icon

Príprava na kolonoskopiu

1. apr 2025

Ahojte dnes som mala konzultáciu ohladne tohto vysetrenia. Uprimne? Po konzultacii vravim sestre tie zapchy a problemy vlastne az tak hrozne nie su 😂 ona sa sice smiala ale mna to desí. Ako mam vypit 2 litre prehanadla vecer a 2 rano o 4, ked na gastro idem s tym, ze mi je nonstop do vracania a hlavne mam problem sa napit, dlho mi to vybieha. Neviem si to predstavit ako mam pres💩 noc ci vecer ked mam novorodenca a 23 mesacneho fesaka. Neviem, ze ci budem taka rozbita sa dalsi den vbc vediet postarat o deti.
Mne je zle ked sa 2 hodiny nenajem na odpadnutie nie to riadne 7 dni a dopredu takmer vobec. 🫣😑

ivik4
1. apr 2025

Tak normalne, ako kazdy kto sme museli a rovnako nam byva bez jedla zle a aj sme kopu toho pripravku vyvracali ...
Neviem kedy mas vysetrenie ale rano by som to nepila, vzdy som pila podvecer a neskor o 20tej, do polnoci bol klud ,noc prespata a rano som sla.

balerina2025
1. apr 2025

muz nech pomoze ci mama. pre mna vsak prirpava nebola tak hrozna ako vysetro., aj ked posledne pitie som vyvracala ...ale zo mna sla cista voda

kiki68
1. apr 2025

Mne Kamoska poradila zarobit to s dzusom a pit ponalsie. Ona ma crohna a chodi na kolono AK 2x rocne

kacenocka2
1. apr 2025

Moja skúsenosť:Nieje to až také hnusne ako opisuju,sladka voda a pije sa to v podvečer od 19-21.00.do pol noci som mala kľud.Ak budes dodržiavať diétu, jesť bezzbytkovu stravu 3-4 dni predtým, vyjde z teba po napoji len viacmenej voda..

autor
2. apr 2025

@kacenocka2 kokos, ze vracanie to znie dost zle 😑😢 neviem co robit uprimne ale kedze som tu na to sama, neviem si to predstavit...

autor
2. apr 2025

@balerina2025 vyvracala? mala ste ten pripravok 2 a 2 litre?

balerina2025
2. apr 2025

jo, ale posledny polliter -2-3dcl ma uz proste naplo, ja uz som vsak po 1 davke mala priezracne z tela von, takze mne zabrala prva davka.

autor
2. apr 2025

@balerina2025 ano to verim kks no pekne... je sa na co tesit 😑

balerina2025
2. apr 2025

aj mna to caka

kacenocka2
2. apr 2025

Myslím voda cez črevá,nie vracanie.🙃

balerina2025
2. apr 2025

neboj sa,. mna to caka o mesiac. brrrrrrrr