icon

Príčiny a riešenia pretrvávajúcej únavy

jessi288
21. sep 2025

Dobrý deň želám,od včera večera na mňa prišla strašná únava už o desiatej večera pritom som nemala vôbec namáhavý deň , bežné chodím späť okolo pol noci ,a ráno som sa zobudila nie ráno ale poobede o 12:00 nepochopím ako som mohla tak dlho spat, nikdy sa mi to ešte nestalo a čo je ešte horšie celý deň som unavená ,neviem sa na nič sústrediť,stále zivam,keď si ľahnem na gauč dokázala by som ihneď zaspať a štve ma to lebo dneska je pekne počasie , Rozmýšľam čim to môže byť,začala som od včera fajčiť jednorázové cigarety ale tým to nemôže byť

anonym_3d6c2e
21. sep 2025

Ja to mám od piatku poobedia, únava, celková slabosť, bolesť hlavy, bolí ma trošku celé telo, cítim aj kríže. Unaví ma aj obyčajná prechádzka a dnes sa mi aj ťažšie trochu dýchalo a zadýchavala som sa pravidelne. Som anemická, beriem aj železo, ale neviem, či málo alebo čo sa deje.

stellarstar
21. sep 2025

@jessi288 počasie?
Mačky sa majú ako?

anonym_5cb5ae
21. sep 2025

@jessi288 jesenna unava

jessi288
autor
21. sep 2025
@stellarstar

@jessi288 počasie?
Mačky sa majú ako?

@stellarstar myslíš že počasie ? Mačičky myslíš tie o ktorých som písala ? Že porodila ich

jessi288
autor
21. sep 2025
@anonym_3d6c2e

Ja to mám od piatku poobedia, únava, celková slabosť, bolesť hlavy, bolí ma trošku celé telo, cítim aj kríže. Unaví ma aj obyčajná prechádzka a dnes sa mi aj ťažšie trochu dýchalo a zadýchavala som sa pravidelne. Som anemická, beriem aj železo, ale neviem, či málo alebo čo sa deje.

@anonym_3d6c2e tak ako tak čítam to nie som jediná ,ty máš ešte aj bolesť hlavy a ťažké dýchanie mne zas nechutí jesť

stellarstar
21. sep 2025
@jessi288

@stellarstar myslíš že počasie ? Mačičky myslíš tie o ktorých som písala ? Že porodila ich

@jessi288 áno tie myslím prečo máte aj ine? 🤣
Áno môže byt počasím pokiaľ niečo nelezie na teba

anonym_1fdec5
21. sep 2025

@jessi288 doteraz si fajčila niečo iné, alebo vôbec?

jessi288
autor
21. sep 2025
@stellarstar

@jessi288 áno tie myslím prečo máte aj ine? 🤣
Áno môže byt počasím pokiaľ niečo nelezie na teba

@stellarstar áno máme v dočasnej 😊chvála Bohu v poriadku sú zdravé

jessi288
autor
21. sep 2025
@anonym_1fdec5

@jessi288 doteraz si fajčila niečo iné, alebo vôbec?

@anonym_1fdec5 normálne cigarety sem tam

stellarstar
21. sep 2025
@jessi288

@stellarstar áno máme v dočasnej 😊chvála Bohu v poriadku sú zdravé

@jessi288 tieto? To nebolí vaše?

jessi288
autor
21. sep 2025
@stellarstar

@jessi288 tieto? To nebolí vaše?

@stellarstar boli aj sú všetky zdravé a krásne chvála Bohu

jahodka226
29. sep 2025

Mne prišla tiež unava od včera, vôbec nič sa mi nechce a ani mi nechuti jest. Myslím že to bude tým počasím