechuti jest. Myslím že to bude tým počasím

Ja to mám od piatku poobedia, únava, celková slabosť, bolesť hlavy, bolí ma trošku celé telo, cítim aj kríže. Unaví ma aj obyčajná prechádzka a dnes sa mi aj ťažšie trochu dýchalo a zadýchavala som sa pravidelne. Som anemická, beriem aj železo, ale neviem, či málo alebo čo sa deje.